Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 21:21

#6705: egy tanár... - Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

Nem tudsz olvasni? Hülyeséget írsz, beégsz, aztán mellébeszéléssel próbálod elütni a témát.  Bemásoltam mindkét szövegrészletet. ott van feketén-fehéren, hogy nincs értelme az irományodnak. Nem voltál te a büdös életben tanár, legfeljebb betanított munkás.

Szerencsétlen!!

Válaszok

egy tanár...

#6707 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 22:09:21

#6706: filiszteus - Re:  KAZINCZYVAL !!!!!

TE TÉLLEG NAGYON SZÁNALMAS EMBER VAGY.  A HELYESÍRÁSHOZ KÖZE NINCS, HOGY KINEK MI A FOGLALKOZÁSA. TE ECCERŰEN ÁTLÉPED AZT,  AMI NEKED NEM KEDVEZ ,  AKKOR MI A CSUDÁNAK VAGY ITT ?  EGY CINIKUS, FELLENGZŐS  ALAK VAGY,  AKI UGYAN  KAZINCZYRA HIVATKOZIK  ÉS MÉG A NEVÉT SEM TUDJA TOLDALÉKOLVA LEÍRNI,  -AMI NEM BAJ, CSAK AZ ELŐADÁSMÓD....  NO,  MÉG ECCER, HOGY SOSE FELEDD, MERT EZ AZÉRT ELÉGGÉ MÉRETES:  NEM KAZINCZYVEL, HANEM KAZINCZYVAL, LEGALÁBBIS AZ ÁLTALAM ISMERT SZABÁLY SZERINT,  AMI TERMÉSZETESEN LEHET MÁR HIÁNYOS IS,  DE A LEGJOBB TUDÁSOM SZERINT ÍRTAM LE,  MERT ÉN IS TISZTELEM A MAGYAR HELYESÍRÁST.

egy nyitott szemmel járó

#6708 ketyeg Orbánék órája....

2012-01-09 22:16:10

#6706: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

Te fostartály,  büdöskomcsizós seggfej, ne a helyesírással foglalkozzatok, hanem a gazdaságpolitikával, arra ott van a báb álamfő az álomáson !