Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

egy dolgozó

/ #7498 A NAGY IGAZSÁG AZ, HOGY NEM LEHET SZ@RBÓL VÁRAT ÉPÍTENI !!!

2012-02-01 12:16

Ezt meg is értem, csak azt nem, hogy Orbán mi a fenéért támogatja a gazdagokat mindenáron. (Ez csak gyanút ébreszt és találgatásokra ad okot.) Intézkedéseik a még talpon lévő átlagembert is szegénységbe süllyesztik. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy bárkit is gazdagítsunk, örüljön mindenki, ha tisztességesen meg tud élni. Az álmaink oly messze vannak a valóságtól, hogy tán még az unokáink sem fogják megérni, mi pedig járhatunk-kelhetünk egyre lehajtottabb fővel továbbra is, szerintem életünk végéig. Amit Orbán ígért, végülis mindenbe belekapott, de hogyan és így minek ?? Minden kisebb jövedelmű rosszul járt a gazdaságpolitikájukkal és a gazdagok pedig jól. No,ez nekem már magas. Nem beszélve a 11 féle adóról, amit bevezettek pofffátlanul, holott adócsökkentést ordítoztak, mint a fába szorult féreg. Ebből a 16 %-os adókulcs valósult meg, aminek a káros hatásához már kétség nem fér, mert a 300.000 Ft alatti jövedelműeket sújtja. Ennek éppen fordítva kéne lennie, mert a gazdag csak tömi külhonba a pénzét, esze ágában sincs itthon költenie, hiszen neki már megvan mindene. Mellesleg, az én életemben még olyan nem fordult elő, hogy ugyanazon munkáért, ugyanazon munkahelyen kevesebb bért kapjak  -a kollégákkal együtt-  a mi esetünkben 20 %-kal. Örülünk is nekijjjeee !!!!!  Hajrá alcsúti-felcsúti !!!