Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

L.

2012-04-01 19:49

Sziamiaúúúúúúúú!
Elnézést, hogy du. leráztalak, de Sz.ról voltak váratlan vendégeim.
Mindjárt kezdődik a döntő!
Kísértem ki a vendégeimet és a patak mögött a réten legalább 50 szarvas legelt békességben. Hogy nekem ilyenkor nincs egy puskám!!!! Így marad a szép látvány. Amúgy meg akkora büntit kéne fizetni, hogy inkább csendben gyönyörködök. Annyira nem is szeretem a vadhúst, meg egymagamnak nem is érdemes főzni.
Pajabá meg úgy lkátom, hogy sértettségében hibát hibára halmoz. Nem tudom, nála fürdőszobában nincs tükör. Ha van, szembe tud magával nézni? Ha igen, mit lát?

Válaszok

Szerénke

#9412 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-01 20:28:23

#9411: L. -

Hali!   Én pedig most rázlak le, mert kezdődik a döntő, addig is masszírozzák a másik bal kezemet, mert a végén már fekve írtam a utsó levelet és ráfeküdtem. Marhára elég volt!  - Tudod, Lukrécia, ez a Schmitt Pali bá' ügy már túltesz a fiam szabálysértési ügyein is, így én Őt mostantól Művész Úrként emlegetem.  Most hallottam félfüllel, hogy lemondott a Művész Úr dolgozatát vizsgáló bizottság vezetője.  Hát, "büdöskomcsis", MDF-es, fideszes Művész Úr, "ez igazán örvendetes"!!!  - Tudom, hogy "hát"-tal nem kezdünk mondatot, de, ha Művész Úrnak mindent szabad, akkor ennyit tán' nekünk is! - ki tudja meddig???"