Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#9784 A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 10:01

#9782: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Először is nem tudom már követni, ki kicsoda, milyen néven ír. Ha tudom, hogy Szerénke vagy, akkor nem förmedek Rád, csak csodálkozom, hogy valaki ennyire a pártszimpátiája szemüvegén keresztül látja még a gyerekeket is.

Nekem azért egy kicsit erős, hogy Gyurcsány Ferencet vonzó férfinak tartjátok. Gondolom Gurmai Zita meg egyenesen szexbomba. De igérem, többet nem lepődöm meg és Áderék is azt hiszem nyugodtan alszanak attól, mert csúnyának tartjátok őket.

Én valahogy ezzel nem így vagyok, nem tartom szépnek sem Vona Gábort, sem Novák Elődöt, sem Balczó Zoltánt.

Alain Delont pedig fülön fogva viszem Hozzád bocsánatot kérni, amiért nem udvarolt Neked. A pimasza!!!

Válaszok

Lukrécia

#9785 Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 11:00:19

#9784: filiszteus - A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom... 

Megnevettettél, bár nem nekem írtál. Áderre visszatérve: igazad van, nem tisztességes dolog senki gyerekét a szülő miatt cikizni, legyen az Áder, bárki, Gyurcsány is, bár az ő gyerekeinek csesztetése alkalmával soha senki nem emelte fel a hangját. Én igérem, hogy a jövőben én nem fogom senki gyerekét bántani. Ha az Áder család egy hétköznapi család lenne, nem közszereplő, akkor rájuk sem nézne senki, egy teljesen átlagos család lenne. Sajnos a közszereplőknek tudomásul kell venni, hogy ilyenfajta megnyilvánulás is érheti a családot. Én nem felejtem Ádernak a 2002-es bukta után a "jeges lehellet" dumát, azóta nem szívellem. Előtte csak a mogorvasága nem tetszett, utána már ő maga sem. Ez szubjektív és nem Gyurcsány-imádatból ered. Miután nem rajtam múlik a választás, kinevezés, csak csendes szemlélője lehetek a folyamatoknak. Remélem, hogy Smittpalinál nincs lejjebb és Áderral egy javulás következik be hazánkban. Meglátjuk, úgy legyen.

Tegnap nem voltál Te sem, mi sem top-on, biztos front volt. Jobb napot kívánok, mint a tegnapi volt. Most délutánig felszívódok.

Üdv. 

egy GYF szimpatizáns

#9786 Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 12:27:44

#9784: filiszteus - A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

Én az "egy Gyurcsány szimpatizáns" vagyok mostanában, jószerivel az az egy, aki maradt neki.  Egy férfinak - szerintem - nem is szépnek kell lenni, hanem sármosnak. Mindegy. - Nem tudom, hogy tegnap ki kezdte a szépségversenyt? Várjál, asszem, előtte este Te írtad, hogy Á.János gyermekei szépek. Én mindössze annyit írtam erről, hogy nekem nem nagyon tetszenek, meg, hogy az Á. nem csúnya, csak hülyén néz ki. Ezt így kellett volna írnom: Á. nem csúnya, csak híján van a vonzerőnek, de nem is tetszik. Ez is mindegy.

Nekem pl. Delon sem tetszett. A B. családból pedig az András jóképű  és - szerintem - a Zoltán sem rossz. Az Andrást egy kicsit ismerem gyerekkoromból, az első neje (B.Anikó) családja által. A Népszínház u-ban laktak, egy hatalmas nagypolgári kégliben. - B. Anikó nagymamája a tündéri Zólyomi néni volt, járt hozzánk sokat, amíg élt. Zólyomi néni Anyukámnak is "néni" volt. Anyukám lakott náluk Kaposvár városában, a férje vmiféle tótumfaktum volt.  Emlékszem, még a fiúunokáját rám akarta sózni, el is jött hozzánk, alig vártam már, hogy kikísérhessem a HÉV megállóig, de csak a második szomszéd házig lett belőle. A B. Zoltánnal rengetegszer összefutottam a Széna téren, amikor az Ostromban laktam, valamelyik "sárgabuszra" szokott felszállni.

"Én valahogy ezzel nem így vagyok"...  Pl. én is gondolom lehet, hogy helyes Horváth Csaba, vagy akár a Mesterházy, de nekem nem tetszik. A Dúró Dóra viszont tetszik, lehet, megkérem a kezét.

Én a tegnapi napon még Scwarz néni voltam, de ő nem szokott senkit megbántani. (Most megnéztem, még a "kiváncsi" és az "Era, Erika" nicknevű voltam én.)

Ui.: Te pedig nem itt förmedtél rám!!!