Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

egy GYF szimpatizáns

/ #9786 Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 12:27

#9784: filiszteus - A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

Én az "egy Gyurcsány szimpatizáns" vagyok mostanában, jószerivel az az egy, aki maradt neki.  Egy férfinak - szerintem - nem is szépnek kell lenni, hanem sármosnak. Mindegy. - Nem tudom, hogy tegnap ki kezdte a szépségversenyt? Várjál, asszem, előtte este Te írtad, hogy Á.János gyermekei szépek. Én mindössze annyit írtam erről, hogy nekem nem nagyon tetszenek, meg, hogy az Á. nem csúnya, csak hülyén néz ki. Ezt így kellett volna írnom: Á. nem csúnya, csak híján van a vonzerőnek, de nem is tetszik. Ez is mindegy.

Nekem pl. Delon sem tetszett. A B. családból pedig az András jóképű  és - szerintem - a Zoltán sem rossz. Az Andrást egy kicsit ismerem gyerekkoromból, az első neje (B.Anikó) családja által. A Népszínház u-ban laktak, egy hatalmas nagypolgári kégliben. - B. Anikó nagymamája a tündéri Zólyomi néni volt, járt hozzánk sokat, amíg élt. Zólyomi néni Anyukámnak is "néni" volt. Anyukám lakott náluk Kaposvár városában, a férje vmiféle tótumfaktum volt.  Emlékszem, még a fiúunokáját rám akarta sózni, el is jött hozzánk, alig vártam már, hogy kikísérhessem a HÉV megállóig, de csak a második szomszéd házig lett belőle. A B. Zoltánnal rengetegszer összefutottam a Széna téren, amikor az Ostromban laktam, valamelyik "sárgabuszra" szokott felszállni.

"Én valahogy ezzel nem így vagyok"...  Pl. én is gondolom lehet, hogy helyes Horváth Csaba, vagy akár a Mesterházy, de nekem nem tetszik. A Dúró Dóra viszont tetszik, lehet, megkérem a kezét.

Én a tegnapi napon még Scwarz néni voltam, de ő nem szokott senkit megbántani. (Most megnéztem, még a "kiváncsi" és az "Era, Erika" nicknevű voltam én.)

Ui.: Te pedig nem itt förmedtél rám!!!