Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Vendég

/ #3815

2012-01-22 16:14

Tisztelt Eva Maria Barki

Teljes mértékben egyet értek és támogatásomról szeretném biztosítani a magyar kormányt és önt is.

Mert véleményem szerint, ami jelenleg a világban zajlik, az nem az emberi értékek védelmében történik hanem a modern rabszolgatartás megvalósítása felé viszi a világot,ahol a tőke és az általuk hatalomra juttatott vezetők akik csak látszólag képviselik a népüket,és nem a népük érdekeit szem előtt tartva hoznak döntéseket, hogy kiszolgálják az őket hatalomra juttatókat.

Magyarországon, demokratikus úton kétharmados többséggel a magyar nép választott kormány és váltott le egy fasisztoid hazaáruló és a globális világot kiszolgáló népverő baloldali kormányt, amit az unió szemrebbenés nélkül elnézet, és semmit sem tett az emberi jogok védelme érdekében.
Uraim szégyen gyalázat amit maguk műveltek.

Mi magyarok változást akarunk, ahol a munkának becsülete van, és építő munkával az országunk, családunk javára szeretnénk lenni ami egyben a világ javára is válna.

Viszont most mikor mi magyarok, akik valójában még most kezdjük érezni a szabadság ízét mert most van először a rendszerváltás óta magyar emberhez méltó demokratikus, hazafias kormányunk akinek kellő hatalom van a kezében, és nem a tőke irányít, és tenni akar a magyar nép érdekében.

Magyarország ismét szabadságharcot vív csak most a globalizációval szemben és ezt akarják eltaposni, még mielőtt összefogna a világ összes népe ellenük.
Én kicsi vagyok önökhöz képest, Magyarország is kicsi önökhöz képest, de felhívom az urak figyelmét, hogy a világ népéhez képest önök nagyon picik.

A világon több országban is voltak megmozdulások és egyre inkább munkálkodik a világ népeiben a szabadság iránti vágy, ami előbb vagy utóbb lerázza magáról a rátelepedett parazitákat.

Én magyarnak születtem és magyarnak vallom magam és büszke vagyok rá.

Ha kérhetem jutassa el az európai parlamentbe is a levelemet.

Tisztelettel: Kovács Csaba Magyar állampolgár.
Kelt:2012-01-22.