Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9657 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-12 09:51

#9656: V. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jó reggel(i)t!

Olvasd el még egyszer a válaszomat, amit Filikének írtam, ő leírta, hogy az MSzmp/MSZP-ben nem bízik, a FIDESZ-ben sem, ő egyedül a Jobbikban. Erre én meg megírtam neki, hogy én pedig a Jobbikban nem tudok bízni. Bár ne lenne igazam. Írtam neki úgy éjjel 1/2 3 felé.

Ma is mosott kaka leszek, valami front lehet, ha összerakom, nem aludtam összesen 3 órát.

Más: Nem tudod, mi van Szerénykével? Napok óta nem hallat magáról. LEhet, hogy vidéken turnézik a rokonoknál?

Válaszok

V.

#9660 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-12 09:58:59

#9657: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

SZIA LUKRÉCIA! SZERÉNKE A GYF SZIMPATIZÁNS LETT NEM VETTED ÉSZRE?????? JÓ NEVET VÁLASZTOTT A LEGJOBBAT. MERT GYURCSÁNY FERENC A LEGJOBB!!!!!! CSA.

egy GYF szimpatizáns

#9662 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-12 12:53:18

#9657: Lukrécia - Re: Re: "Nem tudom mi van Veled?"

Jó estét, Lukrécia!  Remélem, nem komoly, amit írsz? - én minden nap írtam, tán elfeledted a közös jelszavunkat: MHGY! Csak nem szerelmes vagy?

Egyébként a képet is én raktam fel, csak azért, hogy lehessen látni, hogy abból a magasságból igazán jól szemrevételezhető az Erzsébet tér. Manzárd alatti utsó emelet, ami IV., de mire fölérsz V. lesz, mert van egy egész félemelet is. Én az Önk., Mednyánszky Ágika a Köv. felőli oldalon lakik, alattam a Mandula Petra családja, de ezt meséltem már, amikor mondtad, hogy valami Lilla lakik ebben a házban és én mondtam, hogy az ki van zárva. A manzárdba a hátsó lépcsőházból lehet feljutni, ott lakik a legkedvesebb szomszéd, akivel a konyhaablakból szoktam duncsizni. Náluk az egész család szakmája ua., mint apámé (tudod). A fenti hsz-om az Ő általuk elmondottakat tartalmazza, hiszek nekik, mert 25 éve ismerem őket és beszélnek franciául is...

Lukrécia! Gyere fel hozzánk, mellettem nincsenek hétköznapok, biztosan jókat tudnál horpasztani. Május 6-án jön egy barátnőm egy hétre,  - vagy előtte, vagy utána!!! Annak is addig szoktam dumálni, amíg el nem kezd horkolni. Gondold meg, legalább megpillanthatjuk egymást...  Pusz.