Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#9477 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-05 11:16

#9476: Lukrécia -

Jó reggelit!  Látom, virrasztottál, mint múlt héten én a Federer meccsért, és előtte egymillió meccsért. Én éjfél körül szoktam alvásra adni a fejem, régebben - amíg dolgoztam - akkor 23 körül. Napközben nem szoktam aludni, csak, marha ritkán. 06 körül fölébredek, aztán visszaalszom többnyire, csak utána már annyi hülyeséget álmodok, hogy inkább fölkelek. Sokszor van, hogy álmos vók 22-kor, de nem akarok aludni, mert akkor felébrednék éjjel. - Én is mindig olyan vagyok, mint a mosott rongy, ez a munkanélküli tavaszi fáradtság.  - Viszont Te mostanság rengeteget dolgoztál és volt miért idegeskedned is,  mindenben egyedül dönteni és mindent egyedül végezni, nem egy leányálom. - Régebben bennem is annyi energia volt, pl. 10 évvel ezelőtt, hogy reggelig casinóztam és úgy mentem dolgozni. A klféle iccakai dorbézolásokat pedig rengetegszer bejátszottam fiatal koromban, tánci 04-ig, 08-ra munka.  - Pihikézzél csak, majd nem tudsz megint éjjel aludni! (Bocs.)

Válaszok

Lukrécia

#9478 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-05 12:17:43

#9477: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Csak visszaaludtam 4 óra után és egészen 8-ig sikerült is. Utána meglepően frissen éreztem magam, így átszaladtam a cukiba begyűjteni a napi híreket egy kávé mellett, majd kimentem a pajtába és a még rendezetlen fahalmot helyére rendszereztem. Jelentem, a téli tüzelő utolsó darabig helyére került. Még mindig tombolt bennem az energia, így eldugványoztam egy sor lilahagymát. Ezt már egy hónapja kellett volna, csak nem volt még felrotálva a konyhakeretem. Azt ősszel felszáttattam, most csak rotálni kellett. Ez megtörtén a múlt héten. Állítólag a kerítésemhez a vadhálót ma megveszik, akkor az is a helyére kerül és jöhetnek a juhok. Egyenlőre 3-at kapok, ha összenyitjuk a szomszéddal az alsó területet, akkor jön még 2 albérletbe. Élveznéd Te is, ahonnan jönnek, ott már 8 tavasszal született kicsi van, egy egész óvoda. Egy kupacban ökörködnek, elkülönülve a nagyoktól. Tündéri látvány. Lehet, hogy én magyarázom beléjük, de úgy látom, hogy mindegyik vigyorog, ha beszélnek hozzájuk. Az egyik külön harcot szokott folytatni a család kölyökkutyájával. Azt a birkózást! A kutya kisebb, mint a bari. Egy napon születtek.

Na, megyek veteményezni, bennem van az indulat.

Szióka