Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus

/ #9584 Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré

2012-04-09 14:38

#9570: Vidéki, aki Lukrécia - is - Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré

Bevittem a fénymásolóba egy plakáttervet, ami egy karikatúra volt és rendeltem belőle 3 másolatot. Az ott dolgozó nők vihorászatk a karikatúrán, de az egyik négyelemis liba sértve érezte magát általa és riasztotta az osztályvezetőt. Beszari elvtárs rögtön riasztotta a rendőrséget, akik már vártak, amikor a másolatokért mentem. Egy hónapig nyomoztak, kihallgatásra jártam a Tolnai Lajos utcába a Vizsgálati Osztályra, majd átadták a területileg illetékes ügyésznek vádemelési javaslattal. Az ügyész nagy ívben elhajtotta őket, hogy ilyen baromságokkal nem foglalkozik, ez nem ügy.

A nyomozók komoly gondban voltak, hogy egy hónapig nyomozgattak a nagy semmiért, ezért az őrnagyuk a VIII. kerületi pártbizottsághoz fordult segítségért. Az ottani elvtársak találtak egy buzgómócsing, gyorstalpalón végzett ügyészt, aki hajlandó volt vádat emelni.

Az ügy megtalálta a megfelelő bírónőt is, akinek "Vörös Apáca" volt a beceneve. Ő aztán mindent megtett, hogy elmeszeljen. Az ügyvédem jó ismerőse volt Tabi László, aki volt olyan rendes, hogy jelentkezett szakértőnek az ügyben, de a bíróság nem fogadta el, hanem inkább felkért egy seggfej festőművészt szakértőnek EGY KARIKATÚRA ELBÍRÁLÁSÁRA. A végén kaptam 8 hónapot, 3 évre felfüggesztve államellenes izgatásért.

NEM HINNÉM, HOGY MANAPSÁG A "FIDESZ DIKTATÚRÁBAN" TUDNÉK OLYAN KARIKATÚRÁT RAJZOLNI, AMI ILYEN KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁRNA!

Azért lehet nyugodtan rettegni, ha jól esik.