Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

egy baloldali

#9801 Re: Re:

2012-04-18 21:48

#9799: L. - Re:

Bárki bármit mondhat pokolian jól beszélt Gyurcsány Ferenc!! Csak így tovább remélem észbe kap az a sok elpárolgott baloldali szavazó.

Nemrég értem haza a munkából, de megnéztem Olgánál Fletót. Jó estét.

Lukrécia

#9802 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-18 22:02

#9800: egy GYF szimpatizáns - Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Van itt minden!

Utólag hozzáírva: csak Ti nem vagytok itt, úgyhogy le is lépek. Kikapcsoltam, viszlát!!!!

nyugger

#9803 Re: Re: Re:

2012-04-19 04:38

#9801: egy baloldali - Re: Re:  

Gyurcsány mindig jól beszél. Ma valóban nagyon jó volt, nem volt egyáltalán szinpadias.

még dolgozó

#9804 Re: Re: Re: Re:

2012-04-19 08:14

#9803: nyugger - Re: Re: Re:

Ezt nem tudjuk szó nélkül hagyni, hogy akad aki szintén úgy látja, ahogy mi. Gyurcsány Ferenc nekünk is olyan, mintha a mindenható szólna hozzánk. Nagyon szeretjük, csak már nem nagyon merjük leírni nehogy baj érjen minket ezért. De inkább minket, mint őt. Isten őrizz, mert akkor kihúzza ki hazánkat ebből a szörnyű mély gödörből. Éppen mondja a férjem, hogy már ő is közel van a nyuggerséghez, de ekkora formátumú politikusa még nem volt  Magyarországnak. Az a baj, hogy félreértették és teljesen kiforgatták a szavait az öszödi beszédnél is. Ezzel alaposan lejárattak a butább rétegek előtt. Már alig várjuk a választásokat és nagyon reméljük, hogy mindenki rá fog szavazni, aki az előző választásnál elpártolt tőle. Jelenleg csak 5 % van neki sajnos. Pedig milyen érthetően elmagyarázta tegnap is, hogy mit müvelnek emezek. Napi százmilliókat veszít az ország  miattuk, pedig már a nadrágunkat lerángatják rólunk, még sem elég semmi nekik. Viszontlátásra. Megyünk dolgozni, amíg van hol.

Demokrata

2012-04-19 10:22

Helló, napsugaras jó reggelt!
Somogyban 1000 ágra süt a nap, nagyon élvezzük a faluban. Lehet mezőgazdasági munkát végezni és közben megpihenni, mert ismétlik a tegnap esti Egyenes beszéd-et, abban is a Gyurcsány Ferenccel készült riportot - is. Érdemes megnézni annak, aki nem látta és annak is, aki már látta este.
filiszteus

2012-04-19 10:27

http://www.youtube.com/watch?v=x7R_AHLzOSE

Nekem is nagyon tetszett. Ha valaki esetleg nem látta?
Lukrécia

#9807 Re:

2012-04-19 10:54

#9806: filiszteus -  

Ma megint útállak. Nálam egész napra elástad magad.

Lukrécia

#9808 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-19 10:55

#9804: még dolgozó - Re: Re: Re: Re:  

Ki vagy Te "még dolgozó"? Tán csak nem Filike inkognitóban?

Lukrécia

#9809 Re:

2012-04-19 11:09

#9806: filiszteus -  

Te Fili!

most értettem meg, hogy miért nem viseled el Gyurcsányt. A nőknél, de nem is csak a nőknél, a zembereknél ez általában úgy működik, hogy útálják azt akit vetélytársnak, vagy csak egyszerűen szebbnek, okosabbnak találnak. Ezt aztán gúnyolják, áztatják úton-útfélen. Így van Te Gyurcsánnyal, valamiért nagyon nem bírod. Tudom, leírtad már sokszor, mit nem bírsz benne. Nem kaptál véletlen korai magömlést, ahogy ezt az undorító videot megnézted?

filiszteus

#9810 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-19 11:16

egy GYF szimpatizáns

#9811 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-19 11:17

#9808: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re:

Szia, Lukrécia! Este be voltam ájulva Fletótól és mondtam a magamét, a férjem pedig látom leírta. Ne tudd meg mit kapott telefonon ezért. Pedig úgy láttam, hogy tetszik neki is a műsor. Ez a még dolgozó az én Sanyim, továbbiakban csak volt... Jól fölidegesített, ennek válás lesz a vége, inkább éhen döglök. Ő megy 7-kor dolgozni, megismertem a szövegét, hogy szakadjon meg.

filiszteus

#9812 Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 11:23

#9809: Lukrécia - Re:

Általában nem szoktam az intim szférámról beszélni, de azért közölném, hogy az általad feltételezett szindróma nem jellemző rám, ezt tanúsíthatnák néhányan. DJ Urcsányra meg egyáltalán nem gerjedek.

És egyáltalán nem tekintem vetélytársnak semmilyen szempontból, legfeljebb bankszámlát cserélnék vele. Külsőt meg egész biztosan nem vele szeretnék cserélni.

Azt egyáltalán nem tudod elképzelni, hogy imádatotok tárgyát sokan egy mentálisan sérült, gátlástalan, hebehurgya politikai kalandornak tartják?

Lukrécia

#9813 Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 11:26

#9812: filiszteus - Biztosan a szépsége az oka mindennek! 

Sosem leszünk egy véleményen.

Szerintem az utolsó 30 év legkarizmatikusabb politikusa, azt sem csodálnám, ha ideggyenge lenne, de pont az ellenkezője, ez pedig nagyon fáj Nektek. Ezt nem én találtam ki, Orbán mondta. Igaz, nem most, hanem 30 éve. Azóta is fél tőle, mint ördög a tömjénfüsttől.

Lukrécia

#9814 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-19 11:29

#9810: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

A 9811-ben választ kaptam rá.

egy GYF szimpatizáns

#9815 Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 12:20

#9813: Lukrécia - Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

1963. november 25-ig JFK volt a legkarizmatikusabb politikus, utána sokáig senki, majd felbukkant GYF és azóta ezen a téren is verhetetlen. Az én Sanyim, amikor az Ostromban laktunk, akkor féltékeny volt, pedig imádtam őt, nem is értettem, amikor mindenki szerint sokkal különb, mint én.  Este meg olyan áhítattal hallgatta Fletót, azt hittem, hogy sínen vagyunk.  Tudod, neki egyik párt sem tetszik, ezért oltogattam, hogy remélem majd a DK-ra fog szavazni, - azt hittem a hallgatása beleegyezés. Vazze, lehet, hogy Ő féltékeny GYF-re?  Mindenesetre ez szemétség volt, mert én egyiknek sem firkálok bele a dolgaikba és múltkor a fiam is beírt vmit. Mondtam neki, hogy írkáljon a sajátján, joga van hozzá.

Lesz Djoko, majd Nadal meccs.

Lukrécia

#9816 Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 13:53

#9815: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek! 

Most benéztem kikapcsolódásképpen, ebéd utáni sziesztára. A kertem ki lett gazolva, én is tevékenyen részt vettem benne. Délután gyakorlatozok a járgányommal, tudod, vettem egy 3 kerekű elektromos triciklit. Még nagyon félénken ülök rajta, de azt mondtam, hogy ha az IQ-bajnok anyósom 80 felett meg tudta tanulni az elektromos rokkantkocsi használatát - igaz, az 4 kerekű -, akkor én egy generációval idébb és remélem magasabb IQ-val szintén meg tudom oldani. Szerencsére a kormány hathatós intézkedése miatt a benzinárak az egekben vannak, ennek következménye, hogy az emberek 90 %-a nem jár autóval, így az utak szinte teljesen üresek, van hol gyakorlatozni. Az én járgányom 30 km/h sebességgel is képes száguldani, nekem az pont elég. 30 km-et bír egy töltéssel, én pedig max. a szomszéd faluig akarok vele eljárni, tehát 1 töltéssel 3x fordulhatok. Na, jól van, kiocsogtam magam, irány a gyakorlás.

Mikor lesznek a meccsek?

Vilmos

#9817 Re: Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 16:17

#9816: Lukrécia - Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

AZÉRT BIZZUNK MÁR FECÓBAN, NE ENGEDJÉTEK ELTÉRÍTENI MAGATOKAT. Ő A LEGJOBB TORONYMAGASAN. ÉN NEM TUDOM MIKOR LESZNEK ÉS MILYEN MECCSEK. SZIASZTOK

Lukrécia

#9818 Re: Re: Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 16:30

#9817: Vilmos - Re: Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek! 

Tenisz. Ha téged nem érdekel, akkor nincs mit kérdeznem, majd végignézem a csatornákat, majdcsak ráakadok valahol.

hebehurgya

#9819 Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 16:43

#9812: filiszteus - Re: "általában nem szoktam at intim szférámról beszélni..."

Értem, akkor ez az a kivétel, amely erősíti a szabályt?

egy GYF szimpatizáns

#9820 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 16:49

#9818: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

Lukrécia! Késnek a meccsek, 15:45-re van kiírva Djoko-Dolgopolov, ez könnyen lehet a legjobb mai meccs. Utána játszik Nadal  Kukushkinnal, ez fix 1-es. Ki az a Kukushkin,  - senki?!  Tudod, az 1000-es tornákat a Digi adja.  Pusz.

Most megint megnéztem, már 16 órára van téve.

egy GYF szimpatizáns

#9821 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-19 18:34

#9818: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

Nézed? - félbeszakitva. Na, milyen klassz a Dolgopolov, majdnem, mint Fletó?

Mindhalálig Gyurcsány

#9822 Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 19:04

#9812: filiszteus - Biztosan a szépsége az oka mindennek! 

GYURCSÁNY soha nem lehetne a vetélytársad, nagyokos. Nem csak a bankszámlája által erősebb, mint Te vagy.

Lukrécia

#9823 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-19 19:13

realitás

#9824 Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 19:18

#9822: Mindhalálig Gyurcsány - Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

Igen, Gyurcsány fejben is erősebb és a vádlija is, mert atléta, de ez jól látható rajta. Egyébként Ő mindenkinél erősebb és mindenben.

egy GYF szimpatizáns

#9825 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-19 19:20

#9823: Lukrécia - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Megy már, de döntő szett egál.