Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
filiszteus |
#8426 Re: Re: Ne találgass! - Áh, Isten ments!!!2012-03-02 17:35#8424: Szerénke - Re: Ne találgass! - Áh, Isten ments!!! Szerénke te biztosan mestere vagy a hazudozásnak, hogy ezt a tulajdonságodat kivetíted rám is. Soha nem titkoltam a véleményemet a gyurcsányiról és a rajongóiról, de soha nem akartam egy bizonyos szint alá süllyedni a negatív véleményem hangoztatásában. Az igazat megvallva nem a Ti érzékeny lelketekre voltam tekintettel, hanem saját magamra. Szégyellném átvenni a nagybetűvel szarjancsizó elvtárs stílusát. Mondj egy okot, hogy miért titkolnám, ha ordenáré megjegyzéseket tennék? Félek, hogy Recskre kerülök, vagy az Andrássy út 60-ba? |
Vendég |
#8427 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK !2012-03-02 18:37#8425: - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK ! Te olyan kis naív vagy!!! Gondolom, sokszor átvertek már az életben? |
Naívka Vendég |
#8428 Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK !2012-03-02 20:03#8427: - Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK ! Igen, én olyan kis naív vagyok. Ha az ember 1000x ráfarag, akkor sem tud kibújni a bőréből. Néha pedig nagyon szeretnék. És hányszor ráfaragtam!!! Hányszor mondja az ember, hogy a sokéves tapasztalatomma, a mai eszemmel lennék 20 éves, mennyi mindent másképp csinálnék, aztán, ha arra kerül a sor, elköveted ugyanazt a hibát. Na, mindegy, biztosan így halok meg.
|
demokrata |
#84292012-03-02 20:13Szerénke, Lukrécia, Filike, Fórumozók, Mindenki! F E L H Á B O R Í T Ó !!!!!!!!!! 60 egészséges fát kivágni!!!!!!!!!! |
filiszteus |
#8430 Re:2012-03-02 20:23A fákkal kapcsolatban maximálisan egyetértek Veled. A Károlyi szoborból nem bánnám, ha harangot öntenének. Kevés olyan kártékony és dilettáns politikus volt a magyar történelemben, mint ő. József Attila szobrát pedig egész biztos nem fogja senki bántani. |
demokrata |
#8431 Re: Re:2012-03-02 21:22Most néztem a híradóban, nem térek magamhoz. A KGM óvodába jártam "tegnapelőtt", oda hordtak ki minket minden délelőtt. Most úgy érzem magam, mint amikor a szívemből kitépnek egy darabot. Az a funkci, aki nyilatkozott az irtás fontosságáról, na, az is volt egy tenyérbemászó állat!!! Tudnék vele beszélgetni, de lehet, hogy én húznám a rövidebbet. Szomorú... Károlyiról nem nyitok vitát, ahogy láttam, őt már el is vitték. Ezt is értelmetlen rombolásnak ítélem. József Attilával kapcsolatban legyen igazad, de nem lesz sajnos. Ott is az erőfitogtatás fog nyerni. |
filiszteus |
#8432 Re: Re: Re:2012-03-02 21:49Ki vitte el a Károlyit? A Gestapo vagy az ÁVH? |
demokrata |
#8433 Re: Re: Re: Re:2012-03-02 23:18#8432: filiszteus - Re: Re: Re: Fogalmam sincs, azt láttam a híradóban, hogy kihűlt a helye. Vagy csak nem volt rajtam a szemüvegem. |
Szerénke |
#8434 Re: Re: Re: Ne találgass! - Áh, Isten ments!!!2012-03-03 02:14#8426: filiszteus! Re: Re: - Nem biztos, hogy mindenki hülye... Tévedsz, Filike, én nem a hazudozásnak vagyok a mestere. Sőt, híve sem vagyok, tehát nem magamból indulok ki, amikor alaposan gyanúsítalak azzal, hogy Te vagyola büdöskomcsizós. - Én már írtam ide nagybetűs és közönséges szavakat tartamazó hsz-eket, de nem szégyenlem és, ha bunkó is vagyok, akkor biztosan nem ezért. Ha úgy tetszik, igyekszem törleszteni, mint a rendes adós. - A kérdésedre, hogy miért titkolnád, ha ordenáré megjegyzést tennél, az a válaszom, hogy, mert "szeretsz" bennünket, egyébként miért is lennél naponta velünk és, ha nem is félsz, de tartasz tőle, hogy megszakítjuk Veled a kapcsolatot. De úgy hiszem, hogy már megszoktunk, én legalábbis igen. Pá, Filcsike, pihenj jól, én is igyekszem, mert kicsit beteg vók. |
Szerénke |
#8435 Re: DEMOKRATÁNAK!!!2012-03-03 02:23#8429: demokrata! Re: - fel a fejjel! Ha annyira kedvük támadt fát vágni, én ajánlanám nekik a kisajátításra váró erdőnket, hogy szakadjanak bele. Ne törődjünk vele, fogd fel úgy, hogy legyenek csak ők az úrak azon a szemétdombon, amivel együtt majd mennek a pusztazámori szeméttelepre. Jó éjt. |
demokrata |
#8436 Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!2012-03-03 08:24#8435: Szerénke - Re: DEMOKRATÁNAK!!! Én innen a 600 fős kis falumból úgysem tudok mást tenni, mint hogy dühöngök és reménykedek, hogy ez az őrület hamarosan véget ér. Neked jobbulást. Megyek túrópogácsát sütni, virtuálisan küldök Neked is és Filikének is egy-egy tállal. Jó étvágyat. |
demokrata |
#84372012-03-03 11:30Kész a pogi! Csőpostán megy! |
filiszteus |
#8438 jobbról-balról megfontolandó gondolatok2012-03-03 11:34 |
Vendég |
#8439 Re: jobbról-balról megfontolandó gondolatok2012-03-03 15:58#8438: filiszteus - jobbról-balról megfontolandó gondolatok Finom volt a pogácsa? |
Proli Joli |
#8440 Re: Demokrata !!!2012-03-03 16:16#8437: demokrata: ( csőpostán megy a pogi...) Kedves Demokrata! Szerencsénkre jelenleg éppen abban a csőben lakunk, ahol érkezett a pogi. Mán messziről megéreztük a "szagát", mint drága jó nagymamán idejében, amikor még a 3 szoba összkomfortos lakásban éltünk. Szeretettel csókolunk érte, és Iván kéri, hogy, ha GYF lent van Kötcsén, neki is süssél valami hasonló finomságot és Őt is pusziljuk, innen a vörös Csepelről: Prol Iván és neje, Prolné Proli Joli. |
demokrata |
#8441 Re: Re: Demokrata !!!2012-03-03 16:30#8440: Proli Joli - Re: Demokrata !!! Jolikám, kedvesem!
Örülök, hogy működött a csőposta. Itt a faluban is nagyon szeretik, szoktam kínálgatni az embereket. Feri is ismeri, mert egy közös barátunknak mondtam el a receptjét, aki megsütötte és egy DK rendezvényen azt kínálta. NAgy sikere volt. Ha érdekel, leírom a receptjét. HAtalmas előnye van, nem lehet elrontani, csak finom tud lenni. Még Fili felesége is megcsinálná szerintem. Én már úgy felfejlesztettem, hogy nem is az eredeti recept szerint csinálom, hanem házi tejből csinálok túrót, az az alap. A szomszéd cukrász mondta, hogy ha sütök, adjak pár szemet, ő ilyet nem csinál, mert nagyon költséges lenne a boltban, de nagyon ízlik neki is. No, meg unokáim is odavannak érte. Feri is itt kell, hogy legyen, mert láttam a kocsiját Kötcse felé menni. Tőlünk még egy pár km. A heti halottunk megin megvolt a faluban, meghalt egy cigányasszony, úgyhogy most addig virrasztás van, míg el nem temetik az öreglányt. Tegnap reggelre átaludta magát a túloldalra. Ilyen halált kívánok magamnak. A lánya azt mondja, hogy már egy hete nagyon beteg volt, nem ment le a láza. Na, jó pihenést kívános hét végére, pihenj, sétálj sokat a levegőn. Üdvözöllek Ivánnal együtt
|
Proli Joli, Csepelről |
#8442 Re: jobbról-balról megfontolandó gondolatok2012-03-03 16:32#8438: filiszteus - Re: - már fontolgatjuk... Kedves Filiszteus! Már vagy 2 éve fontolgatjuk e gondolatokat, mink úgye balról, mert nekünk úgy esik kézről. Itt, Csepelen, ezt rajtunk kívül is igen sokan fontolgatják, mert valahogy itt mindenki rosszabbul él. El vagyunk keseredve, de azért nem adjuk fel a fontolgatást, mert hátha ez lesz a kulcs a jótléthez, vagy az egy-szoba-konyhás komfort nélkülihez. Jöjjön ki hozzánk pogácsázni, piknikezzünk együtt!!! Üdv.: Prol Iván és neje, Prolné Proli Joli |
Szerénke |
#8443 Re: DEMOKRATÁNAK!!!2012-03-03 16:45#8439: - Re: "finom volt a pogácsa?" Sajnos, a pogácsát lenyúlták előlem, így jár, aki későn kel. Lehet, hogy én is megyek a cigányasszony után, mert én sem tudok kilábalni ebből a megfázásos játékból, vagy 4. napja. 16 órakor Federer-Murray (Dubai) döntő lesz, a "kisöreg" elvergődött a döntőig ismét (102. döntője)!!! GO ROGER!!! Apró örömök, neki meg jó nagy lóvé. Ui.: A receptet írd le, léci, kösz. |
demokrata |
#8444 Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!2012-03-03 21:05#8443: Szerénke - Re: DEMOKRATÁNAK!!! Repect: Naon eccerű, a só kivételével mindenből egyforma mennyiséget veszel. Én, ha kis tételben csinálom, a következő: fogsz egy tálat, beleraksz 1/4 kg lisztet, 1/4 kg. margarint, 1/4 kg túrót, meg egy púpozott kávéskanál sót és egyenletes masszvá összedolgozod. Legalább 1 órára visszateszed a hűtőbe, hogy jól összedermedjen. Lisztezett nyújtódeszkán kinyújtod kb. 1 cm vastagra. Begerjeszted a sütőt közepes lángra. Kikensz margarinnal, vagy zsírral (én zsírral) egy tepsit. A kinyújtott tésztaalapot késheggyel hosszába, majd keresztbe bevegdalod, azaz végighúzod rajta a kés hegyét. Utána kiszaggatod a legkisebb pogácsaszaggatóval és egymás mellé a kizsírozott tepsibe helyezed. Felversz egy egész tojást, kenőtollal minden pogácsát lekensz. Lereszelsz 3-4 dkg trappista v. óvári sajtot. Én szoktam a pogácsákra pár szem szezámmagot vagy köménymagot hiteni. A végén minden darabra teszek kevés reszelt sajtot és be a meleg sütőbe. 20 perc alatt pirosra sül és eszméletlen finom. Ez az alaprecept. Ha megjön a gyakorlat, akkor már lazábban csinálod, én már nem méricskélek. Minden héten kapok 2 liter házitejet, még langyosan jön a tehén alól. Meg szoktam altatni, 2 nap múlva, ha megaludt, csinálok belőle túrót. A flakonba visszaöntöm az irót, abból megítélem, hogy mennyi a túróm. Megeszek belőle kb. 10 dekát, mert nagyon szeretem. A maradékból meggíúrom a tésztát, én már mindent saccra teszek bele, az összedolgozásnál érzem, hogymikor jó az állaga. Ezt tegnap este összeállítottam, reggelig hűtőben volt. 4 tepsivel lett pogácsám, már alig van belőle, igaz, az unokatesóm majdnem mindet elvitte, ill. amit magamnak külön tettem, abból evett, mint mondta, lemeózza, az övét nem akarja kibontani, olyan jól becsomagoltam. Imádja, én meg örülök,, hogy adhatom. Olyan kevesen maradtunk a családban és az unokáim is annyira messze vannak, hogy nekem ez így jó. Jó étvágyat. Kis tételben csináld először, kettőtöknek úgyis elég lesz. Azon gyakorolsz, majd felbátorodsz. Nagyon meg fogjátok szeretni. |
Szerénke |
#8445 Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!2012-03-03 23:52#8444: demokrata - Re: GO Roger és túrós pogácsa! Köszi szépen a receptet, én még nem naon tudok sütni, talán majd, ha lesz unokám, addigra megtanulok. Mi sem ketten vagyunk, hanem legtöbbször hárman, de van, hogy négyen. Túrót egyébként tudok csinálni. Apám is mindig házitejet vásárolt és, ami megsavanyodott, abból aludttej, majd egyéb melegítési műveletek és kész a túró, láttam egy néhányszor hogyan készítette. Más: Federer a 72. tornagyőzelmét aratta és úgy, hogy fáradtabb volt, mint Murray, valamint 6 évvel idősebb és végülis Murray TOP 4-es játékos évek óta, mégis sima kettő szettben elpáholta. Nagyon szeretem Roger Federert, és milyen lenne a tenisz nélküle? Kb., mint a politika GYF nélkül!!! Neked jó éjszakát, én meg kurálgatom magam tovább, és még meg szeretném nézni a Klicsko meccset, ez a jobb boxoló, ráadásul jobb pasi is, mint a bátyja. Üdv. |
demokrata |
#8446 Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!2012-03-04 08:46#8445: Szerénke - Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!! Szia, Szerénke! Jó reggelt, szívesen a receptet. Ezt a receptet én egyszer úgy kaptam, azzal a kísérőszöveggel, hogy " ezt még Te is meg tudod csinálni, nem tudod elrontani. Ezt tényleg csak úgy lehet elrontani, hogy ha elfelejted, hogy alágyújtottál és elégeted, vagy ha elsózod. Jó étvágyat hozzá. Itt fehér a táj. Nem havazott, csak fagy és a dér lefagyott. Tegnap lementem a kertbe, szerintem egy komplett szarvascsorda látogatott meg valamelyik éjjel, annyi patanyom van a talajon, kisebbek, nagyobbak. A nálam okosabbak (helyiek) megnézték, megállapították, hogy kettő bika volt, a többi nőstény, de azok is voltak legalább 4-en. Most már tuti, hogy meg kell csináltatnom az alsó kerítést, mert ha egyszer bejönnek, jönnek máskor is. Ha nyáron veteményezek, nem örülnék. Tavaly Sanyi halála után pár nappal látogattak meg, a céklát kifordították, a csemegekukoricát derékban kettéharapták és egyébként is széttapostak mindent. A cseresznyefát megrágták, első termés volt rajta. Akkor nagyon elkeseredtem, mert úgy éreztem, hogy a férjem emlékébe rondítottak, hiszen ez volt a kertben halála előtt az utoló munkája. Addig nem is haragudtunk, míg távcsővel néztük őket, ahogy lent a réten legelnek. Most még minden munka előtt vagyok, de lehet, hogy berágok és nem lesz vetemény az idén. Egymagamnak minek? (Azért valamit csinálok, csak most mérgelődök kicsit) |
egy álvidéki, aki vidéken lakik |
#8447 Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!2012-03-04 12:20#8446: demokrata - Re: Re: -Pogácsa sütés- Jó reggelt, vagy inkább napot!!! Mi is elkészítjük ma a pogácsát, tegnap beleolvasott a nejem a fórumba és megnyalta a szája szélét, hogy, de finom lehet. Na, ilyenek a nők, pedig nem várandós. Mondtam is neki, hogy még mindig jobb, mintha valami nercbundát kívánnál meg. Egyébként megyünk egy jó páran aláírni az LMP-nek, mert nekünk sem tetszenek a kérdőíven felsorolt kormány intézkedések. Megyünk 10-én a Milla tüntetésre is. A többit nem tudom, de éppen igen rá fogok érni, mert most vesztettük el az állásunkat, a MALÉV-nél dolgoztunk. Milyen jó érzés 35-40 éves korban munkanélkülivé válni, azt hittük, hogy onnan megyünk nyugdíjba, azt mondja a feleségem, hogy hinni csak a templomban kell. Ez van, meg két kiskamasz gyermekünk. Elköszönök, minden jót. |
IGAZSÁG |
#8448 LMP - ALÁÍRÁSGYŰJTÉS !!!!!2012-03-04 13:22JAVASLOM, VEGYÜNK RÉSZT, LEGALÁBB ALÁÍRÓKÉNT, AZ LMP ALÁÍRÁS-GYŰJTÉSÉBEN !!!!! |
egy álvidéki, aki vidéken lakik |
#8449 Re: LMP - ALÁÍRÁSGYŰJTÉS !!!!!2012-03-04 14:00#8448: IGAZSÁG - LMP - ALÁÍRÁSGYŰJTÉS !!!!! Elnézést, de hol lehet aláírni??? Te talán tudod már??? Itt, Telkiben beindultunk, de nem tudjuk hova lehet menni. Vagy nézzek utána a hírekben... Üdv. |
Vendég |
#8450 Re: Re: Re: Igazán undorító büdöskomcsi férgek (vagyis MSZP-és és gyurcsányista nyuggerek)!2012-03-04 14:59#8417: - Re: Re: Igazán undorító büdöskomcsi férgek (vagyis MSZP-és és gyurcsányista nyuggerek)! Ne aggódj, büdöskomcsi tetű, ameddig csak vonaglotok itt, addig én is mindig vissza fogok nézni. :) |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1239 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
323 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6678 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
158 Létrehozva: 2024-10-17
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5050 Létrehozva: 2024-06-21
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
112 Létrehozva: 2024-10-08
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
93 Létrehozva: 2024-10-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
339 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
74 Létrehozva: 2024-10-13
Kerékpárutat Náraiba
229 Létrehozva: 2024-07-08
Legyen verseny a magyar média- és szórakoztatóiparban!
2360 Létrehozva: 2023-01-05
Adózás könnyítése
46 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
Fecskementési incidens Fenékpuszta
1117 Létrehozva: 2024-09-23
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
31 Létrehozva: 2024-10-31
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
47 Létrehozva: 2024-10-03
Drosztengedélyek maximalizálása
30 Létrehozva: 2024-09-19
Folytatódjon tovább 2025-ben Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
134 Létrehozva: 2023-11-22