Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Bogika és filike

/ #6816 Én, mint szarjancsiházi lakos, büdösboglárka és filiszteus névre hallgatok.

2012-01-13 01:11

Hun kő jelentkezni a békalánc ugróversenyre, jó vóna tunni, vagy csak odakő urgráni időre ? A különvonat kijön a tanyára,  csak a békák miatt, én gyalog is fölszökdellnék,  nekem négy lábunk van ?!  És, aki nem tud brekegni azt megtaníccsák, vagy vigyünk föl egy egész tarisznya békát, mer lehet, hogy sokan nem tunnak  ?   Bocs a kérdéshalmazért, de annyirán izgulok, hogy minden kimegy az egy fejünkből, mi lenne, ha kettő lenne ? Áldom is a Jóistent, hogy nem lettünk kétfejű nyomorékok.  Várjuk ám  mán nagyon, hogy lássuk a fővárost és titkos reményünk, hogy megnyerem a versenyt.   Állítólag akkor pályázni lehet a köztársasági elnöki bársonyszékre, ezért is vóna ollan fontos a doktori diploma, mer a jószágok asszonták, hogy a többi adoccságunk  mán megvan hozzá.  Na, most megyünk pihenni, hogy fitt legyek és nagy bajnok,  mert van egy álmom, mint Martin Luther Kingnek:  a bársonyszék, - hogy abba millen jót lehetne dögleni.  Üdvözlettel: az egyfejű, kétnevű Bogika és filike