Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9785 Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 11:00

#9784: filiszteus - A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom... 

Megnevettettél, bár nem nekem írtál. Áderre visszatérve: igazad van, nem tisztességes dolog senki gyerekét a szülő miatt cikizni, legyen az Áder, bárki, Gyurcsány is, bár az ő gyerekeinek csesztetése alkalmával soha senki nem emelte fel a hangját. Én igérem, hogy a jövőben én nem fogom senki gyerekét bántani. Ha az Áder család egy hétköznapi család lenne, nem közszereplő, akkor rájuk sem nézne senki, egy teljesen átlagos család lenne. Sajnos a közszereplőknek tudomásul kell venni, hogy ilyenfajta megnyilvánulás is érheti a családot. Én nem felejtem Ádernak a 2002-es bukta után a "jeges lehellet" dumát, azóta nem szívellem. Előtte csak a mogorvasága nem tetszett, utána már ő maga sem. Ez szubjektív és nem Gyurcsány-imádatból ered. Miután nem rajtam múlik a választás, kinevezés, csak csendes szemlélője lehetek a folyamatoknak. Remélem, hogy Smittpalinál nincs lejjebb és Áderral egy javulás következik be hazánkban. Meglátjuk, úgy legyen.

Tegnap nem voltál Te sem, mi sem top-on, biztos front volt. Jobb napot kívánok, mint a tegnapi volt. Most délutánig felszívódok.

Üdv. 

Válaszok

filiszteus

#9787 Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 13:14:05

#9785: Lukrécia - Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

Félreértesz. Egyáltalán nem vettem a szívemre Áderék szépségének leszólását. Csak nem értettem és elvakultságnak tartottam. Ennél nagyobb bajom soha ne legyen! Rogán gyerekei valószínűleg ugyanolyan csúfak, mint Rogán.

egy GYF szimpatizáns

#9789 Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 16:10:45

#9785: Lukrécia - Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

Szia, Lukrécia! Nem sokat értek eddig a meccsek - hiába, nincs itt a fűszer -, de mindjárt kezd Nadal, hátha kárpótol.

Más:  Egy gyerek szent és sérthetetlen, vagy rosszul tudom? Bár a gyermekkor 14. életév betöltésével véget ér, de valahogy úgy gondolom, hogy legyen inkább 18.

Persze a kivétel erősíti a szabályt.

Régen strandon voltunk itt, a Rómain, kb. 20 éve. A kisfiamat belelökte egy 12 év körüli gyerek a medencébe. Nem engedtem oda az apját, én intézkedtem. Megkérdeztem a gyerektől, hogy tud-e úszni, mondta, hogy igen. - Jó, akkor most készülj fel, mert belelöklek a vízbe, és bele is löktem. Nem is tudta, hogy milyen jól járt. A fiam apja egyszer a 33-as villamosról lerámolt mindenkit, mert az anyját letehenezték. Visegrádon rám is mondtak valamit, megfogta a két pasit, és - sose feledem - asszondta, hogy  "na, svábokat még úgysem vertem agyon", és bevágta őket úgy a sarokba, hogy csak repültek. Pedig egy tök nyugis ember volt.

Egyébként én mindig Topon vók! Pusz.