Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy GYF szimpatizáns

#9668 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-12 15:39

#9667: Lukrécia - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Hali, itt vagy még? - Azért mondtam Neked, hogy "jöjjön ki Óbudára"..., Itt annyi kedves van, mint a zállat.  Gyere el hozzánk! Lehet, hogy néha, ha nem úgy van valami, ahogy KELL, akkor káromkodom, mint a kocsis, de a többi körülmény átlagon felüli.  Ez a lány idegesít, ha itt van és olyankor magamban beszélek, olyan többesszám nyolcadik személyben, de attól még tudja, hogy neki szól. Bár amióta megláttam az apja BMW-jét, egy kicsit visszavettem... Az apja 38 éves és hirtelen ránézve asszittem, hogy a Szandokán?! Bécsben dolgozik már 16 éve. Az anyja elkapta őt fiatalkorúként és megszületett Cufi. Még van egy most ballagó fiú tesója. - Nem aludtam ám, mert telefonáltak és kész. Most viszont  télleg kajálok és lehet, hogy alszom??? Ma nem igen kellett semmit csinálnom szerencsére, tegnap belehúztam. Pusz. Sz.

Nálam ui. nélkül nem megy: - Ha, Filike, egy kicsit kedvesebb lenne, akkor megpróbálhatjuk kicsalni egy fórumra ide, Büdösbütykösre... Tudod, ha ló nincs, a Jobbik is megteszi.

Válaszok

Lukrécia

#9669 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-12 16:08:05

#9668: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Ne hergeld az alvó oroszlánt!

Én most készülődök, mert holnap  felutazom Pestre, szombat du. jövök vissza. Voltam itt egy háztáji gazdaságban, vettem 3 féle kecskesajtot, az egyik nekem teljesen újfajta, isteni: medvehagymás. Azt viszek a sógornőmnek, megb a gyerekeknek is. Most nagyon sűrű lesz a programom.

Most megyek dolog van.