Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

demokrata

/ #8398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NAV=ÁVH

2012-02-29 19:03

#8396: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: NAV=ÁVH

Köszönöm a szavaidat.

Igen, a fiam elvesztése olyan, hogy mai napig nem fogadom el, mindig azt várom, hogy belép egyszer az ajtón és a kamasz hangján megkérdezi, hogy hülye vicc volt, ugye?. és képzeld el, hogy a nagyunokám most lesz 16 éves, ugyanolyan a hangja, ugyanúgy néz ki, mintha indigóval kopírozták volna minden mozdulatát. A mosolya, a járása... amikor ajtót nyit, úgy érzem, a fiam nyitotta ki. A pici unokám, nyáron lesz 5 éves, mai napig felkapja a feját, ha nyílik az ajtó és mondja, hogy jön a papa... Még nem volt 2 éves, mikor meghalt. Amikor felhívott a menyem a hírrel,  én 2 méteres körben lefutottam 5 km-et, az biztos. A mobilomból nem töröltem mai napig a számát, mobilt sem fogok soha cserélni. Az emil-címét nem törlöm ki soha a számítógépből. Én visszavárom.  A pici unokám azt mondta a temetés után, hogy a Papa fent van az égben, ő angyalka, a S.bácsi is felment az égbe, ő is angyalka lett. Fognak találkozni a papával? Te ilyenkor mit mondanál?

Ma megint lezárult egy fejezet. Biztos holnap jobb lesz a kedvem, ma nem az. Közeledik a nyár, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e pofájuk idejönni és elvárni, hogy szobát biztosítsak. Nem fognak kapni. Akkor zárul le végképp ez a korszak, akkor fogok tőlük végképp megszabadulni.