Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vilmos

#9795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 19:16

#9794: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

SZIA LUKRÉCIA, MÁR KÉRDEZTEM CSAK NEM VÁLASZOLTÁL. KI AZ AZ ERIKA????? AMÚGY MI A HELYZET, GYF. NEM JÁRT FELÉTEK????? MARHA SZÉP HELYEN LAKSZ MONDTA A BALOLDALI. ÖSSZE HOZHATNÁL EGY TALÁLKOZÓT GYURCSÁNY FERENCCEL, MERT NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK RÁ. IRD MEG MÁR, HOGY KI EZ AZ ERIKA????? ISMERED VAGY VALAMI IDETÉVEDŐ???? NÁLUNK IS NŐ A POSTÁS, DE AZ IS ELÉG RONDA.  KÖSZ ELŐRE IS.

Válaszok

Lukrécia

#9796 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom...

2012-04-18 19:36:35

#9795: Vilmos - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A szépség úgy tűnik, igen relatív fogalom... 

Szia, Vilike, majdnem Filike!

Az Erikáról annyit tudok, mint Te. Az elmúlt 15/60 éve alatt nem tanult meg helyesen írni, én  felajánlottam segítségemet. Nem kérrte, de eltűnt, úgyhogy lehet, hogy magába szállt és autodidakta módon éppen a helyesírást gyakorolja. Ha így van, dícséretes dolog.

Gyurcsányról annyit tudok - most láttam az ATV-n-, hogy ma este lesz a Kálmán Olgánál. Már várom, biztosan jó fej lesz, mint mindig. Utána kielemezzük.  Baráti találkozót már régen tervezek vele létrehozni, remélem, a nyáron lesz rá alkalom. Egyre többen kedvelik a környező falvakban.