Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
egy álvidéki, aki vidéken lakik |
#9501 Kedves Fórumtársak!!!2012-04-06 16:56Meg vagyok elégedve a hsz-ek tartalmával. Én egy pár napig ugyan kimaradtam az olvasgatásokból, mert új munkahelyi ügyeim elszólítottak itthonról. Ami manapság zajlik ebben az országban, azt úgyis célszerűbb a háttérből szemlélni és imádkozni, hogy végre legyen már vége!!! Látom nem igen akad mit hozzáfűzni a kommentekhez, így inkább megragadom az alkalmat és ezúton kívánok Mindannyitoknak KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET, A LÁNYOKNAK SOK LOCSOLÓT!!! Üdv. |
egy baloldali |
#9502 Re: Re: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!2012-04-06 17:35#9494: OV - Re: Re: Re: Én egy áldozat vagyok. Tisztelt Miniszterelnök ur! Csak gratulálni tudok a vallomásához és kivánom Önnek, hogy minél hamarébb legyen asztalos. Én is szakmunkásból lett kényszer vállalkozó vagyok de higgye el, hogy nyugodtan alszom éjszakánként és ha szükösen is, de megtudok élni a szakmunkási fizetésből. Bár jobb lett volna ha nem helyez mázsás terhet rám, de még inkább az országa kiskeresetü dolgozóira. Addig is érezze jól magát az inogó bársonyszékében már a húsvét miatt!! Aztán váltsa valóra a fenti terveit.
MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPET ÉS A HÖLGYEKNEK SOK LOCSOLÓT KIVÁNOK. HA MEGMONDJÁTOK VÉGRE, HOGY HOL LAKTOK ÉN ELMEGYEK MEGLOCSOLNI BENNETEKET LUKRÉCIA ÉS SZERÉNKE?? DE MÉG EZT IS MEGTAGADJÁTOK EGY TISZTESSÉGBEN MEGÖREGEDETT (DE NEM VÉNÜLT) FÓRUMTÁRSATOKTÓL?? BOLTOZHATUNK IRJÁTOK MEG. ADDIG IS KÉZCSÓK ÉS MINDEN EGYÉB. |
Vidéki |
#9503 Re: Kedves Fórumtársak!!!2012-04-06 19:05#9501: egy álvidéki, aki vidéken lakik - Kedves Fórumtársak!!! Hogy mi lesz ebben az országban, azt nem lehet tudni. Lehet, hogy ezt a borzalmat, ami ma itt folyik, sajnos csak egy polgárháború állíthat meg. Akkor pedig remélem, közbeavatkozik az EU, nem fogja hagyni. Ennyi gátlástalan embert, mint amennyi jobboldalon van, nem hiszem, hogy még egy országban találni lehet. |
az igazi balos |
#9504 Re: Re: Re: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!2012-04-06 19:08#9502: egy baloldali - Re: Re: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!! Kedves BALOLDALI! Te elhiszed a miniszterelnöknek, hogy valaha asztalos volt? Én azt sem tudom elképzelni, hogy a kalapácsot a csavarhúzótól meg tudja különböztetni. |
egy még igazibb balos |
#9505 Re: Re: Re: Re: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!2012-04-06 20:18#9504: az igazi balos - Re: Re: Re: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!! Kedves Igazi Balos! A hsz-t helytelenül értelmezted, mert az arról szól, hogy OV. most lesz asztalos tanuló. Majd megtanítják dógozni, valszeg nem lesz egyszerű manőver, de semmi sem lehetetlen. Én ismerem Gyurcsány tanár urat! Olyan melóst farag belőle, hogy - az utolsó pár évére - még hasznos tagjává is válhat Hazánknak. Bizakodjunk! Jó éjt. |
az igazi balos |
#9506 Re: Re: Re: Re: Re: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!2012-04-06 20:24#9505: egy még igazibb balos - Re: Re: Re: Re: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!! Le vagyok tompulva, tényleg félreértettem. Valóban meg kellene tanulnia igazi fizikai munkát végezni, akkor talán megbecsülné a melósokat. Ma már semmivel nem foglalkozom, agyilag gyenge vagyok, de maradok IGAZI BALOS és én is kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket. |
filiszteus |
#9507 saskabaré2012-04-06 21:38Lehengerlő ez a baloldali humor. Jobb, mint egy kétoldali tüdőgyulladás. Majd meg szakadok a röhögéstől. |
Sz. |
#9508 LUKRÉCIÁNAK!2012-04-06 22:15Ne izéljetek már, holnap még csak Nagyszombat, vasárnap+hétfő a Húsvét. Most már mindegy, a sonkát megfőztem. Én is lemerültem, mert 8x csöngettek be hozzánk, abból 4 intézkedést igényelt, bár közöm nem volt hozzá. Holnap még 9 ajtót le kell mosnom és 3 sötét szekrénysort végig prontózni. Bár éppen nézelődtem, a harmadikat meghagyom Cufinak, ne csak csak dugványozni tanuljon. Minden bútorunk sötét, mint a lelkiismeretem, 3 naponta csupa por az egész. Még jó, hogy a gardróbok fehérek. - Fletót meg kéne hívni hozzánk, egy eredeti proli családhoz. De nem madártejezni, hanem takarítani, és utána pezsgő fürdőzni a mamával valahol, mert itt legfeljebb csak fürdőzni lehet, egy pohár pezsgővel a kézben, a mama nem biztos, hogy befér mellé. Aztán az is lehet, hogy azt annyira nem sajnálná. Ui.: Sára pedig nagyon aranyos, hiába, a vér nem válik vízzé. Kellemes éjszakázást! Pusz. |
Vidéki |
#9509 Re: saskabaré2012-04-06 22:44Nem ezért a mondatodért hiányoztál. Hiányoztál? Most már kétlem. |
Városi |
#9510 Re: Re: saskabaré2012-04-07 00:30"Nem ezért a mondatodért hiányoztál". - Hát melyikért??? |
filiszteus |
#9511 Re: Re: saskabaré2012-04-07 00:47Attól mert rajongtok Gyurcsányiért és gyűlölitek Orbánt, még nem kellene egy bizonyos szint alá lemenni, mert ez így elég siralmas. De ez nem az én bajom. Nem is zavarok tovább. Föl, föl ti rabjai a Földnek... innentől már ki lehet találni a folytatást. |
15. emelet |
#9512 Re: Re: Re: siralomház2012-04-07 01:27 |
Vidéki |
#9513 Re: Re: Re: saskabaré2012-04-07 09:47#9511: filiszteus - Re: Re: saskabaré Filike, kár volt visszajönnöd, nagyon jól elvoltunk nélküled. Van közöttünk egy oltári nagy különbség: Te lenézel minket - nem tudom, mire fel - mi tiszteletben tartjuk benned az embert. Te ezzel maximálisan visszaélsz, időnként kibukik belőled az árja felsőbbrendűség, ami a jobbikos és szélsőjobbos emberekre jellemző. Amikor ez tudatosul bennem, azaz ezt érzem ki valakiből, szégyellem a származásomat. Az utolsó mondatoddal egyetértek, időszerűbb, mint valaha. Lassan az éhes proletár korszaka is bekövetkezik. |
Kékestető |
#9514 Re: Re: EGYETÉRTEK!!!2012-04-07 10:24 |
Bendegúz |
#9515 Nincs jelentősége!2012-04-07 11:02http://www.irodalmijelen.hu/files/troll2.jpg Azért, Filiszteus, beszólásainak ne tulajdonítsatok túl nagy jelentőséget, Ő mindössze egy netes troll. |
Vidéki |
#9516 Re: Nincs jelentősége!2012-04-07 11:39#9515: Bendegúz - Nincs jelentősége! Hogy a francba ne, amikor olyan aljas, lenéző stílusban sérteget? Ki ő, mitől különb? |
filiszteus |
#9517 Aljas, lenéző? Jó, hogy nem tömeggyilkos!2012-04-07 11:48#9516: Vidéki - Re: Nincs jelentősége! Ha úgy gondoljátok, hogy ez" a Zorbán asztalos ipari tanuló, a Gyurcsáni pedig a tanára" tréfálkozás egy megfelelő szellemi szintet tükröz, akkor tényleg ne zavartassátok magatokat.
Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kedves baloldali, gyurcsányhrajongó honfitársnak! |
Lukrécia |
#9518 Re: Re: Re: saskabaré2012-04-07 12:08#9511: filiszteus - Re: Re: saskabaré Filike! Olyan voltál, mint képviselőtársad a héten a Parlamentben. Mit ne mondjak, büszkék lehettek magatokra, ahol tehetitek, ocsmány módon zsidóztok egyet. Ez most olyan "jól" sikerült, hogy még FIDESZ oldalon is szégyellték magukat helyettetek és ELHATÁROLÓDTAK. Undorító, nekem ne idézgessed itt az Internacionálét, azzal is csak magadat minősíted. Utáljuk Orbánt? Igen, de még mindig jobb, mint a Te fajtársaid Vonával az élen. Ez az igazi veszély a társadalomra, a magyar népre. Hajlamos voltam elgondolkodni azon, hogy lehet valami igaz a JOBBIK politikájában. Ezt most sikerült elkúrni. Nem kicsit, nagyon. Szégyelljétek magatokat! |
pirostojás |
#9519 Re: Aljas, lenéző? Jó, hogy nem tömeggyilkos!2012-04-07 12:35#9517: filiszteus - Jó, hogy nem tömeggyilkos! Az akár a következő lépés is lehet, egy ilyen kirekesztő módon gondolkodó filiszteusitól.
Ami a Húsvéti Ünnepeket illeti, hasonló jókat kívánok, sok locsolóval! |
filiszteus |
#9520 Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-07 12:38#9518: Lukrécia - Re: Re: Re: saskabaré Én ugyan egy cseppet sem zsidóztam, ezért nem értem az összehasonlítást. Miért minősítem magam az Internacionálé idézgetésével, hiszen a példaképetek kedvenc dala, amit az elvtársaival minden rendezvényen boldogan eldalol? (Na jó! A Bajnai egy kissé kényszeredetten tátogott, azt elismerem.) A Solymosi Eszter üggyel kapcsolatban nem ártene, ha alaposabban utánanéznél, mert feketén-fehéren bebizonyosodott, hogy a zsidó sakter vágta el a nyakát, de a nemzetközi zsidó pénzoligarchia nyomást gyakorolt Magyarországra és elkenték az ügyet. Az más kérdés, hogy ezért még nem fogom kevésbé szeretni pl. Demjén Rózsit. A tények azonban akkor is tények maradnak. |
Sz. |
#9521 Re: Re: EB KUTYA...2012-04-07 12:53#9518: Lukrécia - Re: Re: ez van! Nem midegy, hogy Jobbik v. Fidesz? Ennél már úgy sincs lejjebb!!! |
V. |
#9522 Re: Nincs jelentősége!2012-04-07 14:12#9515: Bendegúz - Nincs jelentősége! KIRÁLY VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
V. |
#9523 Re: Aljas, lenéző? Jó, hogy nem tömeggyilkos!2012-04-07 14:25#9517: filiszteus - Aljas, lenéző? Jó, hogy nem tömeggyilkos! BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ZAVARTATJUK MAGUNKAT, MERT A TE SZELLEMI SZINTEDET ÚGY LÁTOM, HOGY SENKINEK NEM ESIK NEHEZÉRE TULSZÁRNYALNI!!!!!! AZ ITT LEIRTAK A VALÓSÁGOT HŰEN TÜKRÖZIK. A ZORBÁN GYURCSÁNY FERENCHEZ KÉPEST IGENIS EGY SZAKIPARI TANULÓ!!!!!!
EGYÉBKÉNT KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET!!!!!! |
Lukrécia |
#9524 Re: Nincs jelentősége!2012-04-07 14:39#9515: Bendegúz - Nincs jelentősége! Ilyen csinos Filiszteusi? Nem gondoltam! Ha kinyúlna a képernyőn, adnék neki sajtos pogácsát. Még meleg. A húsvéti locsolóknak csináltam kínálósütinek, de pechem van, mert a kerítésgyártók jöttek az utolsó 10 méteres munkára, megkínáltam őket és nem bírták abbaahagyni. Godoltam, eleget kaptak, vittem be a konyhába a tálat, erre jól leordítottak, hogy be ne merjem vinni. Szerencsére most sül a harmadik tepsivel, de ezt nem mondom meg nekik. |
Sz. |
#9525 Re: Re: Nincs jelentősége!2012-04-07 15:00#9524: Lukrécia - Re: Nincs jelentősége! Nem, nem, Lukrécia, Filike nem hiszem, hogy így nézne ki, Ő sokkal helyesebb fiú lehet (bár ettől nem nehéz), - remélem a kép inkább csak egy áprilisi tréfa. - Más szóval, nem hinném, hogy neki a kinézetével lenne baj... |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1205 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
322 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6676 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
158 Létrehozva: 2024-10-17
Kerékpárutat Náraiba
229 Létrehozva: 2024-07-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5049 Létrehozva: 2024-06-21
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
112 Létrehozva: 2024-10-08
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
92 Létrehozva: 2024-10-07
Fecskementési incidens Fenékpuszta
1117 Létrehozva: 2024-09-23
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
74 Létrehozva: 2024-10-13
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
335 Létrehozva: 2021-12-02
Legyen verseny a magyar média- és szórakoztatóiparban!
2360 Létrehozva: 2023-01-05
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
47 Létrehozva: 2024-10-03
Adózás könnyítése
41 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ A KÖTELEZŐ PÓRÁZHASZNÁLATÉRT KUTYASÉTÁLTATÁS KÖZBEN
80 Létrehozva: 2024-09-30
Drosztengedélyek maximalizálása
28 Létrehozva: 2024-09-19
Folytatódjon tovább 2025-ben Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
134 Létrehozva: 2023-11-22