Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus is vagyok.....
Vendég

/ #6753 Büdöskomcsizós büdösbogár vagyok, hát szervusztok !

2012-01-11 02:18

Aláírtam végre én is, mint büdöskomcsizós büdösbogár,  sz@rjancsiházi lakos,  mert úgyis mindig itt zavarkodom.  Bocsika, de naon teccik ez a fórum,  ígérem átállok örökre, mert én is csalóttam a diktátorban és magamban,  -és ez már túl sok.   Megszerettelek benneteket,  mert annyira jók vattok, hogy még a fraditól is jobban csipázlak titeket.  Egy kicsit büdösbogaras vagyok meg hülyécske, de alapvetően vótak azért jó cselekedeteim,  pl. én is vótam falusi KISZ titkár, majd járási párttitkár, ebből is láccik a fejlődőképességem,  meg az is,  hogy azér' egy kicsinkét sz@ralak vók,  mint minden diktátor alattvaló.  Hoztam egy fátylat, écsanyám horkolta még lánkorában, boriccsuk ezt a múltra.    Drága barátaim, én is egyre többször és hangosabban hallottam, hogy ketyeg zorbánék órája, mán egy jót hunyni sem tuttunk, egy kis nyugalmat akarok, csendet, békességet, fogadjatok örökbe,  10-telettel:  egy alázatos szolgátok, aki alig várja, hogy üdvözöjjétek a kedvenc megszólításán, hogy:  Isten hozta, őrnagy úr !