Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9816 Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 13:53

#9815: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek! 

Most benéztem kikapcsolódásképpen, ebéd utáni sziesztára. A kertem ki lett gazolva, én is tevékenyen részt vettem benne. Délután gyakorlatozok a járgányommal, tudod, vettem egy 3 kerekű elektromos triciklit. Még nagyon félénken ülök rajta, de azt mondtam, hogy ha az IQ-bajnok anyósom 80 felett meg tudta tanulni az elektromos rokkantkocsi használatát - igaz, az 4 kerekű -, akkor én egy generációval idébb és remélem magasabb IQ-val szintén meg tudom oldani. Szerencsére a kormány hathatós intézkedése miatt a benzinárak az egekben vannak, ennek következménye, hogy az emberek 90 %-a nem jár autóval, így az utak szinte teljesen üresek, van hol gyakorlatozni. Az én járgányom 30 km/h sebességgel is képes száguldani, nekem az pont elég. 30 km-et bír egy töltéssel, én pedig max. a szomszéd faluig akarok vele eljárni, tehát 1 töltéssel 3x fordulhatok. Na, jól van, kiocsogtam magam, irány a gyakorlás.

Mikor lesznek a meccsek?

Válaszok

Vilmos

#9817 Re: Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 16:17:00

#9816: Lukrécia - Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

AZÉRT BIZZUNK MÁR FECÓBAN, NE ENGEDJÉTEK ELTÉRÍTENI MAGATOKAT. Ő A LEGJOBB TORONYMAGASAN. ÉN NEM TUDOM MIKOR LESZNEK ÉS MILYEN MECCSEK. SZIASZTOK