Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Lukrécia |
#94012012-04-01 11:40Szia, Szerénke! Napsugaras, vidám napot kívánok, ennek örömére küldtem néhány vidámságot Neked. Üdv. |
Lukrécia |
#9402 Re: Re: Re: Köszi a jókívánságot!2012-04-01 13:25#9283: Sz. - Re: Re: Köszi a jókívánságot! Látod, Szerénke, visszaolvastam. Keresem, hogy mivel bántottam meg Filikét, semmivel sem jobban, mint bármikor máskor. Azaz nem is bántottam meg, vagy nem találom, hogy mivel. Na, mindegy, ha mégis, akkor nem tudok mit csinálni. Ha ő a büdöskomcsizó, akkor ő ezerszer bántott meg engem, míg én egyszer őt. Még mindig lemeradásban vagyok, lehet, hogy ezért távozott. |
Szerénke |
#9403 Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-01 16:03Hali! Megkaptam a küldeményedet, kösz a figyelmeztetést! Az olvasása előtt mentem is, ahova küldtél... Anyukám is mindig mondta, hogy "kislányom, neked csak a kisujjamat kell mutatni...". - Viszont beszéltem Dr. XY-nal, lehetett hallani(?), ahogy mosolyog, nekem ennyi elég... 30 éve ismerem! - Tudod, Ő autóközlekedési technikummal indított, majd, mint csóró, gk.vezető lett és estin diplomázott, a közlekedésmérnöki karon. Ezt követően 3 évig készült a vizsgára, persze már, mint közlekedésszervező, végülis 21 évig koptatta az iskolapadot. A pályafutása csúcsa az elnök-vezérigazgatói beosztás volt, de még most is azt mondta, hogy inkább én... na, látod, ilyenek a valódi doktorok. - Annyit nevetgéltünk annak idején, hogy egyszer csak beleszerettem, hót komolyan (szerencsémre Ő már túl volt rajt). Ja, és az életben egyszer sem hallottam, láttam, hogy használta volna a címét. Csak azért nem írom le ide a nevét, mert nem csak NAGYEMBER, de ismert is. Más: Annyi barom levélre kellett válaszolnom, hogy a nem létező f.szom tele van már. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen jó is az ügyvédeknek, mert tudják, hogy mit hol kell keresni? Erről pedig Apám jut eszembe, aki azt mondta, hogy az Ő osztályukból (1954.) majdnem mindenki orvos v. mérnök lett, kivéve azt az 1-2 hülyébbet, akik tanárok vagy jogászok. - Lassan végzek a kisfiam - 24 db - klféle szabálysértési bírságolási ügyeinek megválaszolásával, nyilván ellentmondunk, ahol nincs objektív felelősségrevonás. Sajnálj! Pusz. |
Sz. |
#9404 Re: Re: Re: Re: Köszi a jókívánságot!2012-04-01 16:17#9402: Lukrécia - Re: Re: Re: Köszi a jókívánságot! Ez a Demokrácia! Mindenki azzal levelezget, akivel akar (kivétel a jelenlegi - másfél napja tartó - szabálysértési levelezéseim). Nehéz megsérteni valakit úgy, hogy azt sem tudjuk ki az, - persze vannak kiváló adottságú emberek, akiknek semmi sem lehetetlen. Pusz. Ui.: Murray-Djokovic döntő 21-kor!!! |
Sz. |
#9405 LUKRÉCIÁNAK!2012-04-01 16:34Bocs, ezt elqrtam: a Möri-Djoko döntő 19.00 órakor kezdődik!!! - Ha már itt vók megint, akkor még annyit hozzáfűzök a fenti hsz-hez, hogy Filike nem kislány(?) és nem is kiscica(!), hanem - a legjobb tudomásom szerint - felnőtt, kétgyermekes családapa, ebből következően egy férfi. |
V. |
#9406 LEMONDOTT SITT PÁL (DR)? !!!!!2012-04-01 17:342012. ÁPRILIS 1-ÉN LEMONDOTT SITT PÁL (DR)? !!!!!! VAN ISTEN!!!!! |
Lukrécia |
#9407 Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-01 17:531.) Tudtam a döntő időpontját, nem tudtál volna átverni. 2.) Tudom, vagy sejtetttem, hogy Filike személyi száma 1-el kezdődik. Ha lány lenne, biztos nem hallgatna ilyen hosszasan. Na, nem baj, majd előjön, miért tűnt el ennyire. |
egy baloldali |
#9408 Re: LEMONDOTT SITT PÁL (DR)? !!!!!2012-04-01 17:54#9406: V. - LEMONDOTT SITT PÁL (DR)? !!!!! Mi van haver álmodozol? Ez a bolondok napja, nem a ZOKOSOKÉ. Már majdnem elhittem. Majd összefutunk a jövő héten, megyek melózni a XI. ker-be. HIVLAK!!!!! |
egy baloldali |
#9409 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-01 18:12#9403: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK! Én is megkérdeztem a fiamat ezzel a doktorálással kapcsolatban és ő is azt mondta, amit Ti mondtok. MOST IS UGY VAN AZ ahogy írjátok. Kamuzik a köztársasági elnök!!!! Pedig ő a Pali nem mi. Szégyen. |
egy álvidéki, aki vidéken lakik |
#9410 Re: Re: Re: Re: Re: Köszi a jókívánságot!2012-04-01 18:39#9404: Sz. - Re: Re: Re: Re: Köszi a jókívánságot! Ez a Demokrácia! Szabad ország, szabad félni!!! |
L. |
#94112012-04-01 19:49Sziamiaúúúúúúúú! |
Szerénke |
#9412 Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-01 20:28Hali! Én pedig most rázlak le, mert kezdődik a döntő, addig is masszírozzák a másik bal kezemet, mert a végén már fekve írtam a utsó levelet és ráfeküdtem. Marhára elég volt! - Tudod, Lukrécia, ez a Schmitt Pali bá' ügy már túltesz a fiam szabálysértési ügyein is, így én Őt mostantól Művész Úrként emlegetem. Most hallottam félfüllel, hogy lemondott a Művész Úr dolgozatát vizsgáló bizottság vezetője. Hát, "büdöskomcsis", MDF-es, fideszes Művész Úr, "ez igazán örvendetes"!!! - Tudom, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot, de, ha Művész Úrnak mindent szabad, akkor ennyit tán' nekünk is! - ki tudja meddig???" |
V. |
#9413 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-01 23:05#9412: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK! HALIHÓ!!!!! A SCHMITT ÜGY MIATT TÁVOZIK A SOTE REKTORA. NEM AKAR HŐS LENNI CSAK AZ EGYETEM ÉRDEKEIT NÉZI!!!!! MILYEN SZÉP TŐLE. SZÉGYELLJE MÁR EL MAGÁT VÉGRE PAJA BÁ ÉS KÖVETHETNÉ PÉLDÁJÁT!!!!!! PAJA BÁ SEMMILYEN ÉRDEKET NEM NÉZ, MERT MÁR A SAJÁT ÉRDEKE IS A SÜLLYESZTŐ LENNE!!!!!!! DE HA ENGEDIK NEKI, HOGY MARADJON AZ MÉG NAGYOBB SZEMÉTSÉG ZORBÁNTÓL. SZIA. |
L. |
#9414 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-02 08:41#9413: V. - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Szia! Én borítékoltam volna, hogy így lesz. A rektor előtt kalapot emelek, bátor ember, minden tiszteletem az övé. Azt, hogy nem mondott le Pajabá, szintén a Zorábén műve. Ez az ember egy bábu, amit utasít a góré, azt hajtja végre. Én nem tudom, most mondják a TV2-n, hogy sportember mindent kibír. Azért van egy felső határ, amit már a rinocéroszbőrnek sem szabadna kibírni. Mindezt pedig olyan köntörbe tálalva, hogy ez az ország érdeke, ő az ország érdekét nézi. Hát tudod... Tegnap a KDNP kelfüggesztette azt a pasit, aki az Olgánál azt nyilatkozta, hogy a Pajának már régen unokákat kéne terelgetni Amerikában. Lesz itt még harc, ez simán nem fog véget érni. |
Sz. |
#9415 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-02 10:44#9414: L. - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Jó reggelit! Ezt hallottam én is, de akkor még javában melóztam. A rektornak 3 hónap múlva járt volna le a megbízatása, a csodadöntő (csoda, hogy döntőnek nevezték) után olvasgattam, gondolom Te is. A K anyját a TV2-nek, egy sportembernek "sportszerűen" illik élni, Pali bá'-nak mindössze ezt kellett volna kibírni. Én éltem 10 évig - kisebb megszakításokkal - egy evezős olimpikon sportemberrel, ugyan Ő az olimpián nem volt bajnok, de az életvitelében igen. Azt már el sem mondom, hogy mi a hivatásuk a gyerekeinek, mert Ő sem mondaná el, mindenesetre Pali bá' megirigyelhetné. - Hallod, Lukrécia, ilyenek még mi is vagyunk, mint az öreg Paja bá', legalább nem hazudunk, nem lopunk, olimpiára meg mi is elmehetünk nézőnek, és még a helyesírásunk is jobb valamivel. Ui.: A döntő ritka gyenge színvonalú volt, szóra sem érdemes! (Mint Pali bá' magyarázkodása.) |
Szerénke |
#9416 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-02 11:03#9413: V. - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Szia, Vilmos! (Remélem nem Vilma vagy?) Azóta már tudjuk a fejleményeket. Biztosan olvasgattál itt is, szerintem egy véleményen vagyunk, de - rajtunk kívül - ez a kutyát sem érdekel, úgyhogy megyek is innen, kívül tágasabb. Üdv. |
L. |
#9417 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-02 12:07#9416: Szerénke - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Küldtem Neked egy gyűjteményt Palibá karikatúrákból. Hát abban minden benne van. Azt mondja itt a falunkban egy ember, hogy a rinocérosz bőre a kisbaba popsijához hasonlítható Palibácsi pofabőréhez képest. Hát... van is benne valami. |
Sz. |
#9418 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-02 13:38#9417: L. - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Megkaptam, de szólhattál volna előre, tudod...? - Az a KDNP-s f.szi, Szalma Botond, a fővárosi elnök, ha valóban azt mondta, amit leírtak(?), hát, Lukrécia, akkor ez a vég!!! - Megyünk Keszthelyre kaszálni, utána Egerszegre a rokonokhoz. Visszafelé megnézünk egy-két házat Kötcsén, majd teszek képet róluk, hogy mit szólsz hozzá? - szerintem nem drágák, bár nem mai "bútordarabok". Tisztában vók vele, hogy legalább 2 gurigát rá kellene költeni, amivel ugyan nem rendelkezem, de majd kérek kölcsön (mondjuk Tőled). |
Lukrécia |
#9419 Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-02 13:50#9418: Sz. - Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Szia! Én láttam pénteken az Olgánál, azt mondta. A NET-en vissza is keresheted. Leesett az állam. Szeretném, ha ma 13 órakor is leesne az állam, mert Paja a Parlamentben napirend előtt felszólal, ha vissza nem táncol addig. Közvetíti az ATV is élőben. Az állam akkor fog leesni, ha valami csoda folytán lemondana. Azt is mérlegelnie kéne, hogy mi vár rá, ha marad. A ma délelőtti emilem csak egy kis intermezzo abból. Lehet, hogy megtette, talán megvan az utód? Minden perc, amit a pozíciójában tölt, neki árt legjobban. Nem kicsit, nagyon. |
Demokrata |
#94202012-04-02 14:40Lemondott Sitt Pál!!!!!!!!!!!!!!! |
Sz. |
#9421 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-02 15:06#9419: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Elmész Te a sunyiba, Lukrécia, nem tudsz Te időben szólni, nekem nem is lehet. Képzeld, olyan 12 éves korunk körül - a legjobb barátnőmmel - a Duna parton kolbászoltunk, a hajógyári K-hídnál. Akkorát röhögtünk valamin, hogy Éva seggel a Dunának guggolva pisilt, mondom neki: Vigyázz, jönnek a kajakosok, - mire Ő: "felőlem már a Pontius Pilatus is jöhet", - nekem ezután már nem is kellett leguggolni. |
Dr. Csillag Lilla |
#9422 Re: Lemondott Pali bácsi!!!2012-04-02 15:08Éppen a fenti tudományos munkámat végeztem, amikor érkezett a hír, amelyet már tegnap megjósoltam. |
Lukrécia |
#94232012-04-02 15:10Lemondott Schmitt Pál Köztársasági elnök úr. Szegény, nagyon magára maradt a végére. A miniszterelnökúr, aki a trónra ültette, szépen kihátrált mögüle, háttérből meghozva a döntést. Akkora gerinc nem volt a miniszterelnök úrban, hogy résztvegyen a parlamenti ülésen, hogy helyben válaszoljon, ha esetleg hozzá szegeznek valamilyen véleményt. Haragudtam a Schmitt körül kialakult botrányra, haragudtam rá, mert nem volt mersze (esetleg lehetősége) kiállni. Ma is mindenkit támadott, mint a fiam 2 éves korában, amikor bepisilt éjjel és zokogva ébredt, azt kiabálva és a földre mutatva, hogy: "amikor ilyen mélyen aludtam, a fütyikém bepisilt..." tőle teljesen függetlenül. Hát ezt éreztem én napok óta a védekezésben. Ha haza golyóstolla semmiről nem tehet. Persze, régen nem a diplomájáról szólt ez az egész, de ne csodálkozzon senki, mert a baloldal most az egyszer, először a FIDESZ-től tanult módszerrel megtalálta a fogást a Köztársasági elnök úron. Nem elég becsületesnek lenne, annak is kell látszani, de becsületesnek mindenképpen lenni kell, akkor nincs fogásra lehetőség. Azért én most, utólag sajnálom... minden bukott embert sajnálok, a fene a szentimentalizmusomat. Egy megtört ember felolvasta a lemondását. Jó pihenést, nyugodt öregkort kívánok neki tiszta szívvel. |
L. |
#9424 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-02 15:12#9421: Sz. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Melyiken sikerült? Az előbbi hozzászólásomban is van egy mondat! |
Szerénke |
#9425 Re:2012-04-02 15:15Tudod, Lukrécia, pedig előtte éppen röhigcséltem, de, amikor meghallgattam Pali bácsit, bizony: megkönnyeztem. Ez magáért beszél, ezzel zárjuk is le ezt a témát!!! Palira vették Pali bát'. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1207 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
322 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6676 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
158 Létrehozva: 2024-10-17
Kerékpárutat Náraiba
229 Létrehozva: 2024-07-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5049 Létrehozva: 2024-06-21
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
112 Létrehozva: 2024-10-08
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
92 Létrehozva: 2024-10-07
Fecskementési incidens Fenékpuszta
1117 Létrehozva: 2024-09-23
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
74 Létrehozva: 2024-10-13
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
335 Létrehozva: 2021-12-02
Legyen verseny a magyar média- és szórakoztatóiparban!
2360 Létrehozva: 2023-01-05
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
47 Létrehozva: 2024-10-03
Adózás könnyítése
41 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
Drosztengedélyek maximalizálása
28 Létrehozva: 2024-09-19
PETÍCIÓ A KÖTELEZŐ PÓRÁZHASZNÁLATÉRT KUTYASÉTÁLTATÁS KÖZBEN
80 Létrehozva: 2024-09-30
Folytatódjon tovább 2025-ben Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
134 Létrehozva: 2023-11-22