Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8426 Re: Re: Ne találgass! - Áh, Isten ments!!!

2012-03-02 17:35

#8424: Szerénke - Re: Ne találgass! - Áh, Isten ments!!!

Szerénke te biztosan mestere vagy a hazudozásnak, hogy ezt a tulajdonságodat kivetíted rám is.

Soha nem titkoltam a véleményemet a gyurcsányiról és a rajongóiról, de soha nem akartam egy bizonyos szint alá süllyedni a negatív véleményem hangoztatásában. Az igazat megvallva nem a Ti érzékeny lelketekre voltam tekintettel, hanem  saját magamra. Szégyellném átvenni a nagybetűvel szarjancsizó elvtárs stílusát.

Mondj egy okot, hogy miért titkolnám, ha ordenáré megjegyzéseket tennék? Félek, hogy Recskre kerülök, vagy az Andrássy út 60-ba?

Válaszok

Szerénke

#8434 Re: Re: Re: Ne találgass! - Áh, Isten ments!!!

2012-03-03 02:14:19

#8426: filiszteus!  Re: Re: - Nem biztos, hogy mindenki hülye...

Tévedsz, Filike, én nem a hazudozásnak vagyok a mestere. Sőt, híve sem vagyok, tehát nem magamból indulok ki, amikor alaposan gyanúsítalak azzal, hogy Te vagyola büdöskomcsizós.  - Én már írtam ide nagybetűs és közönséges szavakat tartamazó hsz-eket, de nem szégyenlem és, ha bunkó is vagyok, akkor biztosan nem ezért. Ha úgy tetszik, igyekszem törleszteni, mint a rendes adós.   - A kérdésedre, hogy miért titkolnád, ha ordenáré megjegyzést tennél, az a válaszom, hogy, mert "szeretsz" bennünket, egyébként miért is lennél naponta velünk és, ha nem is félsz, de tartasz tőle, hogy megszakítjuk Veled a kapcsolatot. De úgy hiszem, hogy már megszoktunk, én legalábbis igen.   Pá, Filcsike, pihenj jól, én is igyekszem, mert kicsit beteg vók.