ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Vendég

/ #333 Re: Re:

2012-02-20 00:02

#231: - Re:

A példa az példa volt, de vissza kellene térni a realitás talajára. Biztos vagyok benne, hogy a városnak nincs pénze ezeknek az állatoknak a megmentésére, meg egyébként is, amíg egy hajléktalan is kinn van, meg egy oylan szervdonorra váró gyerek is van ,akinek nincs erre pénze, addig nem a kutyákkal kell törődni. Amikor tandíjakat vezetnek be, növeli ka bírságok mértékét, becsődöl a Malév, a BKV, normálatlanok az utak ,addig nem a kóbor kutyákra kell a pénzt "pazarolni". Szeretem az állatokat, tartottam is kutyát is macskát is, egyik sem volt elvadult, nevelve, szeretve, tisztalve volt mind a kettő, de én a kissebbség vagyok, a nagy része az álattartóknak nem ismeri a pórázt és a szájkosarat sem, nem még a napi szintű nevelést. Lényeg a lényeg, inkább legyen kilőve, minthogy egyetlen gyereket is megharapjon. Mert ugyebár a feltételek adottak, sokan vannak, éhesek, fáznak, elvadulnak egyre inkább. Innetől fogva nem azt modnom, hogy nincs visszaút, de inkább ne itt tépd a szád arról, hoyg én milyen eltorzult lelkű ember lehetek, hanem menjél ki, fogjál be eyet és állj neki visszaszelidíteni, megnevelni. Nha? Aztán majd küldjed a fészbukos linket, ahol te vagy látható, meg a kutya, természetesen sorozatban, egri háttérrel, felismerhetően és azonosíthatóan, hogy hiteles legyél.