Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

2012-04-02 15:10

Lemondott Schmitt Pál Köztársasági elnök úr. Szegény, nagyon magára maradt a végére. A miniszterelnökúr, aki a trónra ültette, szépen kihátrált mögüle, háttérből meghozva a döntést. Akkora gerinc nem volt a miniszterelnök úrban, hogy résztvegyen a parlamenti ülésen, hogy helyben válaszoljon, ha esetleg hozzá szegeznek valamilyen véleményt. Haragudtam a Schmitt körül kialakult botrányra, haragudtam rá, mert nem volt mersze (esetleg lehetősége) kiállni. Ma is mindenkit támadott, mint a fiam 2 éves korában, amikor bepisilt éjjel és zokogva ébredt, azt kiabálva és a földre mutatva, hogy: "amikor ilyen mélyen aludtam, a fütyikém bepisilt..." tőle teljesen függetlenül. Hát ezt éreztem én napok óta a védekezésben. Ha haza golyóstolla semmiről nem tehet. Persze, régen nem a diplomájáról szólt ez az egész, de ne csodálkozzon senki, mert a baloldal most az egyszer, először a FIDESZ-től tanult módszerrel megtalálta a fogást a Köztársasági elnök úron. Nem elég becsületesnek lenne, annak is kell látszani, de becsületesnek mindenképpen lenni kell, akkor nincs fogásra lehetőség. Azért én most, utólag sajnálom... minden bukott embert sajnálok, a fene a szentimentalizmusomat. Egy megtört ember felolvasta a lemondását. Jó pihenést, nyugodt öregkort kívánok neki tiszta szívvel.

Válaszok

Szerénke

#9425 Re:

2012-04-02 15:15:21

#9423: Lukrécia -

Tudod, Lukrécia, pedig előtte éppen röhigcséltem, de, amikor meghallgattam Pali bácsit, bizony: megkönnyeztem. Ez magáért beszél, ezzel zárjuk is le ezt a témát!!! Palira vették Pali bát'.