Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

az igazi vidéki

#6759 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-11 09:09

#6754: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Volt egyszer egy történelemtanárnőm, neki volt egy mondása: Ha én meg akarok valakit buktatni, akkor megbuktatom. Hát így vagytok ti Bajnaival, Gyurcsánnyal és minden más emberrel, aki nem a Ti elképzelésetek szerint cselekszik. Útálni akarom, tehát útálom. Addig mondjátok, hogy ccsalt, lopott, hazudott, stb..., míg el is hiszitek. Csak egy igazság van szerintetek, a tiétek. Erre fázunk most éppen rá.

Válaszok

Vendég

#6779 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-12 01:17:02

#6759: az igazi vidéki - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ha rajtam múlna ez a tetü társulat nagy része is a börtönben végezné elhiheted, kiérdemelték már régóta.

" Csak egy igazság van szerintetek, a tiétek. Erre fázunk most éppen rá."  Persze a tiéd az csalhatatlan ezek szerint, és most már régen kánaán lehetne ha mi ezt nem csesztük volna el. Hát persze, sok magabiztos ember nézeget masszívan mostanában maga elé, hogy mit is tett és miért is ugyan?

Szerintem nincs csak fekete és csak fehér, a fekete is a fehérnek a legsötétebb árnyalata. Nincsenek kizárólagos igazságok ezzel én is tisztában vagyok, de talán 1 köztörvényes bűnöző se lehessen sem képviselő nemhogy miniszter, hátmég elnök, bármely csoportosulás dicső tagja!

Arra fázunk rá, hogy valakik ellen szavaztak az emberek már aki elment (én voltam és a jobbra szavaztam, nem mert mindenben egyetértek velük, hanem pont ezt a 2/3-ot elkerülendő volt a szándék), és nem a fideszre konkrétan, talán még a programjukat sem nézték, bárnem is volt-van-lesz, legalábbis részünkre szóló nem. Azért érdekes, hogy egy Göncz Árpádot, Bokrost és még lehetne pár nevet említeni (sajnos tényleg csak párat), nem sértenek becsületükben. Alap, hogy nem zörög a haraszt, még az árnyéknak a rávetülése esetén is lemondanak politikusok, de itt még a bizonyítás ellenére sem, lásd azt a tetü veres janikát és a fiairól készült rejtett kamerás videót, hogy nem szégyeli a mocskos pofáját. Beszéljünk orbánról ő soha nem is szégyellette, no akkor mi is legyen, várom objektív válaszodat!