Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

/ #6780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-12 01:53

#6760: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Véletlenül a szakmám és ebben is dolgozom jó ideje, ismerem ezt a gusztustalan történetet és találkoztam nem kevés tönkrement libással, nekem magyarázhatod a hülyeségeidet (Hajdú-bét majd Wallis), csak mást ne oltogass vele mert így terjednek az ál hírek, nem osztogattak és büntették a csúnya rossz parasztot (ha Ők nincsnek te éhen fogsz dögleni velem együtt, mert megszűnt a hírös magyar nehézipar, bányászat, stb., talán rémlik ugye?), hanem fosztogattak vazze!

"A marketing, a kereskedelem, a termelés mind-mind külön szakma, mindenki azzal foglalkozzon, amihez ért. Én biztos nem mernék belevágni olyan dologba, amihez nem értek, vagy előtte 1000x körbejárnám, bebiztosítanám magam." Akkor nem kellene félinformációkat sem irogatnod ilyen nagy hévvel, meghazudtolva a fél világot, mintha orbánt hallanám!

"2003. március. Az árbevételünk odavan – panaszolta Kovács Lajos körösszakáli libatartó, aki több társával nem jutott hozzá a Hajdú-Bétnek leadott 8 ezer szárnyas árához.

4. A Hajdú-Bét eddig és ezután is fizet parnereinek – reagált a panaszra a feldolgozó vezetője hozzátéve, hogy az ágazat
nehéz helyzetben van, több cég csődbe került, de a debreceni céget ez nem fenyegeti. Fél évvel később Bajnai Gordon, a Wallis vezérigazgatója már azt mondta, hogy a Hajdú-Bét különösen nehéz helyzetbe került.

2003. november. Libatenyésztők demonstráltak a feldolgozó debreceni gyára előtt.

5. Decemberben feljelentést tettek a termelők a debreceni rendőrkapitányságon a Hajdú-Bét ellen, amit a hatóság azzal utasított el, hogy nem történt bűncselekmény. December 12-én az rt. fizetésképtelenségét állapította meg a megyei bíróság és elrendelte a
Hajdú-Bét felszámolását. Közben egymást érik a termelői demonstrációk.

A kormány felelősséget érez a kistermelőkért, ezért nem a feldolgozót támogatnák meg, hanem a termelőknek adnának kölcsönt.
Szanyi Tibor államtitkár azt követően mondta ezt, hogy az Apeh zárolta az rt. számláit. Januárban kérdésesnek tűnt, hogy a több milliárdos követelésállománnyal rendelkező termelők valaha is a pénzükhöz jutnak-e. Ugyaneben a hónapban a Hajdú-Bét önfelszámolást kért maga ellen, a Wallis pedig úgy döntött, hogy kivonul az élelmiszer-feldolgozó iparból.

A cég hiteleit felmondó bankhoz kerültek a jelzálogként felajánlott ingatlanok, így a több milliárd forintnyi vagyon kikerült a
felszámolás hatóköréből."

A teljes cikk megtekinthető: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:oz0czWmKXYUJ:www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/a-hajdu-bet-es-a-libasokk-esete-a-wallis-rt-vel/cn/haon-news-FCUWeb-20090331-1059399399+hajd%C3%BA-b%C3%A9t&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu  csak kicsit olvasgatni kellene, mielőtt félhülyeségeket irogatna az ember, és nem a szerencsétlen termelőt kellene mindenféle dilletánsnak nézni, mert ezek a bajnaihoz hasonló rablók ezt nyilatkozták, bár ezt még soha sehol nem publikálták, én nem olvastam, küldj hivatkozást, dolgozz vele ne csak rágalmazz!

Remélem kielégítő volt a cikk a még kételkedők számára is.