Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

L.

#9414 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-02 08:41

#9413: V. - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Szia!

Én borítékoltam volna, hogy így lesz. A rektor előtt kalapot emelek, bátor ember, minden tiszteletem az övé. Azt, hogy nem mondott le Pajabá, szintén a Zorábén műve. Ez az ember egy bábu, amit utasít a góré, azt hajtja végre. Én nem tudom, most mondják a TV2-n, hogy sportember mindent kibír. Azért van egy felső határ, amit már a rinocéroszbőrnek sem szabadna kibírni. Mindezt pedig olyan köntörbe tálalva, hogy ez az ország érdeke, ő az ország érdekét nézi. Hát tudod... Tegnap a KDNP kelfüggesztette azt a pasit, aki az Olgánál azt nyilatkozta, hogy a Pajának már régen unokákat kéne terelgetni Amerikában. Lesz itt még harc, ez simán nem fog véget érni.

Válaszok

Sz.

#9415 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-02 10:44:23

#9414: L. - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Jó reggelit!  Ezt hallottam én is, de akkor még javában melóztam. A rektornak 3 hónap múlva járt volna le a megbízatása, a csodadöntő (csoda, hogy döntőnek nevezték) után olvasgattam, gondolom Te is.  A K anyját a TV2-nek, egy sportembernek "sportszerűen" illik élni, Pali bá'-nak mindössze ezt kellett volna kibírni.  Én éltem 10 évig - kisebb megszakításokkal - egy evezős olimpikon sportemberrel, ugyan Ő az olimpián nem volt bajnok, de az életvitelében igen. Azt már el sem mondom, hogy mi a hivatásuk a gyerekeinek, mert Ő sem mondaná el, mindenesetre Pali bá' megirigyelhetné. - Hallod, Lukrécia, ilyenek még mi is vagyunk, mint az öreg Paja bá', legalább nem hazudunk, nem lopunk, olimpiára meg mi is elmehetünk nézőnek, és még a helyesírásunk is jobb valamivel.

Ui.:  A döntő ritka gyenge színvonalú volt, szóra sem érdemes! (Mint Pali bá' magyarázkodása.)