Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

demokrata

/ #8446 Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-04 08:46

#8445: Szerénke - Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

Szia, Szerénke!

Jó reggelt, szívesen a receptet. Ezt a receptet én egyszer úgy kaptam, azzal a kísérőszöveggel, hogy " ezt még Te is meg tudod csinálni, nem tudod elrontani. Ezt tényleg csak úgy lehet elrontani, hogy ha elfelejted, hogy alágyújtottál és elégeted, vagy ha elsózod.

Jó étvágyat hozzá.

Itt fehér a táj. Nem havazott, csak fagy és a dér lefagyott. Tegnap lementem a kertbe, szerintem egy komplett szarvascsorda látogatott meg valamelyik éjjel, annyi patanyom van a talajon,  kisebbek, nagyobbak. A nálam okosabbak (helyiek) megnézték, megállapították, hogy kettő bika volt, a többi nőstény, de azok is voltak legalább 4-en. Most már tuti, hogy meg kell csináltatnom az alsó kerítést, mert ha egyszer bejönnek, jönnek máskor is. Ha nyáron veteményezek, nem örülnék. Tavaly Sanyi halála után pár nappal látogattak meg, a céklát kifordították, a csemegekukoricát derékban kettéharapták és egyébként is széttapostak mindent. A cseresznyefát megrágták, első termés volt rajta. Akkor nagyon elkeseredtem, mert úgy éreztem, hogy a férjem emlékébe rondítottak, hiszen ez volt a kertben halála előtt az utoló munkája. Addig nem is haragudtunk, míg távcsővel néztük őket, ahogy lent a réten legelnek. Most még minden munka előtt vagyok, de lehet, hogy berágok és nem lesz vetemény az idén. Egymagamnak minek? (Azért valamit csinálok, csak most mérgelődök kicsit)