Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8953 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 21:42

Válaszok

Szerénke

#8954 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 22:03:51

#8953: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Eccer akartam vele, de nem engedi, hogy össze-visszafirkálok majd mindenkinek, asszondja.  Majd talán a csajával, de az meg olyan dáma, hogy nem csipem.  Azt mondja a gyerek, hogy, mert hallotta, amiket pofffáztam rá, és tudja, hogy nem szeretem, azért olyan, amilyen.  Szerintem meg, mert ilyennek hozta a gólya. Túl fiatal és különben is majdnem összejött az előzővel a fiam újra, mert szereti azt is, akit én is imádtam. Ők készítették el a temetésre is az álomszép koszorúkat, ami testvérek között is 150 ezer lett volna, és a Dóri asszem 70-et kért. Rózsadombon van az anyukája üzlete.  Az igaz, hogy mindig cufiztam ezt, még apám is kérdezte, hogy ki az a cufi, mondom ez a 180 cm-es kurva,  a k-tól  csak jobban hangzik. Azt mondja, hogy Ő nagyon szereti Bendét, mondom és mit szeretsz rajt? Szereti. Még hülye is. Majd a cukrász fiát kérem meg. Csak nem tudom, miért nem sikerült? Akkor nemcsak a cufi a hülye???