Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8955 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 22:09

#8954: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Sajnos nem látom innen, hogy mit rontottál el. Minden kérdésre kell valamit írni, meg sokszor a nicknév foglalt már.

Ne mutasd ki az ellenszenvedet, mert aztán, ha házasság lesz belőle, akkor egy életen át rossz anyós leszel a szemükben.

Válaszok

demokrata

#8956 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 22:44:35

#8955: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Hú, de bőbeszédűek voltatok, míg én a holnapi utazásomat készítettem elő és nem ültem a gépnél. Filike, én megértem Szerénkét, a nőknek általában másképp jár az agyuk számítógépileg. Így vagyok ezzel én is. Nekem szerencsére van, aki emilcímet telepített, úgyhogy é ntudok levelezni. Én ismerem Szerénke telefonszámát is, ha gondolod, közvetítek közöttetek. Nekem éppen most termelnek ki a kertem végében 6 db. berekfát, ahogy a haverom mondja, vastagabb a törzse, mint aaz én derekam, pedig az se semmi, szóval sajnálja magát a nagy munka miatt. Nem mondom, hogy ez a világ legjobb tüzifája, de őszig ki fog rendesen száradni, egy telet biztos kifűtök vele. Idén is javarészt azzal fűtöttem, így csak a favágást kellett megfizetni. A kertem végében vannak ezek a fák, semmire nem jók.

Visszatérve az alaptémához: ha gondolod, közvetítek.

Az utolsó mondatoddal maximálisan egyetértek. Így vagyok én is az anyósommal, tehetne nekem bármi jót, nem látnám jónak. Az persze más kérdés, hogy nem is akar. Szerencsére 300 km választ el minket egymástól.

Szerénke

#8957 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

2012-03-14 22:53:00

#8955: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Valaki visszaél a nicknevemmel

Ezzel nem lesz házasság, a fiamnál meg így is toronymagasan vezetek, nem is elég okos ez a csaj, de ezt a gyerek is mondta, mikor kérdeztem tőle. De neki mindent megtesz az igaz.  Összeverekedett valakivel Szilveszterkor a fiam, azok másnap este idejöttek 6-an, és egy kihívta telefonon, a többi meg hátulról kirúgta a lábát és, ahogy földrekerült belerúgdostak. Ez a cufi meg kilesett az ablakon és nekem ordítozott, mondom gyere ide, vagy ötször mondtam mi van, gyere ide, csak ordítozik, elindulok hozzá, akkor mondja, hogy tessék kimenni, mert... Szóltam Sanyinak, hogy gyere menjünk ki, de addigra már semmi nem volt, a gyerek ott dumált azzal, amelyiket előtte nap piásan megverte.  Mondom, mi az, azt hiszitek, hogy ez a Scvarz néni, hogy ennyien jöttök eggyel szemben. A fiam pufidzsekiben volt, semmi sérülése nem lett. De ez a lány, ahelyett, hogy egyszuszra elmondta volna, hogy verik Bendét, csak szólítgatott engem és leste a történéseket. Akár baj is lehetett volna...      Írtam minden kérdésre, ja télleg, van, ott valami még egy e-mail cím sor, oda nem írtam, nekem nincs, vagy amit akarok, azt kell??? Azt nem is értettem.