Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
V. kerületi |
#9651 Re: V., Erzsébet tér 5. IV. 1.2012-04-11 22:38#9649: V. kerületi - V., Erzsébet tér 5. IV. 1. "Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent...", nekem mindent, mert én itt lakom 25 éve, és az utóbbi 10 év alatt 3650x számoltam ki, hogy a Nemzeti Színház épülete - a hozzátartozó parkolóval együtt - kényelmesen elfért volna a GÖDÖR helyén. Ahova 3 METROVAL, valamint több VILLAMOS- és AUTÓBUSZJÁRATTAL LEHET KÖZLEKEDNI, oda VÉTEK szgk-val menni? - Ezért HIBA volt a NEMZET SZÍNHÁZÁT "kitenni a külső D vágányra". |
Lukrécia |
#9652 Re: Re: V., Erzsébet tér 5. IV. 1.2012-04-11 23:05#9651: V. kerületi - Re: V., Erzsébet tér 5. IV. 1. Tompa vagyok, nem jöttem rá, hogy a Nemzeti kapcsán tetted fel. El is távozom a tentébe. Jó éccakát. |
filiszteus |
#9653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-04-12 00:58#9648: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nem szántam cinikusnak, amit írtam. Tényleg elismerem ennek a kormánynak sok hibás döntését, de szerintem Te nagyon az érzelmeidre hallgatsz és gonoszságot és rossz szándékot látsz ott is ahol nincs. Én így látom és sajnos alapvetően nincs nagy különbség az ú.n, jobboldali és az ú.n. baloldali párt között. Én az MSZ(m)P múltját nem tudom megbocsátani és ezért tartom a kisebbik rossznak a FIDESZT, de igazán csak a Jobbikban bízom. Bennük is csak mérsékelten. |
Lukrécia |
#9654 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-04-12 02:42#9653: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Igen, én sok esetben nem tudok nem az érzelmeimre hallgatni. Ez igaz, de én meg úgy látom, hogy - belátva azt, hogy sz MSZMP is és az MSZP is rengeteg hibát elkövetett, a FIDESZ tenyérbemászó arroganciája és mindenkit eltaposó stílusa mindkettőt kenterbe veri. A JOBBIK-ban ne is haragudj, de nem tudok bízni, ne legyen igazam. |
V. |
#9655 GYURCSÁNY FERENC2012-04-12 09:38NEM INDUL ELJÁRÁS GYURCSÁNY FERENC ELLEN A MÁRCIUS 15-I BESZÉDE MIATT.ÉPPEN MOST OLVASTAM. HÜLYE ROSSZINDULATU BARMOK AKIK FELJELENTETTÉK!!!!!!!!!! |
V. |
#9656 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-04-12 09:44#9654: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIA MIT AKARSZ TE A JOBIKKAL????? REMÉLEM SEMMIT!!!!!! MARADJUNK ANNYIBAN, HOGY NEM TUDSZ BIZNI BENNE ÉS NEM IS FOGSZ ÉS IGAZAD VAN!!!!!!! |
Lukrécia |
#9657 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-04-12 09:51#9656: V. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jó reggel(i)t! Olvasd el még egyszer a válaszomat, amit Filikének írtam, ő leírta, hogy az MSzmp/MSZP-ben nem bízik, a FIDESZ-ben sem, ő egyedül a Jobbikban. Erre én meg megírtam neki, hogy én pedig a Jobbikban nem tudok bízni. Bár ne lenne igazam. Írtam neki úgy éjjel 1/2 3 felé. Ma is mosott kaka leszek, valami front lehet, ha összerakom, nem aludtam összesen 3 órát. Más: Nem tudod, mi van Szerénykével? Napok óta nem hallat magáról. LEhet, hogy vidéken turnézik a rokonoknál? |
V. |
#9658 Re: Re: V., Erzsébet tér 5. IV. 1.2012-04-12 09:51#9651: V. kerületi - Re: V., Erzsébet tér 5. IV. 1. NEKED IS IGAZAD VAN. EZEK CSAK DAFKE ÉPITETTÉK A PRÉRIRE A NEMZETIT. ELFÉRT A NEMZETI A RÉGI HELYÉN IS, AMI SOKKAL KISEBB MINT AZ ERZSÉBET TÉR VAGY A GÖDÖR. ÉS AHOVA ENNYIKÉPPEN LEHET KÖZLEKEDNI MINDEN IRÁNYBÓL, ODA MINEK KÉNI KOCSIVAL MENNI?????? MEG SEM ENGEDNÉM, HOGY A SZÉP ERZSÉBET TÉRRE KOCSIVAL LEHESSEN MENNI.A NEMZETI MINDIG IS A BELVÁROSBAN VOLT NEM PEDIG A SOROKSÁRI UTON, AHOVA MÁR UTLEVÉL KELL!!!!!! |
Lukrécia |
#9659 Re: Re: Re: V., Erzsébet tér 5. IV. 1.2012-04-12 09:54#9658: V. - Re: Re: V., Erzsébet tér 5. IV. 1. Azt írtad le, amit tulajdonképpen én akartam érzékeltetni tegnap, mikor azt írtam, hogy erőfitogtatásból kirakták a város szélére egy koszos ipari területre. Ma már szépül az a környék, de én továbbra is fenntartom, hogy a nemzet színházának a főváros közepén van a helye. Te jobban leírtad a Te és én gondolatainkat. |
V. |
#9660 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-04-12 09:58#9657: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SZIA LUKRÉCIA! SZERÉNKE A GYF SZIMPATIZÁNS LETT NEM VETTED ÉSZRE?????? JÓ NEVET VÁLASZTOTT A LEGJOBBAT. MERT GYURCSÁNY FERENC A LEGJOBB!!!!!! CSA. |
Lukrécia |
#9661 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-04-12 10:29#9660: V. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jó neki, biztos többet aludt, mint én. |
egy GYF szimpatizáns |
#9662 Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-12 12:53#9657: Lukrécia - Re: Re: "Nem tudom mi van Veled?" Jó estét, Lukrécia! Remélem, nem komoly, amit írsz? - én minden nap írtam, tán elfeledted a közös jelszavunkat: MHGY! Csak nem szerelmes vagy? Egyébként a képet is én raktam fel, csak azért, hogy lehessen látni, hogy abból a magasságból igazán jól szemrevételezhető az Erzsébet tér. Manzárd alatti utsó emelet, ami IV., de mire fölérsz V. lesz, mert van egy egész félemelet is. Én az Önk., Mednyánszky Ágika a Köv. felőli oldalon lakik, alattam a Mandula Petra családja, de ezt meséltem már, amikor mondtad, hogy valami Lilla lakik ebben a házban és én mondtam, hogy az ki van zárva. A manzárdba a hátsó lépcsőházból lehet feljutni, ott lakik a legkedvesebb szomszéd, akivel a konyhaablakból szoktam duncsizni. Náluk az egész család szakmája ua., mint apámé (tudod). A fenti hsz-om az Ő általuk elmondottakat tartalmazza, hiszek nekik, mert 25 éve ismerem őket és beszélnek franciául is... Lukrécia! Gyere fel hozzánk, mellettem nincsenek hétköznapok, biztosan jókat tudnál horpasztani. Május 6-án jön egy barátnőm egy hétre, - vagy előtte, vagy utána!!! Annak is addig szoktam dumálni, amíg el nem kezd horkolni. Gondold meg, legalább megpillanthatjuk egymást... Pusz. |
egy GYF szimpatizáns |
#9663 Re: FILISZTEUSNAK!2012-04-12 13:01#9653: filiszteus - Re: Re: "Bennük is csak mérsékelten." Ez egy szép kis mondat. ("Az ember viselkedjen a meggyőződése szerint!")? |
egy GYF szimpatizáns |
#9664 Re: VILMOSNAK!2012-04-12 13:17#9660: V. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Szia! Írjatok többször Lukréciának, mert már nem lesz annyi időm nekem sem a levelezésre. - Na, úgye, hogy nem kellett bejelentenem a jelenlegi névváltoztatást? - Azért fogalmazzunk inkább úgy, hogy - szerintünk - Gyurcsány Ferenc a legjobb, hiszen azért is tartozunk a szimpatizánsi köréhez és azért szeretjük Őt. |
egy GYF szimpatizáns |
#9665 Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-12 13:31#9661: Lukrécia - Re: Re: "Jó neki..." Lukrécia, én mindig keveset alszom! - de valószínűleg, most melegfront van, mert álmos vagyok és majdnem fáj a fejem is. Lehet, hogy kajálok és alszom egyet, ha még akkor is álmos leszek. Sz. Olvastad GYF-ről a hírt, amit V. írt? |
Lukrécia |
#9666 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-04-12 14:51Senki nem cáfolja, hogy GyF. a legjobb, legalábbis a mi táborunkban senki sem. Viszont, miután a FIDESZ annyi mocskot, átkot szórt rá a leggátlástalanabbul az egyszerű embereket manipulálva, nem lesz könnyű a fejekben rendet tenni. Én első perctől nem hittem el azt a sok mocskot, amit a fejére zúdítottak, tehát az én fejemben rend van. |
Lukrécia |
#9667 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-12 14:55#9665: egy GYF szimpatizáns - Re: LUKRÉCIÁNAK! Igazad van, olyan rövid az élet, nem szabad azt is alvással még rövidebbé tenni. Azért, ha elgondolkodok, felteszem magamnak a kérdést. Ha nem alszom ki magam, hasznavehetetlen vagyok, fáradt vagyok, nyűgös vagyok, mogorva vagyok és még sorolhatnám tovább. Az egészségem romlik, hisz nem kapta meg a szervezetem azt a pihenést, amihez az alvással jut. Akkor most mi a jobb? Igenis, kell aludni, mert annál jobb nincs, mint egy kellemes ébredés - a kedvessel. Hát nekem az utóbbi már nem adatik meg. |
egy GYF szimpatizáns |
#9668 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-12 15:39#9667: Lukrécia - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Hali, itt vagy még? - Azért mondtam Neked, hogy "jöjjön ki Óbudára"..., Itt annyi kedves van, mint a zállat. Gyere el hozzánk! Lehet, hogy néha, ha nem úgy van valami, ahogy KELL, akkor káromkodom, mint a kocsis, de a többi körülmény átlagon felüli. Ez a lány idegesít, ha itt van és olyankor magamban beszélek, olyan többesszám nyolcadik személyben, de attól még tudja, hogy neki szól. Bár amióta megláttam az apja BMW-jét, egy kicsit visszavettem... Az apja 38 éves és hirtelen ránézve asszittem, hogy a Szandokán?! Bécsben dolgozik már 16 éve. Az anyja elkapta őt fiatalkorúként és megszületett Cufi. Még van egy most ballagó fiú tesója. - Nem aludtam ám, mert telefonáltak és kész. Most viszont télleg kajálok és lehet, hogy alszom??? Ma nem igen kellett semmit csinálnom szerencsére, tegnap belehúztam. Pusz. Sz. Nálam ui. nélkül nem megy: - Ha, Filike, egy kicsit kedvesebb lenne, akkor megpróbálhatjuk kicsalni egy fórumra ide, Büdösbütykösre... Tudod, ha ló nincs, a Jobbik is megteszi. |
Lukrécia |
#9669 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!2012-04-12 16:08#9668: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! Ne hergeld az alvó oroszlánt! Én most készülődök, mert holnap felutazom Pestre, szombat du. jövök vissza. Voltam itt egy háztáji gazdaságban, vettem 3 féle kecskesajtot, az egyik nekem teljesen újfajta, isteni: medvehagymás. Azt viszek a sógornőmnek, megb a gyerekeknek is. Most nagyon sűrű lesz a programom. Most megyek dolog van. |
Vendég |
#9670 Re:2012-04-12 21:31 |
Vendég |
#96712012-04-12 21:39Mi van, büdöskomcsi férgek, nagyon hallgattok. Elfogyott a téma? |
L. |
#9672 Re:2012-04-12 22:45 |
Vendég |
#9673 Re:2012-04-13 03:35#9670: - Re: - Szemtelen is, randa is... 1.) A Fény u-i piacot a Fidesz szokta lerohanni. - Ja, meg az ilyen büdöskomcsizós piaci legyek, mint te. 2.) Vagy két piac van? - Számold meg! |
Lukrécia |
#9674 Re: Re:2012-04-13 07:55Az embernek tényleg elmegy a kedve a fórumtól az ikyen döglegyelk miatt. Én mindenesetre most kicsit eltűnök. Üdv. |
Vendég |
#9675 Re:2012-04-13 13:39VÉGRE ITT VAGY!!! A QURVA ANYÁDAT NYOMD TEHERBE TE FASISZTA GÖRÉNY!!!!! GYERE IDE ÉS AKKORÁT RUGOK BELÉD, HOGY ELSZÁLLSZ, MINT A GYŐZELMI ZÁSZLÓ!!!!! SZÓLJÁL, HOGY HOL RUGDOSHATOK A V@LAGADBA TE BÜDÖSKOMCSIZÓS F@REK????????? AZZAL TÖRŐDJ, AMI RÁD TARTOZIK. MONDD MEG HOGY HOL RUGHATOM SZÉT A BÜDÖS V@LAGADAT????? IRD LE, HOGY HOL ÉS MIKOR????? TE SUNYI FOSTARTÁLY, NE PARÁZZÁL HA MÁR ITT GÖRÉNYKEDSZ!!!!!!! BESZ@RI F@SZJANKÓ SZEDD ÖSSZE MAGAD. LEGALÁBB EGY ALAPOS POFÁNVÁGÁSRA ÁLLJ KI. NE ITT ELBUÚVA VIGÉCKEDJ!!!!! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1204 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
322 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6676 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
158 Létrehozva: 2024-10-17
Kerékpárutat Náraiba
229 Létrehozva: 2024-07-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5049 Létrehozva: 2024-06-21
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
112 Létrehozva: 2024-10-08
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
92 Létrehozva: 2024-10-07
Fecskementési incidens Fenékpuszta
1117 Létrehozva: 2024-09-23
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
73 Létrehozva: 2024-10-13
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
335 Létrehozva: 2021-12-02
Legyen verseny a magyar média- és szórakoztatóiparban!
2360 Létrehozva: 2023-01-05
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
47 Létrehozva: 2024-10-03
Adózás könnyítése
40 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
891 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ A KÖTELEZŐ PÓRÁZHASZNÁLATÉRT KUTYASÉTÁLTATÁS KÖZBEN
80 Létrehozva: 2024-09-30
Drosztengedélyek maximalizálása
27 Létrehozva: 2024-09-19
Folytatódjon tovább 2025-ben Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
134 Létrehozva: 2023-11-22