Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

2012-04-05 03:33

Na, kialudtam magam. Ez borzasztó, hogy így összezvarodott a szervezetem. Reggel pedig olyan leszek, mint a mosott rongy.
Most van 2óra 21. Látom, Te sem korán feküdtél.
Szerénke

#9477 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-05 11:16

#9476: Lukrécia -

Jó reggelit!  Látom, virrasztottál, mint múlt héten én a Federer meccsért, és előtte egymillió meccsért. Én éjfél körül szoktam alvásra adni a fejem, régebben - amíg dolgoztam - akkor 23 körül. Napközben nem szoktam aludni, csak, marha ritkán. 06 körül fölébredek, aztán visszaalszom többnyire, csak utána már annyi hülyeséget álmodok, hogy inkább fölkelek. Sokszor van, hogy álmos vók 22-kor, de nem akarok aludni, mert akkor felébrednék éjjel. - Én is mindig olyan vagyok, mint a mosott rongy, ez a munkanélküli tavaszi fáradtság.  - Viszont Te mostanság rengeteget dolgoztál és volt miért idegeskedned is,  mindenben egyedül dönteni és mindent egyedül végezni, nem egy leányálom. - Régebben bennem is annyi energia volt, pl. 10 évvel ezelőtt, hogy reggelig casinóztam és úgy mentem dolgozni. A klféle iccakai dorbézolásokat pedig rengetegszer bejátszottam fiatal koromban, tánci 04-ig, 08-ra munka.  - Pihikézzél csak, majd nem tudsz megint éjjel aludni! (Bocs.)

Lukrécia

#9478 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-05 12:17

#9477: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Csak visszaaludtam 4 óra után és egészen 8-ig sikerült is. Utána meglepően frissen éreztem magam, így átszaladtam a cukiba begyűjteni a napi híreket egy kávé mellett, majd kimentem a pajtába és a még rendezetlen fahalmot helyére rendszereztem. Jelentem, a téli tüzelő utolsó darabig helyére került. Még mindig tombolt bennem az energia, így eldugványoztam egy sor lilahagymát. Ezt már egy hónapja kellett volna, csak nem volt még felrotálva a konyhakeretem. Azt ősszel felszáttattam, most csak rotálni kellett. Ez megtörtén a múlt héten. Állítólag a kerítésemhez a vadhálót ma megveszik, akkor az is a helyére kerül és jöhetnek a juhok. Egyenlőre 3-at kapok, ha összenyitjuk a szomszéddal az alsó területet, akkor jön még 2 albérletbe. Élveznéd Te is, ahonnan jönnek, ott már 8 tavasszal született kicsi van, egy egész óvoda. Egy kupacban ökörködnek, elkülönülve a nagyoktól. Tündéri látvány. Lehet, hogy én magyarázom beléjük, de úgy látom, hogy mindegyik vigyorog, ha beszélnek hozzájuk. Az egyik külön harcot szokott folytatni a család kölyökkutyájával. Azt a birkózást! A kutya kisebb, mint a bari. Egy napon születtek.

Na, megyek veteményezni, bennem van az indulat.

Szióka

Vilmos

#9479 Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

2012-04-05 13:33

#9470: Szerénke - Re: Re: Re: VILMOS!

SZIA!  ÉN A GUNDELBEN VÉGEZTEM ÉS EGÉSZ ÉLETEMBEN HÁRMAS TANULÓ VOLTAM. AZ ÉN MUNKÁMHOZ NEM KELL, HOGY ZSENI LEGYEK ÉN NEM AKARTAM KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK LENNI. AZ EGYETEM NÁLAM MAGA AZ ÉLET!!!!! AZT HISZEM AZ EGY BALOLDALI IS HÁRMAS KÖRÜLI TANULÓ VOLT. EGYÉBKÉNT Ő IS SZAKMELÓS, MINT ÉN CSAK Ő VÁLLALKOZÓKÉNT DOLGOZGAT. A KOLLEGÁIM AZT LÁTTÁK, HOGY ITT CSAK 1-2 FAN IROGAT ÉS AZOK IS ISMERIK EGYMÁST. DE AZÉRT MAJD MONDOM NEKIK, HOGY IRJANAK BE. EGYÉBKÉNT ALÁIRTÁK MÁR. MA MÉG SEMMILYEN HIRT NEM TUDOK ÉS LÁTOM TI SEM. LEGYEN EZ EGY BÉKÉS NAP!!!!!! LUKRÉCIA TE NAPKÖZBEN NE ALUDJÁL, MERT AZÉRT NEM BÍRSZ ÉJJEL HUNYNI. ÍGY MÁR ÉN IS JÁRTAM. ÜDV.  SZIASZTOK.

Lukrécia

#9480 Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

2012-04-05 14:29

#9479: Vilmos - Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!! 

Nincs az alvással semmi baj, csak kicsit összetornyosultak a dolgok körülöttem, borult minden. ÉÁllva elaludtam, aztán meg fekve nem ment. Most már kezd minden a helyére kerülni.

egy baloldali

#9481 Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

2012-04-05 15:20

#9479: Vilmos - Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

Vilmos te ne a nevemben beszéljél!! Én egész életemben hadilábon álló 4-es voltam nem 3-as. Mellesleg jut a mai napra is éppen elég bosszankodni való, csak el kell hogy olvassátok a hireket.  ( Ami az alvást illeti lehet, hogy a hidegfront miatt van. Állítólag hideg husvétunk lesz!! Gondolom mindenki nagyon örül neki??? ) Üdv.

Sz.

#9482 Re: Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

2012-04-05 16:17

#9480: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

Hol vagy egyáltalán? Még mindig dugványozol, a Te korodban? Vagy a birkákkal játszadozol, amikor Fletó szakdolgozatát nem találják, vazze.  Most már itt leszek, csak még van egy 10 perces melóm.

Lukrécia

#9483 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

2012-04-05 18:06

#9482: Sz. - Re: Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!! 

Írtam egy hosszú levelet, elment a nihillben. Hozzá nem kezdek újra, most felrobbanok.

Szia

Szerénke

#9484 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

2012-04-05 19:00

#9483: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

Milyen tüneteket okozhat az egyes vitaminok hiánya? - Ilyeneket!  Ippeg most olvastam, de hallottam is, remélem a Mennyországba kerültél?

Lukrécia
Vendég

2012-04-05 19:05

Az előbb leírtam, hogy én, a hiperaktív gyerek általánosban előbb jeles, majd erős 4-es voltam, magaviseletből leginkább 3-as, esetleg 4-es. Gimiben hol erős, hol gyenge 3-as. A tanáraim ennek ellenére általában szerettek, persze nem mindenki, de szerették bennem az őszinteségemet, hazt, hogy a sumákságnak a szikrája sem volt meg bennem. Érettségi után másodjára kerültem a Külker.Főiskolára, 3 helyett 4 év alatt végeztem el. Nem baj, 1 évvel tovább voltam gyerek, illetve kettővel, mert szeptemberi születésű lévén már az iskolát is évvesztesként csináltam végig.
Sosem szerettem a kitünő tanulókat. Azok hibásak. Ezt bebizonyította jelenlegi miniszterelnökünk is, mint kitünő tanuló. Bezzeg a Gyurcsány, aki javarészt közepes vagy gyenge 4-es eredménnyel végzett, sokkal többet mutatott az életben. Nála becsületesebb amber a mai közéletben nem sok van, vagy tán nincs is.

Nem ejtettem szót eltűnt Filikénkről, pedig volna véleményem az ő tudásáról, tanulmányi eredményéről is. Így, a levelezésünkből megismerve olyan jótanujó, de nem stréber gyereknek tudom elképzelni, aki nem okozott fejfájást a szüleinek. Egy csendes, visszahúzódó gyereknek tudom elképzelni, akinek csak felnőttkorában nyílt ki a csipája, akkor viszont nem jó irányban.

Szerénke, Te olyan rossz gyerek lehettél a suliban, mint én, tehát Te is fasza voltál/vagy.

Lukrécia

#9486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

2012-04-05 21:38

#9484: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!! 

Nem, jobb volt nekem, fürdőkádba kerültem. Rólam meg lekerült néhány réteg kosz, ami megintcsak nem egy hátrány. Néha jól jönne valaki, aki a hátam megcsutakolja, amikor így ki vagyok tikkadva, akkor nehezen tudok kontaktust találni a hátsó felemmel. A nyeles kefét nem szeretem, ügyetlen vagyok vele. Lehiggadtam már, mint láttad, írtam is véleményt.

Mindjárt tűnök az ágyamba. szia, kikapcsolok.

Szerénke

#9487 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-05 22:20

#9486: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZERÉNKE!!!!!

Jaj, de jó! Megmenekültél? Máskor ne írjál annyit, hogy felrobbanj tőle, ha eltűnik! - Ezért költözzek le oda, hogy magam csutakoljam a hátamat meg a birkákat legeltessem, lilahagyma dugványozás után? - Először körül kellett vóna nézned a faludban, persze a férjed nélkül. Kár, hogy nem ismertelek akkor. - Azért örülök, hogy lehiggadtál a nyeleskefétől? Ezt még nem ismerem, majd mesélsz, remélem?!   Szia, aludj jól és álmodjál szépeket.

Ui.: Megkaptam a küldeményedet, de ezt megúsztam.

Sz.

#9488 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-06 00:07

#9485: Lukrécia dr. értékelése

Egy kérdést fűznék hozzá az értékelésedhez:  - Az érdemjegyeket látva: ha OV és Schmitt Pál ilyen qrva okosak, akkor a hülék mi vagyunk? - és, ha csak betegesen szorgalmasak, akkor úgye a hülék nem mi vagyunk???  - Na, nem akarok belegabalyodni. - Mindenesetre én nem f.sza voltam, hanem f.sz!!!

Lukrécia, amit nem tudhattál:  köszi, de én a sima rossznál  sokkal rosszabb voltam.  Aminek alsó tagozatban kikiáltottak, annak felsőben éppen az ellenkezőjét súgták meg csendben, hogy elmebeteg vók.  VI. félévkor 4-ből meghúztak, ugyan hármas lehettem volna, csak jó útra akartak téríteni.  Év végére valahogy 4-es lettem. (Egyébként Ők kényeztettek el a nagy ajnározásaikkal.) - Bár végül így is felmerült a kirúgás gondolata, mert véletlenül fejbe dobtam az orosztanárt egy zsömlével.  Ekkor kivetettem a vakbelemet, az orvosi lexikonból kinéztem, hogy hol fáj marhára, oszt' így inkább megsirattak. A mi sulink 12 évfolyamos volt. Azért így is kalandos volt, hol ez, hol az. Kőrösi, Martos, utána vissza, mert még mindig szerettek.  Akkoriban  elkezdtem verseket írni órák alatt, már alakultam, az legalább lekötött, addig is kussoltam. - Az egyiket a kisfiam elszavalta a Duna Palotában, mert I. lett vele az V.ker. irodalmi pályázaton. Mi is lett volna a címe, mint Iskolám... vagy 12 versszakos!  Ilyen hányatott iskolai évek után - 22 éves koromban - olyan kitüntetést kaptam a munkahelyemen, hogy OV is megirigyelhette vóna. Volt, hogy 3 ember helyett dolgoztam, 20 évesen. Azzal együtt nem akartam elfogadni, tök cinkes volt, abban az évben már másodszor jutalmaztak. Végül rám sózták, így a havi fizetésnyi lét még aznap éjjel el is vertük, de hogyan, az megint nem volt semmi... De hát az már az élet iskolája és azért abból mindig jól jöttem ki, - akkor is!  - Nevetni fogsz, ha egy kicsit jobban szerettem volna a lóvét,  messze nem lennék csöves.   - Ezek után elmegyek megsikáltatni a hátamat és reménykedem, hogy Te már békésen szunyókálsz???

Ui.: Tehát, köszi az elfogultságot, de én tudom, hogy nem érhetek fel Hozzátok!

Lukrécia

#9489 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-06 06:49

#9488: Sz. - Re: LUKRÉCIÁNAK! 

1.) Nem vagyok elfogult. Nem ismertél, tehát nem tudhatod, milyen rossz voltam. Amikor a fiamat, mint körzeten kívülit abba az általánosba irattam be, ahová én is jártam, az volt az igazgatónő kérdése, illetve kikötése, hogy csak abban az esetben mehet, ha biztosítom arról, hogy nem olyan rossz, mint én voltam. Vele nem is volt baj VIII-ig, utána aztán elszabadult a pokol. Erről viszont nem akarok többet írni, azok már sebek.

2.) A tegnap elszállt levelemben megírtam azt is, hogy érettségi után egy év kimaradt a továbbtanulásban, mert annyira nem voltam én jó tanuló, hogy azonnal bejussak felsőfokú intézménybe, így másojára futottam neki a Külker.Főiskolának, mire felvettek és azt 3 év helyett 4 év alatt elvégeztem, természetesen messze nem kitűnő eredménnyel.

Reggel 5-re kialudtam magam, nincs is kedvem ágyban maradni, így most gépezek. Nem tudom, milyen lesz a mai nap, mert kinéztem és nedves az aszfalt. Itt náunk nagy a szárazság, az emberek nagyon vártak egy kis esőt. A cukrászdában a cukrász bömböltette a magnóján Kováács Kati régi slágert: "Add már uram az esőt". Hát megjött.

Más: Tegnap hallottam, hogy Gyurcsánynak eltüntették a diplomadolgozatát, egyedül neki, noha nyilván 100 tanúja lehet arra, hogy megcsinálta. Most gyorsan produkálni kell egy ellenbotrányt. Hú, de utálom én ezt a fajta politikát. Most megpróbálják összemosni a Schmittpaja plagizálásával, pedig ég és Föld a kettől. Feltételezem Feriről, hogy a szükséges lenne, akkor megírná újra, segítség nélkül, egyedül. És még egí: ez nem doktori disszertáció, ez diplomadolgozat.

Elálmosodtam, megyek, visszafekszem.

Demokrata

2012-04-06 09:38

Milyen vita folyik itt az iskolai végzettségről?
Ki az, ami azt mondja, hogy aki kitűnő volt, az hibás?
Én kitűnő voltam! Kitűntem a rossz magaviseletemmel a többiek közül. Akkor én hibás vagyok?

Szerénke

#9491 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-06 10:11

#9489: Lukrécia - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Hé, vazze, akkor mégis csak igazam volt, amikor a szám járt.  A tananyagot a tanár tudhatja ötösre, a tanársegéd négyesre és a legjobban tanuló diák hármasra?! A többi csak svindli!!!  - No, akkor zárjuk  le a zárthelyit azzal, hogy némelyikünk magaviselete ugyan kívánni valót hagyott maga után, de az osztály tanulmányi eredménye igen csak ott volt a TOP-on!

A két gyengébb képességű osztálytársunkért pedig szurkoljunk, hogy állják meg a helyüket - legalább - az Életben. Hajrá OV & SP!!!  Hajrá Magyarország!  (Azért én az utóbbinak jobban drukkolok, mert a kettő együtt nem klappol.)

kisdemokrata nagydoktorival

#9492 Re: Te kitűnő voltál!!!

2012-04-06 10:49

#9490: Demokrata - "rossz magaviseletemmel kitűntem, akkor én hibás vagyok"

Nem, Te nem vagy hibás!  Ez inkább arra enged következtetni, hogy hibátlan voltál, és csak remélni tudom, hogy az életben is az maradtál?! - de talán ezt kijelentő mondatban is írhattam volna.

Demokrata

#9493 Re: Re: Te kitűnő voltál!!!

2012-04-06 11:06

#9492: kisdemokrata nagydoktorival - Re: Te kitűnő voltál!!! 

Megkérdeznéd a mostohámat!!! Már nem tudod, "angyalka" lett odafent? Szerintem ördög odalent. Mindegy, halottról jót, vagy semmit, mindenesetre elég rendesen benne van a keze abban, hogy kissé hiperaktív lettem. Egyet viszont köszönök neki tiszta szívemből:  RÁVILÁGÍTOTT ARRA, HOGY HOGYAN NEM SZABAD ÉLNI, HOGYAN NEM SZABAD A MÁSIKKAL VISELKEDNI. EZÉRT LETTEM ÉN RENDES EMBER ÉS Ő EGY NAGY SENKI. HALÁLAKOR OLYAN EGYEDÜL VOLT, MINT A PISZOK A KÖRMÖM ALATT. NEM HARAGSZOM RÁ, MÉG AZ EMLÉKÉT IS SZÁNOM. KÖSZÖNÖM NEKI, HOGY VAGYOK, AKI VAGYOK, ANNYIRA SEMMIBE VETT, HOGY MEG KELLETT MUTATNOM A VILÁGNAK, HOGY TÖBB VAGYOK, MINT Ő, A BÜSZKE, RÁTARTI NŐ, AKINEK SIKERÜLT A HÁBORÚ ELŐTT ELVÉGEZNI 6 ÁLTALÁNOST. Ha nem vágta volna rendszeresen a pofámba, de a kétdiplomás apám képébe is, hogy mennyivel különb, mint mi, lehet, hogy nem alakul ki bennem, hogy megmutatom... 

OV

#9494 Re: Re: Re: Én egy áldozat vagyok.

2012-04-06 11:41

#9493: Demokrata - Re: Re: Te kitűnő voltál!!!

Kedves Demokrata!  Én is így voltam ezzel, csak nálunk rosszul sült el.  Engem (Édes)apám össze-visszavert, ha nem ötöst kaptam. Ő párttitkár volt, és meg akarta mutatni Alcsútnak, hogy ki az úr a bányában és a háznál.  Néha túllőtt a célon és akkorát b.szott a fejemre, hogy még az öcsém is belesántult. - Amikor felnőtt lettem, minden vágyam nekem is - hozzád hasonlóan - az volt, hogy apám karrierjét übereljem, ha már növésben nem sikerült.  Felnőtt fejjel már megálltam a magam lábán, de még  úgyis egy fejjel kisebb voltam. Ezért az adottságomért apám úgy felkapta a vízet, hogy bedugott - pártfunkciója révén - egy bentlakásos diktátor- és jogászképző intézetbe.  Na, az kemény világ volt eleinte, de apám távolból is tovább egyengette az általa elképzelt útamat (útépítő kőbányász volt). Szerencséjére, egy párttársa a konzulensem barátja volt, így viszonylag egyenes út vezetett a diplomaosztásig. Fellegi konzulens elvtárs  javasolta, hogy a legjobb osztályzatot, azaz a hármas érdemjegyet kapjam meg, de apám ragaszkodott - szokásához híven - a jeleshez, mert egy karrierista párttitkár volt.  - Most itt rohadok a kormányfői bársonyszékben, egy semmitmondó jeles diplomával, és f.ngom nincs, hogy mi tévő legyek???  Amikor nézegetem itt a magam alatt inogó széket, de sokszor eszembe jut, hogy bár asztalos lehettem volna...

kisdemokrata nagydoktorival

#9495 Re: Re: Mert Te egy áldozat voltál, vagy...

2012-04-06 12:21

#9494: OV asztalosipari tanuló részére!

Kedves OV!  Ezzel a megható történeteddel feladtad nekem a leckét. Miután Te is egy igen jó képességű diák voltál, így - méltányosságból - megadom Neked a lehetőséget, hogy visszaadd a diplomádat, amiért cserében - a szeptemberben induló - asztalosipari tanfolyamunk hallgatói névsorába bejegyezlek.  Légy szíves, a fenti ügyben jelentkezzél a tanfolyamvezetőnél, Gyurcsány Ferenc technika tanár úrnál.  Sajnos, ez már önköltséges oktatás lesz, ami nálunk azt jelenti, hogy Ön fizet, mi oktatunk. Kérem, hogy első tanítási napon hozzál magaddal 2 köbméter keményfát, fejszét, gyalupadot gyaluval és a forgács összetakarítására söprűt, lapátot és zsákot!   Üdvözlettel:  Iskolatitkár sk.

Vilmos

#9496 SZIASZTOK!!!!!!

2012-04-06 13:03

MARHA JÓ A SZÖVEG ÉS IGAZATOK IS VAN!!!!! MILYEN SZÉP IS LENNE AMIKOR VIKTÁTORT OKITANÁ GYURCSÁNY FERENC, MERT VOLNA TŐLE MIT TANULNIA. NEM BUTA GYEREK OV. SEM, CSAK GYURCSÁNYHOZ KÉPEST GYENGE ERESZTÉS ÉS MÉG MINDIG ŐT AKARJÁK ELZAVARNI A POLITIKÁBÓL!!!!! MEGINT MIKET ÖSSZE HAZUGGÁLNAK, AZ NEM SEMMI. AZ APJUK F.SZA TÜNT EL NEM GYF. DOLGOZATA. AZT A LÁTSZATOT AKARJÁK KELTENI, HOGY A BALOLDAL TÜNTETTE EL VAGY, HOGY NEM IS VOLT. HÁT EZT ÉN MÉG A 3-AS BIZONYITVÁNYOMMAL SEM VESZEM BE. BÁR LÁTOM, HOGY AZ A LEGJOBB OSZTÁLYZAT!!!!! SZERINTEM IS, MERT NEM LEHET VALAKI MINDENBŐL 5-ÖS AZ MESE HABBAL. SZIASZTOK!!!!!
Szerénke

#9497 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-06 13:30

#9489: Lukrécia - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Te, Lukrécia, a 7 fejű sárkány kimaradt az értékelésből, pedig az is a mi kutyánk kölke vót. Hogy tudott így eltűnni, mind a 7 fejével? - Szerintem Ő is 3/4 lehetett, mint Filike. Szerinted?

Lukrécia

#9498 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-06 13:43

#9497: Szerénke - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Hát, Szerénke, megint mezőgazdasági munkát végeztem, csak most sikerült bejutnom a házba. Ha nem is 7 fejű, de egy 3 fejű dolgozik most nálam, hát mit ne mondjak, azt a dumát, amit megereszt, ahelyett, hogy a munka haladna, hát... nem semmi. Ha így folytatom, pelenkázni kell engem is, pedig már kinőttem abból a korból, vissza pedig még nem nőttem. Majd priviben elmesélem, hogy mik történtek, nem akarom nagy nyilvánosság előtt leírni, hogy hogy cikiztek engem, a városból vidékre szakadt csajt, aki reformokat akart bevezetni a saját kertjében. Mindenesetre a helyi TV-ben meg akarják jelentetni az ujításomat. A kísérőszöveget most nem mellékelem. El is tűnök egy pár órára, hogy elcsituljanak a kedélyek.

Szerénke

#9499 Re: SZIASZTOK!!!!!!

2012-04-06 13:45

#9496: Vilmos - SZIASZTOK!!!!!!

Szia, Vilmos! Mi van, Te félsz, hogy mindig eltűnsz előlem?

Igen, milyen szép is lenne, ha GYF okítaná OV-t!  Majd - kalap alatt - átnyújtaná neki a mestervizsgát, és mondaná: Barátom, ezt tojta Neked az én nyuszim! - Viktor, Te viszont - Húsvétra - igazán visszaadhatnád a szakdolgozatom!

Szerénke

#9500 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-06 14:12

#9498: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Ne, hogy börtönbe kerüljél, bár éppen bablevest akarok főzni. - Kivettem egy csomag babot meg - Karácsonyról maradt - lazacot a fagyasztóból. Megfőzöm a sonkát, majd a levében a babot. Csinálok fokhagymás lazacot zöldségkörettel, oszt' ezzel le is van tudva a kellemes húzzssvvét. Apám húga küldött egy tepsi zserbót, apámnak az volt kedvence. Tudod, múltkor átvittem neki a diónkat és segítettem megpucolni. Ő nagyon jól tud sütni is.

No, persze festek pirostojásokat, hátha eljön Filike - a 7 fejűvel - meglocsolni?!

Ui.: Most én is eltűnök takarítani, mert, ha télleg eljön, legalább rend legyen.