Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus

#8951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 20:16

#8950: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Rámész a gmail oldalára

https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=mail&passive=true&rm=false&continue=https://mail.google.com/mail/&ss=1&scc=1&ltmpl=default&ltmplcache=2&hl=hu

ott találsz egy szövegmezőt, "hozzon létre egy fiókot"

követed az utasításokat és a rubrikákba beírsz kamu adatokat.

Persze lehet, hogy felesleges az egész , mert a saját mail címedből sem lehet a kilétedre következtetni. Akkor arról is nyugodtan írhatsz.

Nekem a mailcímemből következik a weblapom címe, amin a lakcímem is szerepel.

Szerénke

#8952 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 21:35

#8951: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Nem tudom megcsinálni, 3x próbáltam. Majd valakivel megcsináltatom.

filiszteus

#8953 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 21:42

Szerénke

#8954 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 22:03

#8953: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Eccer akartam vele, de nem engedi, hogy össze-visszafirkálok majd mindenkinek, asszondja.  Majd talán a csajával, de az meg olyan dáma, hogy nem csipem.  Azt mondja a gyerek, hogy, mert hallotta, amiket pofffáztam rá, és tudja, hogy nem szeretem, azért olyan, amilyen.  Szerintem meg, mert ilyennek hozta a gólya. Túl fiatal és különben is majdnem összejött az előzővel a fiam újra, mert szereti azt is, akit én is imádtam. Ők készítették el a temetésre is az álomszép koszorúkat, ami testvérek között is 150 ezer lett volna, és a Dóri asszem 70-et kért. Rózsadombon van az anyukája üzlete.  Az igaz, hogy mindig cufiztam ezt, még apám is kérdezte, hogy ki az a cufi, mondom ez a 180 cm-es kurva,  a k-tól  csak jobban hangzik. Azt mondja, hogy Ő nagyon szereti Bendét, mondom és mit szeretsz rajt? Szereti. Még hülye is. Majd a cukrász fiát kérem meg. Csak nem tudom, miért nem sikerült? Akkor nemcsak a cufi a hülye???

filiszteus

#8955 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 22:09

#8954: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Sajnos nem látom innen, hogy mit rontottál el. Minden kérdésre kell valamit írni, meg sokszor a nicknév foglalt már.

Ne mutasd ki az ellenszenvedet, mert aztán, ha házasság lesz belőle, akkor egy életen át rossz anyós leszel a szemükben.

demokrata

#8956 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 22:44

#8955: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Hú, de bőbeszédűek voltatok, míg én a holnapi utazásomat készítettem elő és nem ültem a gépnél. Filike, én megértem Szerénkét, a nőknek általában másképp jár az agyuk számítógépileg. Így vagyok ezzel én is. Nekem szerencsére van, aki emilcímet telepített, úgyhogy é ntudok levelezni. Én ismerem Szerénke telefonszámát is, ha gondolod, közvetítek közöttetek. Nekem éppen most termelnek ki a kertem végében 6 db. berekfát, ahogy a haverom mondja, vastagabb a törzse, mint aaz én derekam, pedig az se semmi, szóval sajnálja magát a nagy munka miatt. Nem mondom, hogy ez a világ legjobb tüzifája, de őszig ki fog rendesen száradni, egy telet biztos kifűtök vele. Idén is javarészt azzal fűtöttem, így csak a favágást kellett megfizetni. A kertem végében vannak ezek a fák, semmire nem jók.

Visszatérve az alaptémához: ha gondolod, közvetítek.

Az utolsó mondatoddal maximálisan egyetértek. Így vagyok én is az anyósommal, tehetne nekem bármi jót, nem látnám jónak. Az persze más kérdés, hogy nem is akar. Szerencsére 300 km választ el minket egymástól.

Szerénke

#8957 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 22:53

#8955: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Ezzel nem lesz házasság, a fiamnál meg így is toronymagasan vezetek, nem is elég okos ez a csaj, de ezt a gyerek is mondta, mikor kérdeztem tőle. De neki mindent megtesz az igaz.  Összeverekedett valakivel Szilveszterkor a fiam, azok másnap este idejöttek 6-an, és egy kihívta telefonon, a többi meg hátulról kirúgta a lábát és, ahogy földrekerült belerúgdostak. Ez a cufi meg kilesett az ablakon és nekem ordítozott, mondom gyere ide, vagy ötször mondtam mi van, gyere ide, csak ordítozik, elindulok hozzá, akkor mondja, hogy tessék kimenni, mert... Szóltam Sanyinak, hogy gyere menjünk ki, de addigra már semmi nem volt, a gyerek ott dumált azzal, amelyiket előtte nap piásan megverte.  Mondom, mi az, azt hiszitek, hogy ez a Scvarz néni, hogy ennyien jöttök eggyel szemben. A fiam pufidzsekiben volt, semmi sérülése nem lett. De ez a lány, ahelyett, hogy egyszuszra elmondta volna, hogy verik Bendét, csak szólítgatott engem és leste a történéseket. Akár baj is lehetett volna...      Írtam minden kérdésre, ja télleg, van, ott valami még egy e-mail cím sor, oda nem írtam, nekem nincs, vagy amit akarok, azt kell??? Azt nem is értettem.

antifidesz

2012-03-14 22:58

Nektek mi a véleményetek az 1 kulcsos adóról meg a 27% áfáról?
demokrata

#8959 Re:

2012-03-14 23:04

#8958: antifidesz -

Kb. az, ami a mai parlamenti bohóckodásról is, azaz a visszamenőleges törvényalkotásról. A pofátlanságnak a 2/3 birtokában nincs felső határa. A másik véleményem, hogy Orbán még ma is úgy fél Gyurcsánytól, mint ördög a tömjénfüsttől.

És Neked mi a véleményed a holnapi napról? Egy ismerősöm mondta ma este telefonon, hogy Orbán a holnapi Kossuth téri rendezvényre toborzott telefonon. Oda se mennék holnap, nagy ívben el fogom kerülni.

Szerénke

#8960 Re:

2012-03-14 23:15

#8958: antifidesz -

Azt már sokszor elmondtuk, de ez a toborzás azért izgalmas. A végén azt mondták, hogy legyünk bátrak, így volt.  Akkor lehet, hogy megyünk inkább telkezni, legalább kitakarítom a kisházikót, mert azt ilyenkor már kell, apám márciustól kijárt melózni. Na, azt nem tudom, hogy hogyan kell??? De majd rájövünk.

antifidesz

2012-03-14 23:44

Biztos holnap mindenkinek lejátsza telefonon egy géphang hogy legyenek bátrak. Régebben is volt valami telefonos géphang azt hiszem az alkotmány papírról.
filiszteus

#8962 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 23:56

#8956: demokrata - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Itt nem a nemek különbözőségéről van szó. A mai gyerekek sokkal profibbak nálunk az informatikában. Én sokszor kérek tőlük segítséget: filmekm letöltése, software-k telepítése , hardware problémák stb.

Ha másként nem megy akkor írd meg szerénke telefonszámát arra a mail címre, amit megadtam

(matuschkapista@gmail.com) és akkor telefonon meg tudjuk beszélni a favágást.

Köszi!

Szerénke

#8963 Re: Re:

2012-03-14 23:56

#8959: demokrata - Re:

Nekünk is telefonáltak, még vissza is köszöntem. Lehet, hogy mi sem megyünk, vagyis én nem. Annyira nem vagyok félős, de a háborútól igen. A 90-es években, amikor az angol követségnél laktam, igazoltattak mikor mentem haza. Az is elég lelombozó volt. Meg amikor Fiuméből vonattal jöttünk haza, tán 93-ban, és lövések voltak 23 óra körül, lekísértek minket Ogulin állomás szenespincéjébe, kb. 30 perc múlva visszaszállhattunk - pont azon gondolkodtam, hogy még legalább van 400 márkám - aztán visszaszáguldott a vonat 3 állomást és 07-kor újra indulhattunk haza. Kocsival mentünk négyen és még kettőnknek nem volt kedve hazamenni, jól rá is b.sztunk. Életemben 2x mentem vonattal, mind a kettő szívás volt. 18 éves koromban álltam Prágáig, ott 2 helyre ültünk 3-an Drezdáig. Bátorság.

Szerénke

#8964 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 23:57

Vilmos

#8965 MÁRCIUS 15. BALASSI-KOSSUTH TÉR TALÁLKOZÁSÁNÁL...

2012-03-15 00:12

NA MI VAN VISSZAKOZUNK, AZÉRT AKI NEM AKAR AZ NEM KEVEREDIK BALHÉBA, AKI TUD ÉS AKI MER, AZ JÖJJÖN ODA, OKESZ?????!!!!!
Nagyon Demokrata Bal Oldalas

#8966 Elvtársak! Legyünk egymillióan a sajtószabadságért

2012-03-15 02:19

ma a Szabad Sajtó útján. Demokráciját, jogállamost, toleráns szív, antirasszizmus, a cigány Orbán Viktor meg fulladjon meg, lehetőleg máma még!

Vilmos

#8967 MÁRCIUS 15. BALASSI B. U. -KOSSUTH TÉR TALÁLKOZÁSÁNÁL...

2012-03-15 10:32

MI OTT LESZÜNK A MEGBESZÉLT HELYEN ÉS IDŐBEN, AKINEK VAN A PUCÁJÁBAN VÉR AZ NEM IJED MEG!!!!!!!!!!

Mert nem tetszik a rendszer!!!

#8968 MILLÁS TÜNTETÉS A KORMÁNY ELLEN!!!

2012-03-15 10:59

MÁRCIUS 15-én, 15 ÓRAKOR, A SZABAD SAJTÓ ÚTJÁN!!! Gyülekezés 14 órától.
filiszteus

#8969 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-15 11:01

Szerénke

#8970 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-15 11:45

ketyeg Orbánék órája !!!

#8971 Éljen Március 15.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-15 12:26

Emberek az Orbán meg van zavarodva, jól beeteti a lengyel testvéreket is.
Szerénke

#8972 LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

2012-03-15 13:06

Nem tom, megérkeztél-e már?  (Most nézem, milyen igaza van, aki írta a fenti hsz-t).  - Vadast kell csinálnom, nem is tudom mikor lesz kész? Az elsőszülött ötlete volt és hozott 5000-ért marhahúst meg 2 kg répát, a felháborodásom után most mindenki ezt pucolja, addig én írok. Filikének nem kell tel.számot adni, mert tudtam írni neki, eztán majd Neked is fogok (egy halat), csak győzzed olvasni (vagy pucolni). Olyan álmos vagyok, mint a zállat, néztem a Nadal-Dolgopolovot, majd a Federer Bellucit, nem mertem elaludni, mert megint döntő szettesbe beonyolódott, ezek a rohadt nagy adogatók ellen tudod milyen nehézi játszani, de győztünk!!! A fiam is nyert egy 50-est, 2000-ért tippelt.   Cs.   Ui.: a Zorbán télleg még elmebajosabb lett, ez a lehetetlenség, hogy jött neki össze?

realista

#8973 Re: LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

2012-03-15 15:10

#8972: Szerénke - LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

Úgy jött neki össze a még elmebajosabbsága, hogy neki minden sikerül és ő a nagyvezír.  Remélem már nem sokáig, jó lenne ha a viperások ezeket p.csáznák ki és nem a Millásokat. Szakadjon meg!!!!

Frakk

#8974 Re: LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

2012-03-15 23:46

#8972: Szerénke - LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

Ti macs(ka)kák!Mi a szarért nem tűntök már el innen privátba?Belefárad az ujjam míg átrágom magam a hülyeségeiteken.

Indítok egy petíciót: "Ivartalanítsunk minden rühes macskát" címmel.De komolyan!Nem lehetne az erdeti témánál maradni?

Szerénke

#8975 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

2012-03-16 10:03

#8974: Frakk - Re: LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

Húzzál innen te, te rühes kutya! Ez a Laci bácsi konyhája és a Cicavízió petíció, ha nem vetted volna még észre? Ne zavarjon meg, hogy természetesen Gyurcsány Ferenc fanok vagyunk. Javaslom, ne az ujjaiddal kukkoljál és ne zabálj közben, ha végre okosságot látsz!