Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

demokrata

#8959 Re:

2012-03-14 23:04

#8958: antifidesz -

Kb. az, ami a mai parlamenti bohóckodásról is, azaz a visszamenőleges törvényalkotásról. A pofátlanságnak a 2/3 birtokában nincs felső határa. A másik véleményem, hogy Orbán még ma is úgy fél Gyurcsánytól, mint ördög a tömjénfüsttől.

És Neked mi a véleményed a holnapi napról? Egy ismerősöm mondta ma este telefonon, hogy Orbán a holnapi Kossuth téri rendezvényre toborzott telefonon. Oda se mennék holnap, nagy ívben el fogom kerülni.

Válaszok

Szerénke

#8963 Re: Re:

2012-03-14 23:56:50

#8959: demokrata - Re:

Nekünk is telefonáltak, még vissza is köszöntem. Lehet, hogy mi sem megyünk, vagyis én nem. Annyira nem vagyok félős, de a háborútól igen. A 90-es években, amikor az angol követségnél laktam, igazoltattak mikor mentem haza. Az is elég lelombozó volt. Meg amikor Fiuméből vonattal jöttünk haza, tán 93-ban, és lövések voltak 23 óra körül, lekísértek minket Ogulin állomás szenespincéjébe, kb. 30 perc múlva visszaszállhattunk - pont azon gondolkodtam, hogy még legalább van 400 márkám - aztán visszaszáguldott a vonat 3 állomást és 07-kor újra indulhattunk haza. Kocsival mentünk négyen és még kettőnknek nem volt kedve hazamenni, jól rá is b.sztunk. Életemben 2x mentem vonattal, mind a kettő szívás volt. 18 éves koromban álltam Prágáig, ott 2 helyre ültünk 3-an Drezdáig. Bátorság.