Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Szerénke

/ #8957 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 22:53

#8955: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Ezzel nem lesz házasság, a fiamnál meg így is toronymagasan vezetek, nem is elég okos ez a csaj, de ezt a gyerek is mondta, mikor kérdeztem tőle. De neki mindent megtesz az igaz.  Összeverekedett valakivel Szilveszterkor a fiam, azok másnap este idejöttek 6-an, és egy kihívta telefonon, a többi meg hátulról kirúgta a lábát és, ahogy földrekerült belerúgdostak. Ez a cufi meg kilesett az ablakon és nekem ordítozott, mondom gyere ide, vagy ötször mondtam mi van, gyere ide, csak ordítozik, elindulok hozzá, akkor mondja, hogy tessék kimenni, mert... Szóltam Sanyinak, hogy gyere menjünk ki, de addigra már semmi nem volt, a gyerek ott dumált azzal, amelyiket előtte nap piásan megverte.  Mondom, mi az, azt hiszitek, hogy ez a Scvarz néni, hogy ennyien jöttök eggyel szemben. A fiam pufidzsekiben volt, semmi sérülése nem lett. De ez a lány, ahelyett, hogy egyszuszra elmondta volna, hogy verik Bendét, csak szólítgatott engem és leste a történéseket. Akár baj is lehetett volna...      Írtam minden kérdésre, ja télleg, van, ott valami még egy e-mail cím sor, oda nem írtam, nekem nincs, vagy amit akarok, azt kell??? Azt nem is értettem.