Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

demokrata

/ #8441 Re: Re: Demokrata !!!

2012-03-03 16:30

#8440: Proli Joli - Re: Demokrata !!!

Jolikám, kedvesem!

Örülök, hogy működött a csőposta. Itt a faluban is nagyon szeretik, szoktam kínálgatni az embereket. Feri is ismeri, mert egy közös barátunknak mondtam el a receptjét, aki megsütötte és egy DK rendezvényen azt kínálta. NAgy sikere volt. Ha érdekel, leírom a receptjét. HAtalmas előnye van, nem lehet elrontani, csak finom tud lenni.  Még Fili felesége is megcsinálná szerintem. Én már úgy felfejlesztettem, hogy nem is az eredeti recept szerint csinálom, hanem házi tejből csinálok túrót, az az alap. A szomszéd cukrász mondta, hogy ha sütök, adjak pár szemet, ő ilyet nem csinál, mert nagyon költséges lenne a boltban, de nagyon ízlik neki is. No, meg unokáim is odavannak érte.  Feri is itt kell, hogy legyen, mert láttam a kocsiját Kötcse felé menni. Tőlünk még egy pár km. A heti halottunk megin megvolt  a faluban, meghalt egy cigányasszony, úgyhogy most addig virrasztás van, míg el nem temetik az öreglányt. Tegnap reggelre átaludta magát a túloldalra. Ilyen halált kívánok magamnak. A lánya azt mondja, hogy már egy hete nagyon beteg volt, nem ment le a láza.

Na, jó pihenést kívános hét végére, pihenj, sétálj  sokat a levegőn.

Üdvözöllek Ivánnal együtt