Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#8972 LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

2012-03-15 13:06

Nem tom, megérkeztél-e már?  (Most nézem, milyen igaza van, aki írta a fenti hsz-t).  - Vadast kell csinálnom, nem is tudom mikor lesz kész? Az elsőszülött ötlete volt és hozott 5000-ért marhahúst meg 2 kg répát, a felháborodásom után most mindenki ezt pucolja, addig én írok. Filikének nem kell tel.számot adni, mert tudtam írni neki, eztán majd Neked is fogok (egy halat), csak győzzed olvasni (vagy pucolni). Olyan álmos vagyok, mint a zállat, néztem a Nadal-Dolgopolovot, majd a Federer Bellucit, nem mertem elaludni, mert megint döntő szettesbe beonyolódott, ezek a rohadt nagy adogatók ellen tudod milyen nehézi játszani, de győztünk!!! A fiam is nyert egy 50-est, 2000-ért tippelt.   Cs.   Ui.: a Zorbán télleg még elmebajosabb lett, ez a lehetetlenség, hogy jött neki össze?

Válaszok

realista

#8973 Re: LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

2012-03-15 15:10:52

#8972: Szerénke - LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

Úgy jött neki össze a még elmebajosabbsága, hogy neki minden sikerül és ő a nagyvezír.  Remélem már nem sokáig, jó lenne ha a viperások ezeket p.csáznák ki és nem a Millásokat. Szakadjon meg!!!!

Frakk

#8974 Re: LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

2012-03-15 23:46:50

#8972: Szerénke - LUKRÉCIÁNAK! (Szép kis Március 15.)...

Ti macs(ka)kák!Mi a szarért nem tűntök már el innen privátba?Belefárad az ujjam míg átrágom magam a hülyeségeiteken.

Indítok egy petíciót: "Ivartalanítsunk minden rühes macskát" címmel.De komolyan!Nem lehetne az erdeti témánál maradni?