Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy GYF szimpatizáns

#9815 Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 12:20

#9813: Lukrécia - Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

1963. november 25-ig JFK volt a legkarizmatikusabb politikus, utána sokáig senki, majd felbukkant GYF és azóta ezen a téren is verhetetlen. Az én Sanyim, amikor az Ostromban laktunk, akkor féltékeny volt, pedig imádtam őt, nem is értettem, amikor mindenki szerint sokkal különb, mint én.  Este meg olyan áhítattal hallgatta Fletót, azt hittem, hogy sínen vagyunk.  Tudod, neki egyik párt sem tetszik, ezért oltogattam, hogy remélem majd a DK-ra fog szavazni, - azt hittem a hallgatása beleegyezés. Vazze, lehet, hogy Ő féltékeny GYF-re?  Mindenesetre ez szemétség volt, mert én egyiknek sem firkálok bele a dolgaikba és múltkor a fiam is beírt vmit. Mondtam neki, hogy írkáljon a sajátján, joga van hozzá.

Lesz Djoko, majd Nadal meccs.

Válaszok

Lukrécia

#9816 Re: Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek!

2012-04-19 13:53:28

#9815: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Biztosan a szépsége az oka mindennek! 

Most benéztem kikapcsolódásképpen, ebéd utáni sziesztára. A kertem ki lett gazolva, én is tevékenyen részt vettem benne. Délután gyakorlatozok a járgányommal, tudod, vettem egy 3 kerekű elektromos triciklit. Még nagyon félénken ülök rajta, de azt mondtam, hogy ha az IQ-bajnok anyósom 80 felett meg tudta tanulni az elektromos rokkantkocsi használatát - igaz, az 4 kerekű -, akkor én egy generációval idébb és remélem magasabb IQ-val szintén meg tudom oldani. Szerencsére a kormány hathatós intézkedése miatt a benzinárak az egekben vannak, ennek következménye, hogy az emberek 90 %-a nem jár autóval, így az utak szinte teljesen üresek, van hol gyakorlatozni. Az én járgányom 30 km/h sebességgel is képes száguldani, nekem az pont elég. 30 km-et bír egy töltéssel, én pedig max. a szomszéd faluig akarok vele eljárni, tehát 1 töltéssel 3x fordulhatok. Na, jól van, kiocsogtam magam, irány a gyakorlás.

Mikor lesznek a meccsek?