Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

#9701 Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 15:35

#9700: filiszteus - Re: Re: hosszútávú mocskosság... 

Nem irigyellek. Mindenkit sajnálok, akinek a nehezen megszerzett élete munkáját el akarják venni. Nem tudom, hol laksz, nyilván valahol a budai hegyekben. Tegnap A Beregszászi úton jártam. Itt 90 előtt az egyik legnagyobb budapesti laktanya volt, ma elit lakópark van a helyén. Gyerekkoromban rengeteg üres telek állt itt, ma minden be van építve, gyrázsnyi üres terület nincs. Gondolom, itt is aranyárban van minden.

Én áldom az eszem, hogy a hátam mögött hagytam a budapesti létet, biztos én is erre a sorsra kerülnék. Nem adnám semmiért azt az élményt, amiben majd minden nap részem van, hogy a szarvasok a kert végében a patakparton legelnek. Aki teheti, kövessen, költözzön vidékre.

Vendég

#9702 Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 15:38

#9700: filiszteus - Re: "sokat ér az ingatlanuk, amit nem akarnának eladni"

Ezt - úgy tűnik - OV is így ítéli meg!  Hiszen ezért is fizettet olyanokkal, akiknek már nincs mit eladni. Szerinte sem a szükség a nagyúr!

Lukrécia

#9703 Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 15:49

#9702: - Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság... 

Hú, de igazad van. Én is így akartam az előbb megfogalmazni, a végén egész más lett belőle. Azért az is igaz, amit én írtam.

megháborodott

#9704 Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 16:15

#9697: Felháborodott - Re: - elmebajos

Nézd, "én igazán csak a Jobbikban bízom" és Csernus doktorban.

Felháborodott

#9705 Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 16:28

#9704: megháborodott - Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság... 

Akkor Te tényleg megháborodtál, már ami a mondatod első felét illeti.

egy GYF szimpatizáns

#9706 Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 17:14

#9701: Lukrécia - Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

Ugye, nekünk is volt a Hármashatárhegytől és a Dunától kb. 5-6 percre, sk. épített - szuterénnel együtt - 3 szintes, szabályos négyzet alakú, saroktelken lévő, 10 éves csház. Mit ne mondjak, marhára nem akartunk volna onnan elköltözni. Úgy volt megépítve, hogy életünk végéig ott lakhattunk volna, a kölkeinkkel is.  Flórián tér (2 buszjárattal) 2 percre, a Batthyányi tér HÉV-vel 10 percre, a Flóriánról mindenféle buszjáratok voltak. Ez volt a Belvároshoz legközelebb eső családi házas övezet!  Eszméletlen szép és jó környék volt. A hegyre jártunk szánkózni, crossmotorozni, cseresznyét lopni, a Dunára fürödni, Aquincumba szám háborúzni, Rómaiba szórakozni és csónakázni.  - SZANÁLÁS!!! -  A második szomszédunk, szegény Beck néni, abba halt bele, hogy nem akart elköltözni. .

A fenti körülményekből úgy b.sztak ki minket, mint a f.só macskát, egy 4 szobás kecóba. Ennyi.

TÖRVÉNY!!!

TÖRVÉNY!!!

TÖRVÉNY!!!

Lukrécia

#9707 Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 18:23

#9706: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság... 

Nekem a nagymamámák vettek oda egy vidéki családot az 5 szobás 230 nm-es belvárosi lakásba, nehogy társbérletesítsék. Na, ez a kellemes albérlőcsalád 5 évig élt nálunk, majd szereztek egy saját lakást a szomszéd házban, a nő kirúgta a férjét és jött hozzánk, férjül vette az apámat. Közben a nagyszüleim 1963-ban  leadták a lakás egy részét, aki megvette, annak lett 2 szoba hall, komfort, nekünk 116 nm 3 szoba komfort. És lett egy mostohám meg két mostohatestvérem, miután a nagymamám meghalt. Addig nem mertek semmit nyíltan vállalni, azután felgyorsultak az események. Ha Te láttál már boszorkát!!! seprűnyelet a lába közé vette volna, biztos elszáll, de hát nem is ismerte a seprűt. 6 elemivel akkora naccságává vált egy pillanat alatt, hogy azt el sem tudod képzelni. Na, nem dühöngök, már nem él, a nap meg szépen süt.

egy GYF szimpatizáns

#9708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 19:53

#9707: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

Lukrécia!  Az én Apám huszonévesen éjjel építkezett, nappal segédmunkásként dolgozott a 45. sz építőipari vállalatnál, majd betanított burkoló lett. Annak idején csak 2 év ép.ip. meló után lehetett bejutni az egyetemre. Apám érettségi után 2 évig tiszti suliba járt Bp-en, ekkor jött 56 és visszament Zalába, ahol tanácstitkár lett. Nagyszüleim meghaltak és Anyukám örökségéből lett megvásárolva az a III.ker-i telek+szuterén, ahol laktunk, amíg elkészült a ház. Mindössze ebből b.sztak ki minket. TÖRVÉNY!!!

Oszt' egyszer csak marha jól ment, Apám mindig annyit melózott, mint a zállat. Hétvégeken rengeteg tervrajz, ebből dőlt a lóvé. Persze akkor már főépítésvezető is volt. Felépített egy kis házikót a Dunakanyarban, amibe 3 év múlva belecsapott a villám. Következő évben épített egy másikat, szintén sk. (Ez kb. a szanálással esett egy időbe.) Egész életében építkezett, az Öcsié 300 nm, itt a hegyódalban. A Zöcsi is (mindig így szólítom) rengeteget dolgozott és keresett is, ez tény.

Nálunk csak én vótam ilyen amilyen. A Szüleim engem annyit gyóntattak, én meg mindig a plafont néztem, meg vakaróztam, de hál' Istennek minden szavukra emlékszem!!!  Ezért is hiszem azt, hogy az én Szüleimnél senki nem lehet jobb!!!  Én meg egy rohadt K vók, mert borzalmasan viselkedtem velük, előbb utóbb ebbe döglök bele.

Szia, most megyek adózni a templomba.

V.

#9709 FIDESZ UNDOROM VAN!!!!!!!!!!

2012-04-15 22:26

SZIASZTOK, NE KESEREGJETEK LESZ EZ MÉG ROSSZABB IS. ANNAK IDEJÉN MI IS SZÁMOLTUK, HOGY MENNYI INGATLANADÓT KELL FIZETNI EGY PESTHIDEGKÚTI HÁZRA. UGY EMLÉKSZEM, HOGY CSAK A 30 MILLIÓSOK FELETTI UTÁNI RÉSZÉRT KELLETT VOLNA. A SZÜLEIM HÁZA KB. 45 MILLA. A 15 MILLIÓ UTÁNI RÉSZÉRT KIBIRTUK VOLNA FIZETNI, HA NEM IS KITÖRŐ ÖRÖMMEL. HÁRMAN VAGYUNK ÉS A SZÜLEIM NYUGDIJA 180 EZER FT. ÉN IS KERESEK NÉHA ETTŐL EGY KICSIT TÖBBET. KÜLÖNBEN IS GYURCSÁNY FERENCÉRT SZIVESEN HOZTUNK VOLNA ENNYI ÁLDOZATOT, MERT NAGYON SZERETJÜK ŐT. EZEKNÉL A KÖCSÖGÖKNÉL MÉG, HOGY A PANELOSOK IS FIZESSENEK EZT NEM HISZEM EL. MÁR BOCS, DE  A ZORBÁN ORRA ALÁ KIVÁNOK EGY BÜDÖS FINGADÓT!!!!!!!

hitetlen

#9710 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 23:53

#9708: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság... 

Jó az Neked? Tegnap a Wekerlén templomban voltam. Ott van a Munkás Szent József templom, altemplomában urnatemető. Érintett vagyok, amikor tudok, odamegyek. Délelőtt hatalmas tömeg volt a templomban annak ellenére, hogy szombat volt és normál napokon nem misenap. Most éppen három ifjú kispapot szenteltek fel. Annyi fiatal volt, hogy meg voltam döbbenve. Én, az ateista ilyenkor mindig megdöbbenek. Persze lehet, hogy a hívők az én felfogásomon döbbennek meg, bár ez nem valószínű, mert egy hívő emberrel nem kezdek el vitatkozni azon, hogy kinek van igaza, ők meggyőzhetetlenek. Ezen felül van eset, amikor azt mondom, hogy a hit csodákra képes, vagy aki hívő, a saját személyes drámáját könnyebben dolgozza fel. Nem is tudom, miért kanyarodtam ebbe az irányba, talán mert a templomba mentél adózni. Oda jattolsz, a papok meg misén szítják a hangulatot a baloldal ellen, vagy utasításba adják, hogy hová kell szavazni. Volt szerencsém hallani a legutóbbi választáskor.

egy GYF szimpatizáns

#9711 Re: FIDESZ UNDOROM VAN!!!!!!!!!!

2012-04-16 00:00

egy GYF szimpatizáns

#9712 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-16 00:12

#9710: hitetlen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

Elnézést, Te kis Hitetlen, azért bennem higgyél: mi a Tropicana és tsait hívjuk templomnak.

egy GYF szimpatizáns

#9713 LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-16 02:30

Hétfőn 10:25-kor kezdődik a Monte Carlo atp 1000 torna. Ez nem kötelező, de Nadal - meglásd - ott lesz, mert Ő a salakkirály (szerintem salakmatyi). Vazze, egész a gatyájukig csupa salakok. Ez a torna talán 500-as lehetne, de több nem. RF nem indul, mert nem kötelező. Vannak, akik szeretik, vagy van kedvük hozzá, azok indulnak. Folyton Nadal nyeri meg, de most Djoko is indul kivételesen, gondolom, mert idén bukott pontokat. Ő, amit itt kap, az tiszta haszon, mert tavaly nem indult, magyarul nincs védendő pontja. Nadalnak meg kell nyernie a tornát, hogy ne bukjon pöttyöt. Nekem mindegy, ki nyer?! Van egy-két vki., akinek majd szurkolok, végre napközben!!! Szép álmokat!  (01:17 van, 5 perc múlva alszom.)

hitetlen

#9714 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-16 08:41

#9712: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság... 

Látod, milyen tudatlan vagyok? Itt nálunk csak egy maszek cukrászda van, én oda járok.

Lukrécia

2012-04-16 14:18

Szerényke, hol vagy? Napok óta nem jöttél elő!!! Megbántottalak valamivel, vagy Károly bácsi kergetett meg/el?

egy GYF szimpatizáns

#9716 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-16 16:13

#9715: Lukrécia -

Szia, Lukrécia! Figyelj mán oda, írtam iccaka, hogy "kezdődik végre az európai tenisztorna", ezt nyomják egész őszig, reggeltől estig.

Tegnap pedig szerencsém volt, mert én a 15-ből a 28, 14 két szomszédját rakom és bejött. Ha ez így bejön, akkor utána a 13 két szomszédja és az 5-ös! Ez így egy kiló volt. Majd feladjuk belőle a sárga csekkadót, ilyenkor szoktuk kapni a csekkeket.

Egyébként lehet játszani a neten is, csak az levág, ha gyengén rakod eltalálod, ha erősen, akkor nem. Akinek van kedve pötyögni, össze lehet vakarni úgyis 3-4 ezer Ft-ot. Csak nekem elfogy a türelmem, oszt fölrakom mindet, az meg megy a levesbe.

Én meg megyek teniszezni, pusz: Sz.

Lukrécia

#9717 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-16 16:42

#9716: egy GYF szimpatizáns - Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Igazad van, jobban jársz, mint én. Én mazochista vagyok, mert a parlamenti közvetítést hallgatom, de szerencsére a másik szobában vagyok, még innen is felrobbanok, olyan pofátlan némelyik fidesznyik a válaszával.

egy baloldali

#9718 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-16 18:38

#9717: Lukrécia - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Szép estét. Most értem haza elég sok munkám akadt. Nem baj legalább lesz miből adózni, csak legalább tudnám mire költik?? Nekem is kellett volna ingatlanadót fizetnem valamennyit, őszintén szólva nekem is cinkes lett volna, mert nem mindig van ugy munkám mint mostanában. Persze a gyerekeim akarják, hogy megtartsam a szülői házat!! Mondtam is nekik, hogy akkor majd ők fizessék az adót hiszen nekem nem kell ekkora ház egyedül. Azt gondolom, hogy minden egyes eset más és más. Jelenleg itt csend van mindenről, de több helyen én is látom, hogy vezetgetik be az ingatlanadót az önkormányzatok. Ha kell akkor fizetünk, mit tehetünk mást?? Orbán még ezt sem meri felvállalni, hogy egységesen bevezessék inkább ráveri a balhét az önkormányzatokra. Ebből is látszik, hogy milyen aljas sunyi alak a miniszterelnök.Lukrécia pedig legyenl résen a parlamenti közvetítéseknél, ő a nyugdijas nemde????

Vilmos te pedig HIVJÁL fel!! Csak mert kerestelek.

Sziasztok.

Vendég

2012-04-16 21:00

sziaztok erikavagyok léci irjatok visza
nagyon szépenkérlek
Tanító néni

#9720 Re:

2012-04-16 21:25

#9719: -  

Szia, Erika! Beszállhatsz a levelezésbe, ha megtanulsz helyesen írni. Mondatot nagybetűvel kezdünk, tulajdonnevet szintúgy és külön szóba írjuk a nevünket. A légyszíves rövidítése nem léci, hanem légyszi.. Vissza 2 sz-el, azaz ssz-el írandó. Nagyon szépen kérlek - helyesen leírva az utolsó mondat.

Amit fent másfél rövid sorban leírtál, hemzsegett a helyesírási hibáktól. Hány hibát ejtessz, ha nem másfél sort írsz? Ebben 8-at találtam, de ha átolvasom, lehet, hogy találok még. Találtam is: írjatok hosszú ííííííííííííííííííí.

Vendég

#9721 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-16 21:45

#9718: egy baloldali - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Szia, Baloldali!

Örülj, hogy van munkád, legalább Neked. A MÁV-nál hamarosan elbocsátanak mintegy 1500 embert. Örülj, hogy nem ott dolgozol. Nekem jó, én nyugger vagyok még abból a fajtából, aki kap valamennyit.

Nekem nincs gondom az ingatlanadóval, az én palotámat 6 millára értékelte a NAV. Én amikor felszámoltam a pesti létet, minden pénzemmel, ami a házvásárlás után maradt a pesti lakáseladásból, a gyerekeket támogattam. Amennyim van, abból igyekszem megélni - egyenlőre megy. Hogy mi lesz holnap, nem tudom, majdcsak megleszek valahogy. Egyébként is jön a nyár, már gólyákat is láttam.

Most TV-t nézek, majd holnap írok többet.

Szia

Era

#9722 Re: Re:

2012-04-16 21:50

#9720: Tanító néni - Re:

Kedves Tanító néni!  Légy szíves, Te pedig írd külön a légyszívest! Továbbá az ejtessz szócska mindössze 1 sz. Azért kösszönöm, hogy viszaírtál, legalább tanulgatunk egymástól.

kiváncsi

#9723 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-16 22:17

#9721: - Re: Re: Re:  LUKRÉCIÁNAK!

Te kis Huncut, mit keresnek ott a gólyák? Inkább az Áderral foglalkozzál, már négy gyermeke van és - állítólag - szeretne még kettőt, hogy egy kalap alatt meglegyenek az unokák is.

Tanító néni
Vendég

#9724 Re: Re: Re:

2012-04-16 22:44

filiszteus

#9725 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-17 01:00

#9723: kiváncsi - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

És, ha még azt látnád, milyen szépek a gyerekei!