Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

/ #9478 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-05 12:17

#9477: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Csak visszaaludtam 4 óra után és egészen 8-ig sikerült is. Utána meglepően frissen éreztem magam, így átszaladtam a cukiba begyűjteni a napi híreket egy kávé mellett, majd kimentem a pajtába és a még rendezetlen fahalmot helyére rendszereztem. Jelentem, a téli tüzelő utolsó darabig helyére került. Még mindig tombolt bennem az energia, így eldugványoztam egy sor lilahagymát. Ezt már egy hónapja kellett volna, csak nem volt még felrotálva a konyhakeretem. Azt ősszel felszáttattam, most csak rotálni kellett. Ez megtörtén a múlt héten. Állítólag a kerítésemhez a vadhálót ma megveszik, akkor az is a helyére kerül és jöhetnek a juhok. Egyenlőre 3-at kapok, ha összenyitjuk a szomszéddal az alsó területet, akkor jön még 2 albérletbe. Élveznéd Te is, ahonnan jönnek, ott már 8 tavasszal született kicsi van, egy egész óvoda. Egy kupacban ökörködnek, elkülönülve a nagyoktól. Tündéri látvány. Lehet, hogy én magyarázom beléjük, de úgy látom, hogy mindegyik vigyorog, ha beszélnek hozzájuk. Az egyik külön harcot szokott folytatni a család kölyökkutyájával. Azt a birkózást! A kutya kisebb, mint a bari. Egy napon születtek.

Na, megyek veteményezni, bennem van az indulat.

Szióka