Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy GYF szimpatizáns

#9825 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-19 19:20

#9823: Lukrécia - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Megy már, de döntő szett egál.

Válaszok

Lukrécia
Vendég

#9826 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-19 19:25:39

#9825: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Fel vagyok dobva. Képzeld el, gyakoroltam a motorommal. Most menj el a toalettre, aztán olvass tovább.

Szóval kimentem a kapun, leszálltam, bezártam a kaput, visszaszálltam, mondom magamnak, irány jobbra a szelektív hulladékgyűjtő, majd ezzel az indulattal irány előre, egyenesen a szembeszomszéd kocsibejárójára. A mellette levő szomszéd kint állt, beszélgetett, kérdei, hogy ezt így akartad? Mondom, természetesen, minden figurát ki kell egyszer próbálni.  Utána csináltam egy tolatós manővert, csoálkozásomra irányba tettem a gépet és elmentem a szelektívhez, elvittem a szemetet. Irány vissza, tettem még pár oda-vissza utat 100 méteren belül, beálltam a kertbe és remegő lábakkal átmentem a cukrászdába bedönteni nagy izgalmamban egy üveg sört.

Szerintem nekem van egy őrangyalom odafent. Már másodszor intézkedett egy véen belül. Mi lett volna, ha az én manőverem alatt jön egy FIDESZ-es 180 km/h sebességgel, ahogy szokták? Végülis nekik köszönhető, hogy nem járnak az autók az utakon, nincs már senki, aki megfizeti az üzemanyagot. Na, elkanyarodtam, ez volt a második hőstette a védőangyalomnak, az első tavaly május 28-án, amikor jöttünk haza a férjemmel a kocsinkkal, a férjem egyszer csak a szívéhez nyúlt menet közben és mondta, hogy úgy zsibbad a szívem, de biztos nem infarktus, mert akkor a bal karom zsibbadna, ezzel megtette a kocsival az utolsó 3 km-et. Bementünk a cukrászdába, megivott 2 dl tonikot, beszélgetett  a cukrássza, a szívéhez kapott és meghalt. 10 perc alatt a második infarktust kapta, ebben bztos vagyok, mármint abban, hogy út közben kapta az elsőt, a gyengébbet. Ha ott, akkor az erősebbet kapja, ma biztos nem levelezek veled.

Na, nem akartam hangulatot rombolni, ma délután az őrangyal figyelt rám. Köszönöm neki.