Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

/ #7490 Re: Re: Re: Re: Re: TUDTOMMAL, CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

2012-02-01 03:11

#7489: Vigilante - Re: Re: Re: Re: TUDTOMMAL, CIGÁNY ILYENT MÉG NEM KÖVETETT EL !!!

Na, akkor csak, hogy tisztán lássunk: állami forrás, nem termelő, hanem közmunka és főleg nem tartós megélhetés, ami pedig a legfontosabb. Elég komoly összeget áldozott fel (hogy valójában mi történt a teljes összeggel, azt most nem firtatom) a jobbikos a saját propagandájára. Csendesen megjegyzem: a kisfilmet nézve ennyit a legendáról, hogy a cigány nem akar dolgozni. Emellett még egyszer elmondom, hogy gyűlöletkeltésre, fegyverkezésre (hát igen, idáig fajultak már a dolgok, hogy szélsőségesek fegyverkeznek), a szegények (nem csak cigányok, bár ők az elsődleges célpontok) életének, sorsának ellehetetlenítésére nehezen megsaccolható összegeket költenek el. Ez egyrészt állami pénz, másrészt külföldi "támogatók" és harmadrészt hazai tehetős emberek pénze. Mind-mind megy egyenesen a szemétbe ahelyett, hogy oda kerülne, ahova kell. Nem feltétlenül kell ám az államra mutogatni, elég lenne kicsit megváltozni a magyar gondolkodásnak. Arra gondolok, hogy pl. "semmi szükségem egy új autóra, inkább befektetek egy kicsit, aztán egy kis haszonhoz is jutok amellett, hogy más is megél". Túl nagy változás? Tényleg arról van szó, hogy csak álmodozom? Szerintem nem és még csak azt se lehet mondani, hogy fel kell áldozni valamit, sőt ha kezdetben kis mértékű is, de megindulhat a gyarapodás.

Én előrelépésről beszélek, nem elodázásról és főleg nem propagandáról. Mit gondol? Tudunk egyetérteni ebben a szerintem ma legaktuálisabb kérdésben?