Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

demokrata

/ #8384 Re: Re: Re: NAV=ÁVH

2012-02-29 08:22

#8381: filiszteus - Re: Re: NAV=ÁVH

6600,- Ft illetéket kellett eddig fizetnem a Földhivtalnak az adásvétel után. Én azt hittem, hogy ezzel vége is van a procedúrának, de nem, mert a NAV-os pasi azt mondta telefonon, hogy még fogok fizetni a vásárlás után. A Földhivatalnak átírási vagy milyen illetéket fizettem. Mindegy, egyszer tűl leszek rajta, talán már ma.

Amikor Pesten meg lehetett vásárolni az tanácsi lakásokat, én is megvettem az akkor 16 éves fiamnak a nevére, a haszonélvezet volt az enyém. A sors kegyetlenül intézte a dolgokat, a fiam 35 évesen 3 éve autóbalesetben meghalt. 4 unokám maradt árván, nekem másom nem maradt az életben. Férjemmel mindkettőnknek második házasságunk volt. Mi szépen éltünk, az örökösök - az ő részéről érdekesen látják a világot, azaz kinek mi jár. Ők az én 4 unokámról tudni sem akarnak, rólam sem akartak tudni apjuk halála után és csak úgy minden nélkül szélnek eresztettek volna. Na, ezt kellett kivédenem, többek között ezzel a kivásárlással. Az unokáimat sem akartam kitenni annak, hogy a férjem gyerekeivel csatázzanak egyszer, majd ha elpatkolok. Úgy érzem, ezt kötelességem volt megtenni.

Na, megint feleslegesen locsogtam, nem is ismerólek és így kitárulkozom, de végülis minden igaz, amit írtam.

Hát szép napot, most kiszállok, sok a dolog.