Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

realista

#8876 Március 15-én találkozzunk a Kossuth téren!!!!

2012-03-13 20:04

Most nem is tudom kinek írjak, így hát Mindenkinek. Látom, hogy nosztalgia délután volt, remélem jól éreztétek magatokat? Én is mennék a Balassi B.-Kossuth tér találkozásánál lévő találkozótokra 15-én. Piros rózsa vagy szegfű és újság a hónalj alatt? Rendben, ott leszünk hárman. Üdv. mindenkinek.
realista

#8877 Re: Anti-filiesztusnak!!!!

2012-03-13 20:06

#8874: Anti-Filiszteus -

Hagyjad a csudába, örüljél neki, legalább megszabadulunk tőle.

Anti-Filiszteus

#8878 Re: Re: Anti-filiesztusnak!!!!

2012-03-13 21:33

#8877: realista - Re: Anti-filiesztusnak!!!!

Ez így van. Bánja a kánya.

antifidesz

#8879 Re: Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!!

2012-03-13 21:34

#8867: antifidesz - Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!! én nem a zsidók ellen, hanem a cigány orbán ellen vagyok

Bár megírta valami újság, hogy a cigány orbán igazából zsidó.  azér megmondom a tutit, nem csak a cigányokat, hanem a zsidókat is rühellem. nekem leginkább Feri jön be, aki egy zsidótól elvett villában lakik, fél a békától, bérmálkozni szokott és sébeszdekliben a megváltóhoz vagyis a zsidók által megölt Jézus Krisztushoz fohászkodott.

Anti-Filiszteus

#8880 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!!

2012-03-13 21:37

Vendég

#8881 Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!!

2012-03-13 21:41

#8851: - Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!! hogy bírtad eddig zsidózás nélkül, te cigányfattyú?

Hogy bírtad eddig cigányozás nélkül, te igazán undorító büdöskomcsi (azaz MSZP-s vagy gyurcsányista) bélféreg?

Anti-Filiszteus

#8882 Re: Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!!

2012-03-13 21:54

#8881: - Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!!

Össze fogod magad zagyválni és így jársz:

Egy hétfejű sárkánykölök csúnyán összevesztek.

Rájuk szólt az anyja, de ők nem maradtak veszteg.

Bár már egy sem emlékeztek, hogy min kapott össze,

végül leharapta egymást, önmagát is közte.

Ja, hogy hol itt a tanulság? Szájbarágom, tessék:

Minden fejtúltengés vége teljes fejetlenség.

Én nem vagyok ilyen tökéletes kötő, én csak idézni tudom, de azt nagyon: Írta Romhányi József

Sőt, nem is vagyok költő, csak egy egyszerű Anti-Filiszteus

realista

#8883 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!!

2012-03-13 22:03

#8882: Anti-Filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!!

Gratulálok a versikéhez és az azt ihlető felfedezéshez.

Szerénke

#8885 Re: Anti-Filiesztusnak!!!

2012-03-13 22:24

#8874: Anti-Filiszteus! - alakulóban a hetedik...

Még, hogy F.-t a kettős élete miatt lőtték volna le? Azt nem hinném, ahogy számolom, már most a negyediknél tart, lassan címszereplője lesz a versikének.

Anti-Filiszteus

#8886 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!!

2012-03-13 22:30

#8883: realista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antifidesz!!!!!!

Én csak idéztem Romhányit, de tanulságos versike, ő a modernkori Aesopus.

Anti-Filiszteus

#8887 Re: Fidesz Antinak!

2012-03-13 22:39

#8884: cigánylány - Fidesz Antinak!

Magay Klementina! Atlasz együttes, 1966-68. Keleti pu. kultúrterem. Minden szombat este ott játszottak, ha nem a Dániel úton valamelyik gyár hétvégi házában. Klemit nyomta Szalkay Sándor filmrendező, egy - hozzánk - öreg faszi. Mi lehet vele, tán nem is él már. Klemi is nagyon elveszett a süllyesztőben, pedig hangja is volt, megjelenése is. Voltak még jó számai, pl. Zsákutca. Az is nagyon jó volt. Később az Atlasz a Gerlóczi utcában játszott, most a Merlin színház van ott, ha jól tudom. Sajnos szétmentek, egyik legjobb együttes volt. Pár számukat a Favágók játszották a 90-es években, miután Makray Pali, aki szintén ATLASZ alapító volt, a Favágóknál örömzenélt. Egyik ilyen szám: Gyere, gyere gyorsan...

Egy kis történelem.

egy baloldali
Vendég

#8888 Kedves Demokrata!!! Barátkozzon a gondolattal!!!

2012-03-13 23:34

Vilmos

#8889 Re: Re: Fidesz Antinak!

2012-03-14 01:10

#8887: Anti-Filiszteus - Re: Fidesz Antinak!

DE JÓ KIS "BUXA" EZ A CIGÁNYLÁNY, LEGALÁBBIS ÚGY NÉZ KI, MINT EGY CIGÁNY. MÁR BIZTOSAN ELMÚLTAK AZ ÉVEK FELETTE IS, VAGY 6O VALAHÁNY ÉVES GONDOLOM.  A RÉGIEK KÖZÜL AZ ARADSZKY LÁSZLÓ ÉS A SZÉCSI PALI SZÁMAIT CSIPEM.            NEKEM IS TETSZETT A VERSED, TEHÁT A KOMCSIS KAPJA BE A NYERSET.   BOCSÁNAT ÉS JÓ ÉJKSZAKÁT KÍVÁNOK.

Vilmos

#8890 Re: Fidesz Antinak!

2012-03-14 01:21

#8884: cigánylány - Fidesz Antinak!

MOST MELYITEK A CIGÁNYLÁNY, A MAGAY KLEMENTINA VAGY TE, VAGY MIND A KETTŐTÖK????? VICC VOLT.  EGYÉBKÉNT NEM ROSSZ KIS SZÁM EZ, MEGHALLGATTAM ÉN IS, BÁR NEM NEKEM KÜLDTED, DE AZÉRT KÖSZ.  JÓ ÉJT.

Vilmos

#8891 Re: Kedves Demokrata!!! Barátkozzon a gondolattal!!!

2012-03-14 01:30

#8888: egy baloldali - Kedves Demokrata!!! Barátkozzon a gondolattal!!!

KI VAN RAJT EZEN A KÉPEN, A FIAD VAGY TE, TI VAGYTOK A PILÓTÁK EZEK SZERINT? MILYEN SZÉP SPORT IS EZ A VITORLÁZÓREPÜLÉS? HÁNYADIK OLDALON VAGYTOK ÉS MELYIK, BOCS A KIVÁNCSISKODÁSÉRT, LEGALÁBB MEGISMERLEK A TALÁLKOZÓN 15-ÉN KÖNNYEBBEN. JÓ ÉJT NEKED IS.  ÉN IS FEKSZEM LE, MOST JÖTTEM HAZA A MUNKÁBÓL, ÉN PINCÉR VAGYOK.

Anti-Filiszteus
Vendég

#8892 Re: Re: Fidesz Antinak!

2012-03-14 08:10

#8890: Vilmos - Re: Fidesz Antinak!

Magay Klementina messze nem volt cigánylány. Személyesen ismertem fiatalkorunkban, egy korosztály vagyunk, egy volt a bandánk. Ennek több, mint 40 éve, az élet elsodort minket egymástól, de azokra az időkre szívesen emlékszem.

Anonim

#8893 Re: Re: Re: Fidesz Antinak!

2012-03-14 10:14

#8892: Anti-Filiszteus - Re: Re: Fidesz Antinak!

Én is ismertem Klementinát. A Huszár Erika írta a legjobb dalokat neki. Kár, hogy úgy eltűnt mind a két nő, nagyon tehetségesek voltak. Az Erikának jónevű fogorvos volt az apja.

egy baloldali

#8894 Demokratának!!!

2012-03-14 10:32

A kisebbik fiammal feltetettem ezt képsort, mert én nem tudom. A fiam az a barna hajú, szürke rövid pólós, az alatta levő sorban is ott van, éppen takarja le a gépet. Ott állok mellettük, az a beöltözött medve vagyok én, elég hűvös este volt emlékszem. Ez 2009. nyarán volt egy nyitrai versenyen. Sok dolgom van, most megyek is. Üdv.

egy baloldali

#8895 Re: Re: Kedves Demokrata!!! Barátkozzon a gondolattal!!!

2012-03-14 10:34

#8891: Vilmos - Re: Kedves Demokrata!!! Barátkozzon a gondolattal!!!

Helló Vilmos! A fenti kommentben leírtam, hogy melyik a fiam és én. A fiam a pilóta.  Mennem kell, üdv.

egy baloldali

#8896 Re: Re: Re: Re: Fidesz Antinak!

2012-03-14 10:38

#8893: Anonim - Re: Re: Re: Fidesz Antinak!

Én is szerettem volna Klementinát, mint énekesnőt, de én több számára nem emlékszem, ez viszont jó kis száma volt, és tényleg színpadképes hölgy, velem is egykorú lehet kb., én 58 vagyok és kényszervállalkozó.

demokrata

#8897 Re: Re: Re: Kedves Demokrata!!! Barátkozzon a gondolattal!!!

2012-03-14 10:40

egy baloldali

#8898 Re: Re: Re: Re: Kedves Demokrata!!! Barátkozzon a gondolattal!!!

2012-03-14 10:45

#8897: demokrata - Re: Re: Re: Kedves Demokrata!!! Barátkozzon a gondolattal!!!

Na, akkor mi egykorúak vagyunk, rám hajtson, én már úgyis özvegy vagyok, sajnos 2,5 éve. Csók. Sok dolgom van ma, de holnap mi ott leszünk a találkán, ahogy tegnap megbeszéltük.

Anti-Filiszteus

#8899 Re: Re: Re: Re: Re: Fidesz Antinak!

2012-03-14 10:46

#8896: egy baloldali - Re: Re: Re: Re: Fidesz Antinak!

Csek szeretne Veled egykorú lenni, 62 éves. A másik nagy slágere volt a Zsákutca, de azt főleg az Atlasz klubban lehetett tőle hallani. Aztán itt van az "Elmúlt már az első szerelem"... Szerepelt Pol-beta fesztiválokon is. Kár, hogy nem maradt rivaldafényben. Én a stílusát leginkább a fiatalkori Zalatnayhoz tudom hasonlítani.

Szerénke

#8900 Re: Anti-Filiesztusnak!!!

2012-03-14 11:01

#8899: Anti-Filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Fidesz Antinak!

Zalatnay számait én is imádtam, pedig nem egy korosztály vagyunk.  Az akkoriak közül még a Kovács Katit szerettem, na persze meg az Aradszkyt, Szécsi Paját (kár érte), az anyukám elment a temetésére is, úgy szerette. Még a Koóst is csiptem, amíg nem kezdett a Hofival ökörködni, ahhoz Ő igen gyenge volt szerintem. Korda romantikus számai, áááh, amikor szerelmes az ember, eszméletlen szupik voltak. Az Illés zenekart szerettem még, csak olyan ronda volt a Szörényi, igaz a Korda is, de azért az nem annyira, mert legalább aranyos volt.