Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

még kisebb nyugdíjas

/ #7861 Re: Kedves fórumozók!

2012-02-14 21:46

#7860: kisnyugdijas - Kedves fórumozók!

Az a borzasztó, hogy becsületesen ledolgozott 40/43 év után kap a dolgozó 60-80 eFt nyugdíjat, dőzsölhet belőle, ha tud. De nem tud, mert a számlák kifizetése után jön a feketeleves, megmarad jó esetben a fele, abból 2x bevásárol egy hónapban a boltban, annyi marad, hogy a napi kenyeret meg tudja venni. Ha a nagyi varázsló, akkor úgy főz, hogy a szinte semmiből csodát művel, üzen a lányának/fiának/unokájának, hogy gyertek enne, meg vigyetek haza is, annyit főztem. Így a család néha eszik jót is. Én pl. tegnap főztem egy kondér paprikáskrumplit, mert olcsó a krumpli. Raktam bele 13 dkg. parasztkolbászt, mert kaptam kedvezményesen. Átvittem a felét a menyemnek, mert a két lányunokám beteg, őket ápolja éppen otthon. A maradékot 3 napig eszem. A kolbászt persze mind nekik szedtem ki, az íze úgyis benne van a krumpliban. Ha meglátogat Matolcsy út, a 3. napi adagomat megfelezem vele, egyszer egyen ő is finomat.

Kis takony legifjabb Szíjgyártópótló fideszes azt mondja, hogy 47.000-ből meg lehet élni. Ő a 25 évével naponta keres többet, hogy nem sül le a pofájáról a bőr. Ő is bemutatkozott, van utánpótlás rendesen.