Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#8826 Re: Re: Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti förtelmesen undorító MSZP-s és gyurcsányista bélférg

2012-03-13 09:01

Antifidesz

#8827 Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-13 09:17

#8815: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

Nekem egy pulim van. fajtiszta, de törzskönyvnélküli. Ingyen kaptam, mert a tenyésztő nem tudta eladni. De nagyon jó kutya, állatbarát {tehát más háziállatokat nem ől kivéve egy madarat kinyirt de hát istenem ragadozó állat a kutya} gyerekbarát, szófogadó, sportos, okos kutya. Lehet hogy orbánnál is okosabb ő legalább nem basz szét semmit:D:D

demokrata

#8828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-13 10:19

#8827: Antifidesz - Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

még a papucsodat sem? A mienk játszásból elhordta mindig, de csak az egyik darabot.

Szerénke

#8829 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-13 10:33

#8828: demokrata - Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

Nekem a pulink volt a kedvencem, még gyermekkoromban, addig öleltem magamhoz, amíg meg nem érkezett a doki elaltatni. Lehet, hogy ezért örökkedvenc, mert így alakult a sorsa, na meg gyönyörű szép is volt és ápolt. Ő a kertben lakott, a terasz alatt volt kiképezve a kutyaól, vagy 8 nm (néha az iskolatáskám, sőt én is ott huztam meg magam). Azok a szép napok...

demokrata

#8830 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-13 10:40

#8829: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

Igen, ezek a szép emlékek.  Nekem nem is lesz addig kutyám, amíg nem tudom neki megteremteni azokat a körülményeket, amiket megérdemel. Ahhoz az kell, hogy ne legyek ilyen csavargó, mert ameddig jövök-megyek, kutyát nem lehet tartani. Nyalókakutya nem kell, amit az ember hóna alá csak egy táskában.

Most is megyek csavarogni, börze van a faluházban.

Szerénke

#8831 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

2012-03-13 10:51

#8830: demokrata - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEMOKRATÁNAK!!!

Óh, a franc üssön bele, Rogit megint iccakára tették játszani, amikor olyan rohadt lassú a pálya, hogy alig tudja tolni rajt.  Ez a pálya a salakmatyiknak való, mint pl. Nadal.  Jó lenne, ha Fed is bevállalt volna párost is, mondjuk GYF-cel az oldalán! Arra kiutaztam volna 1000-rel.  Neked pedig kellemes börzézést.

Szerénke

#8832 Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik viperák?

2012-03-13 10:59

#8822: - Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti förtelmesen undorító fidesz-jobbik kígyók?

Ej, te nyomoronc, ez télleg nagyon örvendetes! Ez legyen a legnagyobb boldogságod, közben meg verd a répát! Azt meg hányszor mondjam még, hogy én egy rohadt lusta MUNKANÉLKÜLI vók.  - Kicsit precízebb légy, a légycsapó alatt.

Mi közöd hozzá?

#8833 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA & FILISZTEUS, SZ.RJÁNOSHÁZA !

2012-03-13 11:43

#8822: - Re: Re: Re:  IRÁNY SZ.RJANCSIHÁZA!!!!!!

HUZZÁL INNEN SŰRŰ LÉPTEKKEL A CIMBORÁDDAL EGYÜTT, TI NÁCI GECMÓK!!!!!!

Vilmos

#8834 Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik viperák?

2012-03-13 12:07

#8832: Szerénke - Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik viperák?

REMÉLEM JÖTTÖK MÁRCIUS 15-ÉN????? OSZT' MAJD ELKERGETJÜK EGYÜTT EZEKET A FÉRGEKET!!!!!!

Vilma

#8835 Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik viperák?

2012-03-13 12:16

#8834: Vilmos - Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik viperák?

Jó lenne, ha valaki már ellátná a bajukat, csak hát baloldalon az emberek túlontúl békések, nem érdemli me a jobboldal. Láttad 2006-ban, hogy mit művelt a futballhuligán szélsőjobb és mi lett a vége? A rendőrökre verték az egészet. Ha én ott rendőr lehettem volna, nem ez lett volna a végeredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#8836 Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik viperák?

2012-03-13 12:52

#8834: Vilmos - Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik viperák?

Igen, mi is megyünk a családdal és a szomszédokkal. Ez egy barbár népség, nem is érdemes szót vesztegetni rájuk. De azért a lelkiismeretük nem tiszta, mert nem tudnak éjjel aludni, helyette irogatnak, kiállítják a szegénységi bizonyítványt magukról. Üdv.

Vendég

#8837 Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító MSZP-és és gyurcsányista bélférgek?

2012-03-13 12:57

#8832: Szerénke - Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító MSZP-és és gyurcsányista bélférgek?

Egy rohadt, undorító szoci nyugger rohadék vagy. Azt persze készséggel elhiszem, hogy emellett még lusta is vagy, te büdöskomcsi hányadék. Jó lenne, ha most már végre éhen döglenél.

Vendég

#8838 Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorítóan förtelmes, MSZP-s vagy gyurcsányista bélférgek?

2012-03-13 13:00

#8835: Vilma - Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító MSZP-s vagy gyurcsányista bélférgek?

A magadfajta ocsmány, büdöskomcsi fehérjehulladékok baját kellene ellátni. Teleszkópos fémbottal és közelről beléd lőtt gumilövedékekkel, ahogy a pribékeitek csinálták 2006-ban.  Legalább egy gumilövedék meg a szemedbe is kellene, te mocskos MSZP-s (vagy gyurcsányista?) patkány.

Önkormányzat

#8839 FIDESZ-JOBBIK SZEGÉNYSÉGI BIZONYÍTVÁNY

2012-03-13 13:01

ALULÍROTT HATÓSÁG IGAZOLJUK, HOGY EZ A PÁROSÍTÁS EGY CSICSKA, CSÜRHE, CSŐCSELÉK, EZÉRT KÉRJÜK KIUTALNI A RÉSZÜKRE A 24 KÖTETES VISELKEDÉSKULTÚRÁT. PÉNZT NEM LEHET A KEZÜKBE ADNI, MERT ISZNAK, MINT A KEFEKÖTŐK ÉS HAZÁRDJÁTÉKOSOK.

Szerénke

#8840 Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik bélférgek?

2012-03-13 13:07

#8837: - Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik bélférgek?

Na, mi van felébredtél, vipera? Mt szólsz, vettem neked egy szájkosarat meg egy pitbullt, az egyik jót tesz, a másik pedig jól áll neked.

Szerénke

#8841 Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik bélférgek?

2012-03-13 13:18

#8837: - Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti undorító fidesz-jobbik bélférgek?

Áh, az éhendöglésről ne álmodozzál, nekünk van egy nagyon kedves jobboldali barátunk, úgy hívták még tegnapelőtt, hogy Filiszteus, aki azért ennivalót adna nekünk.

Antifidesz

2012-03-13 13:23

Orbán akkor tartja a békemenetét, amikor március 15.e lesz. Még az ünnepünket is megszégyeníti. Orbán ne hasonlítsa magát a régi hősökhöz. Orbán csak egy bélféreg az országban amire féreghajtó az ellenszer.
szintén zenész

#8843 Re: Antifidesz!!!!!!

2012-03-13 14:27

#8842: Antifidesz -

Orbán utolsó rugásainak kapcsán ez még belefér, csak meneteljenek!!!!!!!

Lukrécia

#8844 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-13 14:27

#8820: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK!

Szia, Szerénke!

Nem volt rád időm, gépközelben sem voltam, mert beindultak a tavaszi munkálatok.

Tetszik az ötleted, rajtam nem is múlik, de Filike felszívódott. Kezdek aggódni, hogy az asszonya leverte a derekát, mert kicsit kedvesebb hangon szólt hozzám.  Filike jüldött egy vizslakölyköt, ma is azt nézegettem hajnalban, mikor nem tudtam aludni. Most bezzeg tudnék, de nem lehet.

Nemsokára megszállnak az EGON-tól, valami kedvezőt rám akarnak sózni, nem értik, hogy nem akarok ennyi idősen semmit lekötni. Kénytelen leszek ezt személyesen is előadni.

Holnap megint pogácsasütés lesz a feladatom, viszem az uncsiknak, nagyon szeretik.

Szocika

#8845 Re:

2012-03-13 14:31

#8842: Antifidesz -

Te honnan kerültél elő,  Anti? Milyen néven írogattál korábban? Elmegyek a Kossuth térre 15-én, de csak a lekerített részig, mert ha menekülni kell, nem akarok a tömeg közepén lenni. Jobb kezemben piros szekfűt fogok tartani, a Balassi Bálint utca-Kossuth tér találkozásában fogok rád várni. Ott leszel? Ha nem, mással kell találkoznom, egyedül nem szeretek tüntetésre járni. Szerintem Te pedig vörös rózsát szorongassál, így megtaláljuk egymást. Szia!!!!!!

Vendég

#8846 Re: Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti nagyon undorító büdöskomcsi bélférgek?

2012-03-13 14:41

#8841: Szerénke - Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti nagyon undorító büdöskomcsi (MSZP-s vagy gyurcsányista) bélférgek?

Szegény filiszteus talán nem ismeri a tanmesét a skorpióról és a teknősbékáról. No, persze hozzátok, ocsmány büdöskomcsi bélférgekhez képest a skorpió is egy jóravaló teremtmény, ti förtelmes szoci nyugger nyüvek.

Szerénke

#8847 Re: Re: Kedves Szocika és Antifideszke!

2012-03-13 14:44

#8845: Szocika - Re:

Szia Szocika macika! Mi is megyünk, tehát Balassi-Kossuth tér találkozásánál, ott leszünk, piros rózsával és egy Népszabadsággal a kezünkben. Pusznyusz.

Vendég

#8848 Re: Re: Antifidesz!!!!!!

2012-03-13 14:46

#8843: szintén zenész - Re: Antifidesz!!!!!!

Ha valaki megszégyeníti  az ünnepet, akkor azok a magadfajta büdöskomcsi bélférgek, akiknek az agyatlan hőbörgésére egy Cohn-Bandit, a pedofil német-francia zsidó vezetésével egy tucat kampósorrú gennyláda jön.

http://www.origo.hu/itthon/20120312-franciaorszagbol-erkeznek-kormanyellenes-tuntetok-marcius-15en.html

Szerénke

#8849 Re: Re: Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti nagyon undorító büdöskomcsi bélférgek?

2012-03-13 14:47

#8846: - Re: Re: Re: Re: Még mindig tekergőztők, ti nagyon undorító büdöskomcsi bélférgek?

Jó, legyen ahogy akarod, kiskedvencem! Filiszteus pedig nem szegény, csak nem szerencsés. A szegény te vagy, meg az ördög.

Szocika

#8850 Re: Re: Re: Kedves Szocika és Antifideszke!

2012-03-13 14:50

#8847: Szerénke - Re: Re: Kedves Szocika és Antifideszke!

OK, én megt Népszavát viszek. Ebből is látszik majd, hogy egy oldalon állunk.