Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
A nép hangja |
#9576 Re:2012-04-08 23:32Na, megint idetalált egy "tisztalelkű" mélymagyar. Veled és a fajtársaiddal kéne megtölteni a börtönöket és összezárni a kulcsi családirtóval. |
Vendég |
#95772012-04-09 09:38Mi újság van, büdöskomcsik? |
A nép hangja |
#9578 Re:2012-04-09 11:14Kellemes Ünnepeket neked is. |
filiszteus |
#9579 Re: Re:2012-04-09 11:18Én is ott látnám legszívesebben a kedvenceteket, de azt el kell ismernem, az előbbi hsz.-ed elegáns volt. Egy úriember így viselkedik. Gratulálok! |
A nép hangja |
#9580 Re: Re: Re:2012-04-09 12:31Neked is Kellemes Ünnepeket kívánok. Egy úr legyen minden körülmények között úr. |
filiszteus |
#9581 Re: Re: Re: Re:2012-04-09 12:39#9580: A nép hangja - Re: Re: Re: Köszönöm viszont kívánom. Áldott Húsvétot neked is! |
V. |
#9582 Re: BÜDÖSKOMCSIZÓ!!!2012-04-09 14:09MAJD HOLNAP ELMONDOM!!!!!! ADDIG IS: BUKJÁL LE!!!!!! |
V. |
#9583 Re: Re: Re: Re:2012-04-09 14:11#9580: A nép hangja - Re: Re: Re: OKÉ!!!!! AKKOR ÖSSZESZEDEM MAGAM LEGALÁBB MÁRA!!!!! TOVÁBBI KELLEMES ÜNNEPEKET!!!!! ÜDV. |
filiszteus |
#9584 Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-09 14:38#9570: Vidéki, aki Lukrécia - is - Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré Bevittem a fénymásolóba egy plakáttervet, ami egy karikatúra volt és rendeltem belőle 3 másolatot. Az ott dolgozó nők vihorászatk a karikatúrán, de az egyik négyelemis liba sértve érezte magát általa és riasztotta az osztályvezetőt. Beszari elvtárs rögtön riasztotta a rendőrséget, akik már vártak, amikor a másolatokért mentem. Egy hónapig nyomoztak, kihallgatásra jártam a Tolnai Lajos utcába a Vizsgálati Osztályra, majd átadták a területileg illetékes ügyésznek vádemelési javaslattal. Az ügyész nagy ívben elhajtotta őket, hogy ilyen baromságokkal nem foglalkozik, ez nem ügy. A nyomozók komoly gondban voltak, hogy egy hónapig nyomozgattak a nagy semmiért, ezért az őrnagyuk a VIII. kerületi pártbizottsághoz fordult segítségért. Az ottani elvtársak találtak egy buzgómócsing, gyorstalpalón végzett ügyészt, aki hajlandó volt vádat emelni. Az ügy megtalálta a megfelelő bírónőt is, akinek "Vörös Apáca" volt a beceneve. Ő aztán mindent megtett, hogy elmeszeljen. Az ügyvédem jó ismerőse volt Tabi László, aki volt olyan rendes, hogy jelentkezett szakértőnek az ügyben, de a bíróság nem fogadta el, hanem inkább felkért egy seggfej festőművészt szakértőnek EGY KARIKATÚRA ELBÍRÁLÁSÁRA. A végén kaptam 8 hónapot, 3 évre felfüggesztve államellenes izgatásért. NEM HINNÉM, HOGY MANAPSÁG A "FIDESZ DIKTATÚRÁBAN" TUDNÉK OLYAN KARIKATÚRÁT RAJZOLNI, AMI ILYEN KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁRNA! Azért lehet nyugodtan rettegni, ha jól esik. |
filiszteus |
#9585 Re: Re: Re: Re: FILISZTEUSNAK!2012-04-09 14:41#9571: Szerénke - Re: Re: Re: FILISZTEUSNAK! "Ui.: Ha úgy akarod, mint, ahogy azt a leveledből kiéreztem, hogy ne duncsizzunk többé, természetesen úgy lesz."
Részemről szó sincs ilyesmiről. Te állítod, hogy mindennél jobban gyűlölöd a hazugságot és engem pedig hazugnak tartasz. Egyszerű logikával, mi következik ebből?
|
Vidéki, aki Lukrécia - is |
#9586 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-09 15:09#9584: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré Jaj, Fili! Te is tudod, hogy a rettegés a mai világban nem egy karikatúra miatt van. Azt meghagyjuk a sok buta arabnak, hőbörögjenek ők Mohamed karikatúráin. Az a kolléganőd kb. olyan észlény lehetett, mint az enyém, aki le akarta állíttatni a nyugat-európai körutamat. Rettegni én ma olyan dolgokon rettegek, hogy pl.: elvették a magánnyugdíjpénztárakat, homlokegyenest az ellenkezőjét csinálták, mint amit választás előtt igértek, azaz: "MEGVÉDJÜK A MAGÁNNYUGDÍJAKAT". Én 34 + 8 évig vártam arra, hogy a nagyszülői örökségemhez hozzájussak, legalábbis amit meghagytak belőle az apám választott új családtagjai. Hozzájutottam, egy részéből kifizettem a hitelemet, mely nagy könnyebbség számomra, ami maradt, lekötöttem a bankban, majd férjem halála után kivásároltam a részét, így csak az unokáim örökölhetnek, nem lesz vita halálom után. Ami még maradt a bankban, abból most készül férjem sírköve. A pénz szépen fogy, ma még egy biztonságérzetet ad a nem túl magas nyugdíjamhoz. De: folyamatosan rettegek, hogy a magánnyugdíjak után ebbe fognak belenyúlni, ha nem lesz más már a kasszában. Ez csak egy példa a rettegésre. Igazad van, nem kell félnem, hogy egy karikatúra miatt felfüggesztettet kapok, de ha kihúzzák a lábam alól a biztonságot? Ez a fene-nagy (szólás)szabadság is elindított egy lavinát. Az emberek sokkal kevésbé tisztelik egymást, bármit megengednek maguknak, amit régen nem. Még pesti koromban olvastam a buszon munkába menet egy ujságot, egy vénasszony kitépte a kezemből és a földre vágta, megtaposta, és azt ordította, hogy: nem szégyenli magát, hogy ilyen szennylapot olvas? Mondtam neki, hogy akkor szégyellném magam, ha Magyar Nemzetet olvasnék és kérek 80 Ft-ot, mert tönkretette az ujságomat. Még neki állt feljebb. Ilyen áron nem kell nekem az a fene-nagy szabadság, én az ilyen szituációktól rettegek.
|
filiszteus |
#9587 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-09 15:47#9586: Vidéki, aki Lukrécia - is - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré Létbizonytalanságban él ma Magyarországon az emberek túlnyomó része. Ott tévedsz, hogy ezt mind a Fidsz nyakába akarod varrni, mert az olyan emberek is felelősek ezért, mint Gyurcsány Ferenc. Te tényleg annyival különb embernek tartod Magadnál Gyurcsányt, hogy indokoltnak tartod a köztetek lévő jövedelemkülönbséget? Nem gondolod, hogy a privatizáció során egyszerűen szétlopták az országot? Tudom a Zorbán is. Nem is tagadom. Meg a Boros Péter meg a Széles Gábor, meg a Kapolyi László, meg a Baja ferenc, meg az Angyal Ádám és hosszan sorolhatnám még. Pontosan ezért nem kell egymásban ellenséget látnunk. Semmi közöm hozzá, de tényleg azt hiszed van értelme súlyos pénzeket költeni egy síremlékre, hiszen a meghalt szeretteink a szívünkben élnek tovább? A férjed biztos inkább azt szeretné, ha Magadra és az unokáidra költenéd azt a pénzt. Mondom, semmi közöm hozzá és nem akarok tapintatlan lenni, de én pl. azt sem szeretném, hogy sírom legyen, ahová kijárjanak a még élő rokonaim.
|
Ezért is Gyurcsány Ferenc!!! |
#9588 Re: Re: M.H.GYF = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!2012-04-09 16:55#9587: filiszteus - Re: Re: "szétlopták az országot..." Miért pont Gyurcsány Ferenc? Miért nem Horn Gyula, vagy Medgyessy Péter? - Bár én még Vona Gábort sem tartom magamnál annyival különbnek, amennyi a köztünk lévő jövedelemkülönbség, főleg, ha a korkülönbséget is figyelembe vesszük. |
#9589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-09 16:57#9587: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré Én egyáltalán nem díjazom azt, hogy néhány ezer ember jókor volt jó helyen és sikerült megtollasodnia. Ebben Gyurcsány sem kivétel. Az természetes, hogy egy vezető ember kapjon többet, ha övé a felelősség. A baj leginkább az arányokkal van. Persze, hogy bicskanyitogató, amikor a 3/4 ország éhezik, akkor ezek még mindig maguknak szavazzák meg a költségtérítést, meg sok minden mást. Pár perce beszéltem a Párizsban élő unokanővéremmel. Meséli, hogy miket írnak a kinti lapok, mennyire elítélik az orbáni politikát és a szélsőjobb előretörését. Erről is lehetne hosszasan beszélni, biztos nem osztanád a véleményét. Én nem gyűlölködök, nekem attól (lenne) suép a világ, ha különféle világnézetek, vallások szépen megférnénrk egymás mellett. Amíg ez nincs meg, marad a folyamatos gyűlölködés felszinen tartása. Ez számomra borzalmas. Etttől RETTEGEK!!. Rettegni nem csak a besúgóktól és a besúgások következményeitől lehet. Én Benned sosem láttam ellenséget még virtuálisan sem, ezért levelezek veled. Kérdezed, hogy kell-e ilyen drága síremléket építtetni elhunyt szeretteinknek, jelen esetben a férjemnek. Igen, kell. Én vidéken élek, ahol az emberek erre sokat adnak. Ez speciel nem igazán érdekelne, az sem, hogy mit mond a családja, amikor idelátogatnak. Ő biztosan nem várná el, a halál nem is volt téma köztünk, hiszen 60 éves volt mindössze, meghalás szempontjából fiatal. Igaz, tavaly előtt volt egy olyan mondása, amikor egy szomszédunk temetésén voltunk fent, hogy ha egyszer meghal, akkor oda temessem, mert onnan olyan szépen látszik a Balaton. Persze nem gondolta, hogy egy év múlva sor kerül rá. A családja közölte a halála után, hogy viszik haza, mert nekem semmi közöm hozzá. Tudatták velem, hogy hol a helyem a családban. Miután nem engedtem, képzelheted a folytatást. Ilyen megalázó helyzetben még nem voltam, valószínűleg nem is leszek többé. Ezt a síremléket úgy csináltatom meg, hogy majd egyszer én is belekerülök és ha többé senki nem megy ki hozzá(nk), akkor is rendezetten, szépen álljon ott a helyén. Egy írkőavatást is fogok a református lelkésszel rendezni, kifejezetten szűk körben, kihagyva az ő rokonságát, akkor odaférek a síremlékhez. A temetésen ugyanis nem engedtek közel hozzá, nem engedtek a koporsó mögött menni. Másnap reggel felmentem a sírhoz, az én koszorúm félre volt dobva messze a sírtól. tudnék mesélni róla, most is felkavar, ahogy leírom. Azt hiszem, akkor fogok megnyugodni, mikor a síkő a helyén lesz és én külön elbúcsúzom tőle. Azt hiszem, ha van túlvilág és ő látta a szerettei viselkedését, nagyon szégyellte magát. Rá nem haragszom, nem ő tehet róla. Vele ugyanezt megcsinálták egykoron, de ő megbocsátott. Írod, hogy ő is azt mondaná, hogy az unokáimra költsem a pénzt. Hidd el, igyekszem mindent nyújtani nekik, ahol lehet, segítem őket. Azzal, hogy ezt most megcsináltatom, már nem kell majd nekik ezzel foglalkozni. Én egyébként úgy vagyok vele, hogy ha már elmentem, olyan mindegy, mi történik utánam. Végrendeletben mindent lerendezek, hogy sikerült kivásárolnom a férjem részét, semmi közöm a családjához. El sem tudom mondani, mennyire nem hiányoznak. Mikor megérkezett ide egy-egy csapat és 4 napig, mint egy cseléd, ugráltam, kiszolgáltam őket és egy köszönömöt nem kaptam soha, de az apjuk sem sokat. Ő persze majd meg reccsent értük, ez is természetes. Na, nem ragozom, ezt a részét nem sírom vissza. A férjem hiányzik, vele jó volt élni. Egy tanult, értelmes, kultúrált ember volt, akivel sok mindenről lehetett magas szinten beszélgetni, akivel jó volt egy légtérben együtt létezni.
|
filiszteus |
#9590 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-09 17:35#9589: Vidéki, aki Lukrécia - is - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré "Én egyébként úgy vagyok vele, hogy ha már elmentem, olyan mindegy, mi történik utánam." Pont erről van szó. Én nem akarom, hogy egy macerás kötelesség maradjon a gyerekeimnek a síromhoz járni. Ezért nem akarok magamnak sírt sem. Egészségtelennek és maradinak tartom a magyarországi halottkultuszt. Különösen azt, ami vidéken folyik: Lakóházban felravatalozott halott, nyitott koporsó stb. A zsidóknak van igazuk, amint meghalt a hozzátartozó, a Chevra Kadisha veszi gondozásába a holttestet és intézi a formaságokat, hiszen annak a testnek már semmi köze a szeretteikhez. Mindenestre annak biztos könnyebb ezekkel a dolgokkal megbékélni, aki tud hinni a túlvilágban. |
#9591 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-09 19:43#9590: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré Miután 140 km-re lakunk egymástól, már ez is adja azt, hogy nem kell hozzám rendszeresen járni. Egyébként még élek, nem is vagyok depis, de miután a hitetlen Balázs, ateista felfogásommal egyedül vagyok a környezetemben, valahogy meg kell ezt szervezni. Látod, én eltemettem a férjemet közel félmillió forintért, a családja nem kérdezte meg, hogy mennyivel segítsenek, a ravatalhoz viszont nem engedtek oda, úgy állták körbe, hogy még véletlen se férhessek oda. Amikor a ref.lelkész mondta, hogy megkéri a gyászoló családtagokat, először a feleséget, utána az édesanyát, gyermekeket, akkor a mama felugrott és ment a koporsó után. A sírnál dettó, a végén közölte, hogy ő olyan szépen eltemette volna. Na, ezért a mondatáért nem lesz jelen a sírkőavatáson. 3 napra 11 embernek kivettem egy 3 fürdőszobás házat, egy nem kérdezte meg, hogy tartoznak-e valamivel. Örülök, hogy túlvagyok a családon. Én pont azt szervezem meg, hogy a menyemnek, unokáimnak a legkisebb macerával járjon és ne kerüljön nekik semmibe. Ezt már megoldottam. Miután nekem másom nincs a Földön, csak ők, másra nem számíthatok. Aztán azt tesz, amit akar, akkor már oly mindegy. Ezt hidd el, hogy ő jobban igényli. A fiamat 3 éve temettük, ő hamvasztva lett, egy budapesti templom altemplomában van eltemetve. Ritkán vagyok úgy Pesten, hogy nyitva legyen az urnatemető. Menyemék is így vannak vele. Menyem azt csinálta, hogy kint van a falon az egyik legjobb fényképe, alatta egy IKEA-polc. A kép két oldalánál 1-1 váza van, abban mindig van friss virág. Hát én is oda szoktam virágot vinni. Az előbb ment az ATV-n egy film Izraelről. Még kicsit a hatása alatt vagyok. 2 éve bejártuk az egészet a férjemmel, mintha újra ott lettem volna. Látod, nem vagyok vallásos, mégis mekkora hatással van rám. Hatalmas a késztetés, hogy újra elmenjek. Ezeket addig kell megtenni, amíg egészségileg még megy a dolog. Ha már nem megy úgy a járás, akkor úgyis maradok és marad a TV, fényképalbum, számítógép. Hát jó pihenést, amennyi a hétből még maradt.. |
Vendég |
#9592 Re: Re:2012-04-09 21:05Minek válaszolsz ennek a galandféregnek? |
Lukrécia |
#95932012-04-10 11:18Szerénke és és minden József Attila szimpatizáns! |
egy baloldali |
#9594 Re:2012-04-10 13:27Kedves Lukrécia!! Köszi a meghívást egy kicsit előbb is szólhattál volna ugyan, de minden igyekezetemmel azon leszek, hogy ott legyek a barátommal együtt. Dupla öröm hiszen legalább összefutunk végre. Majd próbálkozom át rendezni a munkámat holnap utánra. Üdvözlettel!! |
Lukrécia |
#9595 Re: Re:2012-04-10 14:53Hali-Bali! Meg fogsz találni, nekem lesz a legrövidebb hajam. A szabadtéri szinpadon lesz egy irodalmi műsor, örülök neki, kicsit ki vagyok már éhezve az ilyesmire. Akkor holnap találkozunk! Ui: ahogy kaptam a hírt, továbbítottam. Addig is szia |
egy GYF szimpatizáns |
#9596 Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-10 14:55#9593: Lukrécia - "József Attila szimpatizáns" Ejnye, Lukika, Te ezt mióta tudod, hogy csak most szólsz? Nekünk is össze lehetett volna kapcsolni a keszthelyi fűnyírást a múzeum látogatással. - Képzeld, azt álmodtam, hogy Fletó jött a III.ker. Müvelődési Házba dumálni, én meg ott álltam mellette pizsamában (még gondoltam is rá, hogy kaphattam volna valamit magamra), - a bejáratnál ült egy nő, aki mondta Fletónak, hogy most verték szét a terem berendezését. Fletó azt mondta, nem baj, akkor is megtartjuk a lakossági fórumot. Lukrécia, ha van kedved, gyere el! Ha megígéred, hogy egy pár versecskémet elszavalsz, akkor - bizony Isten - lemegyek. Hol vagy, mert kerestelek telcsin? |
egy GYF szimpatizáns |
#9597 Schmitt Pál kisfia (egyem a szívét, balkezes)!!!2012-04-10 15:04 |
Lukrécia |
#9598 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-10 15:10#9596: egy GYF szimpatizáns - Re: LUKRÉCIÁNAK! Bejelentkeztem reggel a fodrászomhoz, hogy holnap valahogy kinézzek. Hát most kinézek. Én szóltam, ahogy tudtam, nem érdemlem meg a leszúrást. 7.11-kor van egy vonat a Déliből, 9.18-ra lent is van Szárszón. Visszafelé van több is, jó lenne találkozni. Hali |
L. |
#9599 Re: Schmitt Pál kisfia (egyem a szívét, balkezes)2012-04-10 15:11#9597: egy GYF szimpatizáns - Schmitt Pál kisfia (egyem a szívét, balkezes) Ez J.F.Junior! Hol találtad? |
egy GYF szimpatizáns |
#9600 Nem gyönyörűek? Nem is érdemli meg őket Paja bá...2012-04-10 15:20 |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1204 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
322 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6676 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
158 Létrehozva: 2024-10-17
Kerékpárutat Náraiba
229 Létrehozva: 2024-07-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5049 Létrehozva: 2024-06-21
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
112 Létrehozva: 2024-10-08
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
92 Létrehozva: 2024-10-07
Fecskementési incidens Fenékpuszta
1117 Létrehozva: 2024-09-23
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
73 Létrehozva: 2024-10-13
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
335 Létrehozva: 2021-12-02
Legyen verseny a magyar média- és szórakoztatóiparban!
2360 Létrehozva: 2023-01-05
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
47 Létrehozva: 2024-10-03
Adózás könnyítése
41 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
891 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ A KÖTELEZŐ PÓRÁZHASZNÁLATÉRT KUTYASÉTÁLTATÁS KÖZBEN
80 Létrehozva: 2024-09-30
Drosztengedélyek maximalizálása
28 Létrehozva: 2024-09-19
Folytatódjon tovább 2025-ben Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
134 Létrehozva: 2023-11-22