Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy GYF szimpatizáns

#9789 Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 16:10

#9785: Lukrécia - Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

Szia, Lukrécia! Nem sokat értek eddig a meccsek - hiába, nincs itt a fűszer -, de mindjárt kezd Nadal, hátha kárpótol.

Más:  Egy gyerek szent és sérthetetlen, vagy rosszul tudom? Bár a gyermekkor 14. életév betöltésével véget ér, de valahogy úgy gondolom, hogy legyen inkább 18.

Persze a kivétel erősíti a szabályt.

Régen strandon voltunk itt, a Rómain, kb. 20 éve. A kisfiamat belelökte egy 12 év körüli gyerek a medencébe. Nem engedtem oda az apját, én intézkedtem. Megkérdeztem a gyerektől, hogy tud-e úszni, mondta, hogy igen. - Jó, akkor most készülj fel, mert belelöklek a vízbe, és bele is löktem. Nem is tudta, hogy milyen jól járt. A fiam apja egyszer a 33-as villamosról lerámolt mindenkit, mert az anyját letehenezték. Visegrádon rám is mondtak valamit, megfogta a két pasit, és - sose feledem - asszondta, hogy  "na, svábokat még úgysem vertem agyon", és bevágta őket úgy a sarokba, hogy csak repültek. Pedig egy tök nyugis ember volt.

Egyébként én mindig Topon vók! Pusz.

Válaszok

Lukrécia

#9790 Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 16:18:15

#9789: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom... 

Jó Neked, nekem mindig magam kellett megvédeni, engem nem védett meg senki. Ezért aztán jó erős lettem. Egyszer össze akartak hozni egy pasival, ahogy illik, bemutattak minket egymásnak. Én kezet fogtam vele úgy "nőiesen", mire az ürege: "HŰHA". Nem is akart velem többet találkozni. Fiatal koromban mindig fiúk között rosszalkodtam.