Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

építsék le a közszférát, vágják vissza a magas nyugdíjakat

/ #7510 Re: A NYUGDÍJAK ÖSSZEGÉRŐL...

2012-02-01 17:07

#7505: IGAZSÁGOSABB ELOSZTÁST ! -  csökkentsék a közszférások, mondjuk 120.000,- Ft feletti fizetését

Én mindennel egyetértek, jobb a békesség, csak azzal nem,  hogy minek melózzon az ember többet, jobban és magasabb beo-ban, felelősséggel, ha ugyanannyi nyugíjat kap, vagy csak alig többet,  amikor jóval több járulékot befizetett.  A 75.000 Ft alatti nyugdíjat a mai világban már én sem hagynám, mert az még egy fiatalnak is kevés, nemhogy egy idős, tehetetlenebb, gyógyszerre szoruló öregnek.  Bár a közszférát télleg érdemes vóna időközönként lecserélni,  hiszen eleve már nyugdijas állást kap a delikvens, mert csókos, rokon vagy kurva.  Ezért frissíteni kellene az állományt  x idő múlva, végülis ezek viszik el a legtöbb pénzt a közösből,  no meg azok a  nyugdíjasok, akik  41-2 évesen nyugdíjba mehettek és a rengeteg kamu rokkantnyugdíjas.  Érdekes, a közszféra már nekem is eszembe volt többször, de valahogy attól mindegyik kormány ódzkodik.  Még az öreg Demján is mondta, hogy marha sokan vannak,  pl. Ausztriában a fele van.