Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

demokrata

/ #8379 Re: NAV=ÁVH

2012-02-28 21:30

#8378: filiszteus - NAV=ÁVH

Ez rosszabb. Mint mondottam, tavaly meghalt a férjem. A házunk 50-50% tulajdon volt. Én kivásároltam a férjem gyerekeitől az 50%-ot, nem akartam az unokáimat egy rendezetlen jogviszonyban hagyni. Most a NAV megvizsgálja, hogy az önkormányzat reális értéket állapított-e meg a férjem halála után, azaz reális értéken vettem-e meg a ház másik felét. Szóval a te ötleted jobban tetszene, bár szerintem nekem sincs félnivalóm. A mai ingatlanárak a béka...-e alatt, a falu nem gazdag, öregszik rendesen, csatornázva nincs. Amikor megvettük a házat, az akkori FIDESZ-es polgármester azt mondta, hogy 1,5 éven belül csatornázva lesz. Csatorna sincs, polgármester sem az már. Szóval vannak értékcsökkentő tényezők. Azt tudom, hogy én még a hiányosságaival együtt is szeretem, sehová nem mennék. Az emberek sokkal jobbak, mint Pesten.  Szóval nem aggódok, hogy mi lesz holnap, csak magát az intézményt nem szeretem. Adóvisszatérítést, miután nyugger vagyok, nem kapok, nem adózok, tehát nincs mit visszatéríteni.