Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

#9776 Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-17 22:26

#9775: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Ok, köszi,  ilyen az, mikor két hozzá nem értő tehetetlenkedik. Nekem messze vannak az unokák, a faluban kb. 580-an lakunk, abból 575-en biztos nem értenek hozzá. Van olyan öreg, éppen most hallottam, hogy mai napig nem hajlandó felkapcsolni a villanyt, még világosban elmegy aludni, csak elemes rádiót kapcsol be, amit visz mindenhová magával és az egész világra haragszik. Persze vannak normális emberek, főleg ők, ez nagyon ki van így sarkítva.

egy GYF szimpatizáns

#9777 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-17 22:47

#9774: Lukrécia - Re: LUKRÉCIÁNAK!

Ha most nem ment át ez a tetű, akkor kidobom a szemétbe! Én sem tudok senkinek szólni, mert nem is tudják, hogy van.

Lukrécia

#9778 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-17 22:59

#9777: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Azt hiszem, Filike írta meg a tutit kicsit feljebb, hogy le kéne szűkíteni, de hogy hogyan? Nem tudom. Valószínűleg azért nem tudom megnyitni, mert sok helyet foglal. Mi lenne, ha egyesével tennéd fel a képeket? Talán akkor nem terhelné meg annyira a rendszert.

Filike ne olvassa el, mert lehet, hogy oltári baromságot írtam, még kinevet.

Lukrécia

#9779 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-17 23:58

#9777: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Nyugodj meg, végre átjött. Nem bírtál volna aludni, ha nem sikerül, ugye? Kinek az emilcímén küldted? Igaz, mindegy is.

Te fiad sincs jóképűség híján!

Jó éjt

egy GYF szimpatizáns

#9780 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-18 00:01

#9779: Lukrécia - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Megjött a gyermek és odaadtam neki a címeddel, hogy küldje el, így akkor nem tudta meg, hogy nekem is van ez a baromság.  Jóccakát!

filiszteus

#9781 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-18 00:34

#9778: Lukrécia - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Nem nevetlek ki , mert jól gondolod: egyesével kellene elküldeni a képeket. Sajnos nem tudok így látatlanban tanácsot adni, mert nem tudom milyen programjaid vannak, amiben le tudnád őket kicsinyíteni, de, ha külön lehet választani, úgy is jó.

egy GYF szimpatizáns

#9782 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-18 02:10

#9779: Lukrécia - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Hali!  Megvártam, hogy feltegyék a holnapi programot, csak szólok: 10:30-kor kezd RF-pótlóm, jr. Dolgopolov Tomic-csal.

Más: Filike úgy rám förmedt, hogy túltett azon a srácon, aki lenyomott egy sallert - 15 éves koromban - a Flórián téren, mert elküldtem a francba, amiért megjegyzést tett rám. Sovány vigasz, de megkapta a beosztását egy szemből érkező csapattól. Életem egyetlen pofonja volt ugyan, de azt éppen nem érdemeltem meg.

Filike, meg azért förmedt rám, mert egy kicsit nem tetszik nekem, Á.János és családja. - Azért Filikével még nem kéne addig szakítani, amíg tart nála ez az időszak, hogy legalább förmedjen már rá Alain Delonra is, hogy mi a K anyjáért nem tetszettem neki soha? Ugyan Ő sem tetszett nekem, de az más...  Remélem, Filike, ezért jól pofán fogja vágni Delont.

Ui.:  Eddig azt hittem, hogy - az én koromban - már nincs új a Nap alatt?!  (Bár, ha tudtam volna, hogy jobb lenne, ha tetszik a család, akkor azért tetszett volna, csak nem szót senki.)  Pusz.

Lukrécia

#9783 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-18 09:32

#9782: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Remélem, kialudtad magad és elszállt minden mérged. Én így vagyok vele. (Új nap, új méreg)

filiszteus

#9784 A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 10:01

#9782: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Először is nem tudom már követni, ki kicsoda, milyen néven ír. Ha tudom, hogy Szerénke vagy, akkor nem förmedek Rád, csak csodálkozom, hogy valaki ennyire a pártszimpátiája szemüvegén keresztül látja még a gyerekeket is.

Nekem azért egy kicsit erős, hogy Gyurcsány Ferencet vonzó férfinak tartjátok. Gondolom Gurmai Zita meg egyenesen szexbomba. De igérem, többet nem lepődöm meg és Áderék is azt hiszem nyugodtan alszanak attól, mert csúnyának tartjátok őket.

Én valahogy ezzel nem így vagyok, nem tartom szépnek sem Vona Gábort, sem Novák Elődöt, sem Balczó Zoltánt.

Alain Delont pedig fülön fogva viszem Hozzád bocsánatot kérni, amiért nem udvarolt Neked. A pimasza!!!

Lukrécia

#9785 Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 11:00

#9784: filiszteus - A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom... 

Megnevettettél, bár nem nekem írtál. Áderre visszatérve: igazad van, nem tisztességes dolog senki gyerekét a szülő miatt cikizni, legyen az Áder, bárki, Gyurcsány is, bár az ő gyerekeinek csesztetése alkalmával soha senki nem emelte fel a hangját. Én igérem, hogy a jövőben én nem fogom senki gyerekét bántani. Ha az Áder család egy hétköznapi család lenne, nem közszereplő, akkor rájuk sem nézne senki, egy teljesen átlagos család lenne. Sajnos a közszereplőknek tudomásul kell venni, hogy ilyenfajta megnyilvánulás is érheti a családot. Én nem felejtem Ádernak a 2002-es bukta után a "jeges lehellet" dumát, azóta nem szívellem. Előtte csak a mogorvasága nem tetszett, utána már ő maga sem. Ez szubjektív és nem Gyurcsány-imádatból ered. Miután nem rajtam múlik a választás, kinevezés, csak csendes szemlélője lehetek a folyamatoknak. Remélem, hogy Smittpalinál nincs lejjebb és Áderral egy javulás következik be hazánkban. Meglátjuk, úgy legyen.

Tegnap nem voltál Te sem, mi sem top-on, biztos front volt. Jobb napot kívánok, mint a tegnapi volt. Most délutánig felszívódok.

Üdv. 

egy GYF szimpatizáns

#9786 Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 12:27

#9784: filiszteus - A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

Én az "egy Gyurcsány szimpatizáns" vagyok mostanában, jószerivel az az egy, aki maradt neki.  Egy férfinak - szerintem - nem is szépnek kell lenni, hanem sármosnak. Mindegy. - Nem tudom, hogy tegnap ki kezdte a szépségversenyt? Várjál, asszem, előtte este Te írtad, hogy Á.János gyermekei szépek. Én mindössze annyit írtam erről, hogy nekem nem nagyon tetszenek, meg, hogy az Á. nem csúnya, csak hülyén néz ki. Ezt így kellett volna írnom: Á. nem csúnya, csak híján van a vonzerőnek, de nem is tetszik. Ez is mindegy.

Nekem pl. Delon sem tetszett. A B. családból pedig az András jóképű  és - szerintem - a Zoltán sem rossz. Az Andrást egy kicsit ismerem gyerekkoromból, az első neje (B.Anikó) családja által. A Népszínház u-ban laktak, egy hatalmas nagypolgári kégliben. - B. Anikó nagymamája a tündéri Zólyomi néni volt, járt hozzánk sokat, amíg élt. Zólyomi néni Anyukámnak is "néni" volt. Anyukám lakott náluk Kaposvár városában, a férje vmiféle tótumfaktum volt.  Emlékszem, még a fiúunokáját rám akarta sózni, el is jött hozzánk, alig vártam már, hogy kikísérhessem a HÉV megállóig, de csak a második szomszéd házig lett belőle. A B. Zoltánnal rengetegszer összefutottam a Széna téren, amikor az Ostromban laktam, valamelyik "sárgabuszra" szokott felszállni.

"Én valahogy ezzel nem így vagyok"...  Pl. én is gondolom lehet, hogy helyes Horváth Csaba, vagy akár a Mesterházy, de nekem nem tetszik. A Dúró Dóra viszont tetszik, lehet, megkérem a kezét.

Én a tegnapi napon még Scwarz néni voltam, de ő nem szokott senkit megbántani. (Most megnéztem, még a "kiváncsi" és az "Era, Erika" nicknevű voltam én.)

Ui.: Te pedig nem itt förmedtél rám!!!

filiszteus

#9787 Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 13:14

#9785: Lukrécia - Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

Félreértesz. Egyáltalán nem vettem a szívemre Áderék szépségének leszólását. Csak nem értettem és elvakultságnak tartottam. Ennél nagyobb bajom soha ne legyen! Rogán gyerekei valószínűleg ugyanolyan csúfak, mint Rogán.

filiszteus

#9788 Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 13:16

#9786: egy GYF szimpatizáns - Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

"Ui.: Te pedig nem itt förmedtél rám!!!" Hát hol? Amit gmail-ben írtam, talán csak nem rádförmedés?

egy GYF szimpatizáns

#9789 Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 16:10

#9785: Lukrécia - Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

Szia, Lukrécia! Nem sokat értek eddig a meccsek - hiába, nincs itt a fűszer -, de mindjárt kezd Nadal, hátha kárpótol.

Más:  Egy gyerek szent és sérthetetlen, vagy rosszul tudom? Bár a gyermekkor 14. életév betöltésével véget ér, de valahogy úgy gondolom, hogy legyen inkább 18.

Persze a kivétel erősíti a szabályt.

Régen strandon voltunk itt, a Rómain, kb. 20 éve. A kisfiamat belelökte egy 12 év körüli gyerek a medencébe. Nem engedtem oda az apját, én intézkedtem. Megkérdeztem a gyerektől, hogy tud-e úszni, mondta, hogy igen. - Jó, akkor most készülj fel, mert belelöklek a vízbe, és bele is löktem. Nem is tudta, hogy milyen jól járt. A fiam apja egyszer a 33-as villamosról lerámolt mindenkit, mert az anyját letehenezték. Visegrádon rám is mondtak valamit, megfogta a két pasit, és - sose feledem - asszondta, hogy  "na, svábokat még úgysem vertem agyon", és bevágta őket úgy a sarokba, hogy csak repültek. Pedig egy tök nyugis ember volt.

Egyébként én mindig Topon vók! Pusz.

Lukrécia

#9790 Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 16:18

#9789: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom... 

Jó Neked, nekem mindig magam kellett megvédeni, engem nem védett meg senki. Ezért aztán jó erős lettem. Egyszer össze akartak hozni egy pasival, ahogy illik, bemutattak minket egymásnak. Én kezet fogtam vele úgy "nőiesen", mire az ürege: "HŰHA". Nem is akart velem többet találkozni. Fiatal koromban mindig fiúk között rosszalkodtam.

Lukrécia

#9791 Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 16:31

#9787: filiszteus - Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom... 

Szia, Filike!

Miután minden félreértést tisztáztunk, derűsen nézhetünk a nap még hátralévő része elé. Én legalábbis ma sokkal derűsebb vagyok, mint tegnap voltam.

A szépség valóban relatív fogalom. A világ viszont ettől kerek és ettől jó, hogy nem mindenkinek egy nő vagy egy pasi tetszik, így nagyjából mindenki megtalálja a magához való párt, van, aki többször is.

Arrogáns Tóni szerintem is visszataszítóan ronda, de látod, még ő is megtalálta a foltját a szintén nem túl szép felesége személyében. És láss csodát, én láttam a nagyobbik gyereküket, bármilyen hihetetlen, a gyerek szép (most még).

egy GYF szimpatizáns

#9792 Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 16:52

#9788: filiszteus - Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

Végig úgy ordítoztál, hogy majd megsüketültem.

filiszteus

#9793 Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 16:55

Lukrécia

#9794 Re: Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 17:39

#9793: filiszteus - Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom... 

Így könnyű!

Nálunk nő a postás, olyan, mint Kútvölgyi Erzsébet fiatalkorában ébredés után smink nélkül.

Vilmos

#9795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 19:16

#9794: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

SZIA LUKRÉCIA, MÁR KÉRDEZTEM CSAK NEM VÁLASZOLTÁL. KI AZ AZ ERIKA????? AMÚGY MI A HELYZET, GYF. NEM JÁRT FELÉTEK????? MARHA SZÉP HELYEN LAKSZ MONDTA A BALOLDALI. ÖSSZE HOZHATNÁL EGY TALÁLKOZÓT GYURCSÁNY FERENCCEL, MERT NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK RÁ. IRD MEG MÁR, HOGY KI EZ AZ ERIKA????? ISMERED VAGY VALAMI IDETÉVEDŐ???? NÁLUNK IS NŐ A POSTÁS, DE AZ IS ELÉG RONDA.  KÖSZ ELŐRE IS.

Lukrécia

#9796 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 19:36

#9795: Vilmos - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom... 

Szia, Vilike, majdnem Filike!

Az Erikáról annyit tudok, mint Te. Az elmúlt 15/60 éve alatt nem tanult meg helyesen írni, én  felajánlottam segítségemet. Nem kérrte, de eltűnt, úgyhogy lehet, hogy magába szállt és autodidakta módon éppen a helyesírást gyakorolja. Ha így van, dícséretes dolog.

Gyurcsányról annyit tudok - most láttam az ATV-n-, hogy ma este lesz a Kálmán Olgánál. Már várom, biztosan jó fej lesz, mint mindig. Utána kielemezzük.  Baráti találkozót már régen tervezek vele létrehozni, remélem, a nyáron lesz rá alkalom. Egyre többen kedvelik a környező falvakban.

Lukrécia

2012-04-18 20:09

Baloskám, Filike és mindenki, aki olvassa!
A kertem végében, a réten komplett szarvascsorda legelészik. 10 percig néztem a távcsővel, akkora élmény, hogy nem is igaz. 5 éve lakom itt, de most fogtam ki másodszor, eddig csak dühöngtem, mikor a kertembe bejöttek és tönkretettek mindent. Mióta a kerítést megcsináltattam, nem jártak bent.
Zoltán

2012-04-18 20:17

Ezuton is biztosítom Gyurcsány Ferencet arról, hogy mindvégig kiállunk mellette úgy a családom, mint a baráti köröm. Ez a frakció alakítási mizéria pedig egy aljas huzása Orbán Viktornak a sok közül. Szégyellje érte magát!!!

L.

#9799 Re:

2012-04-18 20:25

#9798: Zoltán -  

Szervusz, Ismeretlen Zoltán. Jó olvasni, hogy vannak, akik velünk értenek egyet.

Üdv.

L.

egy GYF szimpatizáns

#9800 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-18 20:55

#9799: L. - Re:

Mi van Lukrécia, Te vagy az ügyeletes?  - Ez a mai tenisz nem sokat ért, de azért szeretem nézni. Vazze, mi még nem vótunk úgy Zalában, hogy ne ballagott volna át az úttesten egy szarvas. Érdekes, a Dunakanyarban nem láttam soha, vagy a Pilisben nincs is?  Nekünk is be van kerítve a telek, ki tudja, lehet, hogy az erdőben van. Bár ezt nem mondta Apám, pedig Ő járt gombát szedni. Ahogy esett az eső,  Ő egyből útra kelt... de az télleg finom, bográcsban szokták megfőzni, régen - néha - én is. A vargányát pedig megszárította és egész télre elég volt. Felétek van erdő?